Nieuws

  • Krachtplekken Expeditie 2012, Mis het niet!

    Dit wil je niet missen! Trek 7 magische dagen lang met Bert Janssen en Inca Sjamaan Heather Clewitt door Zuid-Engeland. Zeven dagen over de Drakenpaden, in de voetsporen van Koning Arthur, op zoek naar je eigen, persoonlijke Heilige Graal.

    Van Avebury, via de Long Barrow van West Kennett, Silbury Hill, Stonehenge en de Sanctuary naar het mythische eiland Avalon. Naar de Glastonbury Abbey, Chalice Well, White Spring, de Holy Thorn en de Tor. Van de Drakenburcht bij Uffington en de Circle of Kings bij de Stone Avenue, naar de kathedralen van Winchester en Salisbury.

    Absorbeer de eeuwen oude wijsheden en leer je eigen draken te bedwingen. Hoe intenser de interactie met deze ongemeen sterke krachtplekken, hoe gemakkelijker het wordt om je eigen Geniale Ik te ontdekken. De reis duurt van 13 t/m 20 mei 2012. Klik hier voor uitgebreide informatie.


  • Nieuwe interviews Robbert van den Broeke

    Op de website van Robbert van den Broeke zijn twee interviews verschenen. Een interview van Sandra Reemer met Robbert van den Broeke over de “geleende afbeeldingen” en een interview van Sandra met en getuige van een reading van Robbert. Beide interviews vindt je ook op de video pagina van www.robbertvandenbroeke.nl.

  • Workshops bij EquiEssence

    EquiEssence organiseert inspirerende workshops met behulp van paarden voor teams, organisaties, groepen en individuen.

    Ben je op zoek naar de balans in jezelf?
    Wil je de kracht vinden om meer uit het leven te halen?
    Wil je weer in jezelf geloven en je daar echt bewust van worden?

    Tijdens de dagworkshops ga je bij EquiEssence met behulp van de paarden op zoek naar de antwoorden. Paarden zijn een oordeelloze spiegel en geven je precies datgene terug wat er is. Dit kan zowel confronterend als helend zijn. In vrijwel alle gevallen uiterst herkenbaar. Ervaring met paarden is voor het volgen van de workshops niet nodig. Een open houding en de bereidheid tot zelfreflectie is echter zeer gewenst.

    De eerstvolgende data voor de workshops zijn:
    Zaterdag 28 april
    Donderdag 10 mei (systemisch coachen / familieopstellingen)
    Voor meer data, overige informatie en aanmelding zie www.equi-essence.nl/

  • Robbert van den Broeke, nieuwe interviews

    Op de website van Robbert van den Broeke zijn twee interviews toegevoegd. “De wereldvisie van Robbert” en een interview van Sandra Reemer met een getuige van een reading bij Robbert. Op de video pagina van deze website is meer interessant materiaal te vinden. O.a. de bijzondere verschijningen die recentelijk in Robberts nabijheid zijn gefilmd.

  • Willem Witteveen in Frontier Magazine

    Op woensdag 16 november 2011 gaf Willem Witteveen bij Sky High Creations een lezing over de grote piramide van Gizeh. Willem heeft zijn verhaal opgeschreven en het wordt in delen gepubliceerd in Frontier Magazine. Deel 1 staat nu in het huidige nummer. Kijk nog even naar het filmpje dat wij ter gelegenheid van de lezing maakten.

    De “Gulden Frequentie” van Gizeh
    Het verhaal achter de ‘Gulden Frequentie van Gizeh’ is onderverdeeld in vier delen die gekoppeld zijn aan de vier natuurlijke basiselementen omdat deze vier aardse elementen gecodeerd zijn in de Grote Piramide van Gizeh: 1. ‘Aarde’ – 2. ‘Water’ – 3. ‘Lucht’ – 4. ‘Vuur’. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. Daarin spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt. In dit nummer deel 1: Element Aarde.

    Frontier Magazine is verkrijgbaar in de boeken/tijdschriftenhandel. Klik hier voor de inhoud van het huidige nummer.