Nieuws

  • Extra lezing Coen Vermeeren “Ufo’s Feit en Fictie”

    De belangstelling voor de lezing “Ufo’s, Feit en Fictie” van Coen Vermeeren op 9 mei 2012 is overweldigend. Er is nu een wachtlijst voor. Bij voldoende aanmeldingen komt er een extra lezing op dinsdag 8 mei a.s. Je kunt je nu aanmelden door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl. Het programma is hetzelfde. Kijk nog even naar het filmpje dat wij hierover hebben gemaakt.

    Ufo-meldingen
    Ter gelegenheid van deze lezing hebben wij diverse Ufo-meldingen en Ufo-tijdschrifen ter inzage. Tevens hebben wij een kleine expositie ingericht van documentaires en boeken over Ufo’s in onze vitrine.

    Adamski
    Toeval bestaat niet. Op 29 april jl. is de in de Ufo-wereld zeer bekende George Adamski aan medium Robbert van den Broeke verschenen en heeft hem een boodschap doorgegeven. Klik hier voor de boodschap en de video.

  • Eerste grascirkels van 2012 gevonden

    In het Brabantse Bosschenhoofd, naast vliegveld Seppe, is op 24 april de eerste grasformatie van dit seizoen gevonden. Daarmee is ook in Nederland het graancirkelseizoen van start gegaan. De cirkels zijn gevonden door Robbert van den Broeke. Klik hier voor zijn verslag en de foto’s die Roy Boschman er vanochtend van heeft gemaakt. Wie de formatie te plekke wil bekijken, download eerst de Graancirkels Up to Date app van Bert Janssen.

  • Coen Vermeeren wint Grenswetenschap Award

    Dr. ir. Coen Vermeeren heeft de Grenswetenschap Award gewonnen van de website grenswetenschap.nl. De belangrijkste reden is dat Vermeeren vindt dat men het ufo fenomeen serieus moet nemen. Voor deze gelegenheid reisde grenswetenschap.nl naar Breda om de award uit te reiken en een interview met Coen Vermeeren te doen. Klik hier voor het hele artikel en het interview.

    Op woensdag 9 april geeft Coen Vermeeren een lezing bij Sky High Creations met als titel “Ufo’s Feit en Fictie”. Klik hier voor meer informatie.

  • Graancirkelseizoen 2012 is begonnen!

    De eerste graancirkel van 2012 is een feit. Het betreft een formatie in koolzaad. Hij is gevonden op 15 april bij Hill Barn in de buurt van East Kennett in Wiltshire in Zuid Engeland. Voor een volledig rapport zie www.cropcirclegroup.com. Dank voor de foto aan www.cropcircleconnector.com.

  • Krachtplekken Expeditie 2012, Mis het niet!

    Dit wil je niet missen! Trek 7 magische dagen lang met Bert Janssen en Inca Sjamaan Heather Clewitt door Zuid-Engeland. Zeven dagen over de Drakenpaden, in de voetsporen van Koning Arthur, op zoek naar je eigen, persoonlijke Heilige Graal.

    Van Avebury, via de Long Barrow van West Kennett, Silbury Hill, Stonehenge en de Sanctuary naar het mythische eiland Avalon. Naar de Glastonbury Abbey, Chalice Well, White Spring, de Holy Thorn en de Tor. Van de Drakenburcht bij Uffington en de Circle of Kings bij de Stone Avenue, naar de kathedralen van Winchester en Salisbury.

    Absorbeer de eeuwen oude wijsheden en leer je eigen draken te bedwingen. Hoe intenser de interactie met deze ongemeen sterke krachtplekken, hoe gemakkelijker het wordt om je eigen Geniale Ik te ontdekken. De reis duurt van 13 t/m 20 mei 2012. Klik hier voor uitgebreide informatie.