Nieuws

  • Nieuw boek Willem Witteveen “De Grote Piramide van Gizeh als monument van de Schepping”

    De Grote Piramide van Gizeh is een van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven.

    Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men de ware betekenis ervan te achterhalen.
    Willem Witteveen verbindt na langdurig onderzoek gegevens van hemzelf en van andere onderzoekers en komt tot baanbrekende conclusies.Pythagoras verklaarde al: “Alles is getal”, Edgar Cayce zei: “Sound is the medicine of the future” en de Kemetiaanse gids Abd ‘el Hakim Awyan sprak: “It is all about sound”.
    Willem Witteveen bewijst dat al deze mannen gelijk hadden en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen vaak zijn oorsprong al had in het Oude Egypte.

    Het boek is onderverdeeld in vier delen, gekoppeld aan de vier aardse elementen: Aarde, Water, Lucht en Vuur. Elk element vertegenwoordigt een hoofdrichting van het kompas en samen vormen ze een cirkel van verbond die wordt overkoepeld door het vijfde element ‘Aether’. In deze cirkel der elementen spelen zich alle processen af waarbij Aether de goddelijke wereld vertegenwoordigt.

    De auteur toont in dit boek aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op Aarde.

    Mensen die dit boek gelezen hebben zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken.
    Wees gewaarschuwd: het lezen van dit boek kan je leven veranderen.

    Titel: De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping
    Subtitel: Het geheim van de Gulden Frequentie van Gizeh
    Auteur: Willem Witteveen
    Prijs: 25 Euro
    224 pagina’s
    Hardcover
    ISBN:  978-9078070467
    Uitgever: Frontier Publishing, Amsterdam
    Facebook auteur: www.facebook.com/willem.witteveen
    Facebook boek: www.facebook.com/De-Grote-Piramide-van-Gizeh
    Bestellen: www.frontierpublishing.nl

  • Workshop Remote Viewing, Tracking en Metatracking Niveau 1, beide data volgeboekt!

    Zowel de workshop op 25 november als die op 2 december zijn volgeboekt. We hanteren wel een wachtlijst voor deze data.

    Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig
    Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

    Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

    Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

    Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

    In drie opeenvolgende workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop (niveau 1) focust zich vooral op Remote Viewing. Pas als je in staat bent om gedurende langere tijd te observeren zonder te evalueren, ben je klaar voor de volgende stap. De tweede workshop (niveau 2) verdiepot Remote Vieuwing technieken en behandelt tevens het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (niveau 3) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

    Workshop Meta Tracking Niveau 1
    Docenten zijn de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewitt. In de workshop wordt je stap voor stap binnengeleid in de boeiende en avontuurlijke wereld van Remote Viewing. Je leert wat Remote Viewing precies inhoudt, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen. Je leert verschillende praktische technieken om jezelf in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen. Je leert te observeren zonder te evalueren. Je leert echte informatie te scheiden van illusies en ruis. Je leert wat je met deze echte informatie kunt doen. Je zet de eerste stappen op weg naar MetaTracking.

    Aan het eind van de dag zul je middels strikte protocollen de basis technieken van Remote Viewing, tracking en MetaTracking hebben geleerd. Daarna kun je zelf oefenen met het materiaal dat we met zekere regelmaat ter beschikking stellen.

    Datum:
    Zondag 2 december 2012 van 10.00 tot 17.00 uur.

    Locatie:
    Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

    Voertaal:
    Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewitt in eenvoudig Engels worden gegeven. 

    Kosten:
    € 95, euro per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

    Aanmelden:
    Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

    Vragen?
    Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

    Meer informatie:
    www.metatracking.com

     

     

  • 27 oktober 2012: Frontier Symposium

    Frontier Symposium 2012
    Op zaterdag 27 oktober 2012 is het zover, dan vindt het negende Frontier Symposium plaats in Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam in Amsterdam. De hele dag vinden er boeiende lezingen plaats van gerenommeerde sprekers zoals Bert Janssen, Marcel Messing, Benjamin Adamah, Willem Witteveen, Olof Smit en Peter Toonen over verdwenen beschavingen, geheime technologieën, magie etc. De lezingen vinden plaats in verschillende zalen waardoor er de hele dag voor ieder wat wils te zien is. Daarnaast is er een zaal met een groot aantal stands waaronder de Frontier Bookshop, Janet Ossebaard met allerhande graancirkel artikelen en Piet Vergunst met de Torsie Spiegel van Kozyrev.

    Tijdens het Frontier Symposium wordt de jaarlijkse Frontier Award uitgereikt aan iemand die zich heeft ingezet voor de grenswetenschappen. De winnaar wordt gekozen door de lezers van Frontier Magazine.

    Tijdens het symposium presenteert Frontier Publishing de nieuwe boeken van Willem Witteveen “De grote piramide van Gizeh als monument van de schepping” Benjamin Adamah, “De Vamachara Archieven” en Olof Smit “Vader Aarde”. De auteurs introduceren hun boeken zelf met een lezing. Sky High Creations beveelt een bezoek aan het Frontier Symposium van harte aan. Wij zijn zelf uiteraard ook aanwezig.

    Datum en tijdstip: zaterdag 27 oktober 2012 van 10.00 tot 19.00 uur
    Kosten: € 90,– pp tot en met 20 oktober, daarna en aan de zaal € 100,– Wie naar aanleiding van dit artikel kaarten bestelt, maakt kans op flinke korting. Surf naar frontierworld.nl  om kaarten te bestellen en zet in het veld “aantal kaarten” het aantal kaarten dat je wilt bestellen en de tekst “Sky High”. Drie bestellers krijgen hun kaarten voor slechts € 60,– i.p.v. € 90,–. Voorwaarde is dat het bedrag vóór het symposium wordt overgemaakt.

    Sprekers


    Stands

    Meer informatie: http://frontierworld.nl/events/?p=25

  • Levende Graancirkel op het strand, 14 oktober 2012

    Stichting Solvitae organiseert op zondag 14 oktober 2012 op het strand van Kijkduin een groepsmeditatie in de vorm van een levende “Graan” Cirkel. Het doel van deze meditatie is om onze harte energie te verbinden in een specifiek geometrisch patroon en zo een  gericht veld van heling neer te zetten voor de aarde, onszelf en onze directe naasten. De meditatie zelf  is liggend in cirkels, deze zal ongeveer een half uur duren. Hoe meer mensen op deze wijze hun harte-energie kunnen verbinden, hoe krachtiger het veld wordt dat de aarde en wij nu nodig hebben om de ‘quantumsprong’ te kunnen maken waar wij op dit moment voor staan in 2012!

    kosten:
    € 15,00 inclusief koffie/thee
    Aanmelden:
    U kunt zich aanmelden via info@stichtingsolvitae.nl
    Verzamelen en registratie:
    Zondag 14 oktober 2012 tussen 12.30 en 13.00 uur op het plein vóór  het Hotel NH Atlantic Den Haag, Deltaplein 200 te Den Haag.
    meer informatie:
    http://www.stichtingsolvitae.nl/nieuwsdetail/56.html

  • Frontier Gezondheidsdag, zondag 9 september

    Op zondag 9 september 2012 organiseert Frontier in het Rhone Congres & Party Centrum Amsterdam een unieke gezondheidsdag. Het wordt een bijzondere mengeling van lezingen, informatie uitwisseling en vele stands op 1 plaats en op 1 dag. Alles over gezondheid, voeding en natuurlijk leven. Er zijn 100 stands met uiteenlopende gezondheidsproducten en in de zaal worden de hele dag lezingen gegeven. Meer informatie, klik hier. Voor een overzicht van de stands klik hier.