Nieuws

  • Zaterdag 20 april 2022, “Drie Engelen Meditatie, lente-editie”, harpmeditatie door Femke Bloem (Klein-Dongen)

    Een drie engelen meditatie is niet zomaar een innerlijke reis, in deze healing-bijeenkomst neemt Femke je niet alleen mee naar een plek van liefde en genezing waar je je helemaal in onder kan dompelen en thuis kan komen. Op deze plek zal zij met haar harp de krachtige energie van de drie engelen doorgeven in zeer verfijnde transmissies die ervoor zorgen dat dat genezing plaats kan vinden daar op die plekken in jezelf waar je je het meest nodig hebt.

    Gaandeweg deze diepgaande innerlijke reis naar je eigen tempeltje in het woud, maak je contact met de kwaliteiten van het seizoen waarin we ons op het moment van het concert in bevinden. Daar in een prachtig landschap ontmoet je jouw eigen drie beschermengelen van Liefde Wijsheid en Kracht die een speciale boodschap en een chakra activatie voor je hebben.

    In deze Lentereis zal je de vreugdevolle kracht van een nieuw begin en sprankelende vitaliteit ondervinden in het met bloemen bezaaide lentelandschap.

    Een van de belangrijkste redenen dat een harpmuziek zo heilzaam inwerkt op zowel het energetische als het fysieke systeem is dat gedurende de meditatie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige en inspirerende werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Net als met andere vormen van sound-healing (zoals bijvoorbeeld met klankschalen) hebben de vibraties van de klanken heel letterlijk en direct een veranderende werking op het fysieke en energetische lichaam. Je gaat vanzelf meetrillen met de harmonie, die een nieuwe gezonde ordening aanbrengt. De harp is heel toegankelijk met haar lieflijke geluid, de trillingen werken daarom op een vriendelijke maar toch heel indringende wijze in op je systeem. Daardoor ontstaat reinigen en tegelijkertijd een vitaliseren, vooral als er ook nog actief meereist wordt door het magische landschap van de kleine tempel in het woud waar de Drie Engelen zich manifesteren.

    Aan het einde van de reis verwerken we de informatie die we hebben ontvangen in een eenvoudige schrijfoefening en maken hiermee een heel bijzonder persoonlijk krachtvoorwerp om mee naar huis te kunnen nemen zodat je je telkens weer opnieuw kan verbinden met de magische wereld van de Drie Engelen.

    Femke Bloem
    Al op jonge leeftijd werd Femke aangetrokken door het mystieke pad. Haar aangeboren talenten om ‘de Kunsten te dienen’ – zoals ze haar scheppende talenten zelf noemt – en haar mediamieke begaafdheid maakten het mogelijk tot een dieper begrip te komen van het grote mysterie dat ten grondslag ligt aan ons bestaan. Leergangen binnen mystieke ordes en verschillende therapeutische opleidingen bieden een gedegen basis om mede-zoekers die vastlopen hun pad verder te helpen vinden en zoveel mogelijk mensen te inspireren om te leven vanuit oorspronkelijkheid.

    Muziek is één van meest toegankelijke manieren is om uitdrukking te geven aan die oorspronkelijkheid, ook wel ’Spirit” of “Source’ genoemd. Met de het prachtige geluid van haar harp én stem ontwikkeld Femke muziek die oproept tot het ervaren van eenheid met het puurste deel van ons zelf, onze Ziel.

    Meer informatie over Femke Bloem en haar werk vind je op haar website: www.femkebloem.nl

    Programma
    14.00 uur: Deur open
    14.30 uur: Aanvang, Introductie
    15.00 uur: Harpmeditatie
    16.00 uur: Pauze
    16.30 uur: Nabespreking
    17.00 uur: Gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten
    17.30 uur: Sluiting

    Aanmelden
    Aanmelden voor deze harpmeditatie kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

    Locatie
    Natuurlijk Henriëtte
    Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
    Klein Dongenseweg 81
    5106 AB Klein Dongen
    Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


    Donatie
    Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
    https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

    Nieuwsbrief
    Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

    Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

  • Zondag 24 maart 2024, “Pyramids as Ancient Energy Machines”, lezing door dr. Semir Osmanagic (Klein-Dongen)

    Dr. Semir Osmanagic Ph.D. ontdekte de eerste piramides op het Europese continent in zijn thuisland Bosnië in 2005. In oktober 2013 gaf hij zijn eerste lezing bij Sky High Creations en dat was een zinderende avond. De bezoekers luisterden ademloos naar zijn ontdekkingsreis.

    Het opgravingsgebied in Bosnië omvat bevat 5 piramides en een kilometerslang ondergronds tunnelsysteem dat de piramides met elkaar verbindt. De Boviswaarde van die tunnels overstijgt de 40.000. Daarnaast worden er waarden van 5.000 tot 284.000(!) negatieve ionen per vierkante centimeter gemeten, welke goed zijn voor o.a. stressvermindering, het immuunsysteem en je metabolisme. Ter vergelijking zijn er in huis zo’n 40, buitenshuis zo’n 100 en hoog in de bergen 1000 tot 2000 negatieve ionen per vierkante centimeter.

    Na 10 jaar is dr. Semir Osmanagic weer terug bij Sky High Creations. In die tijd zijn er veel vorderingen gemaakt en heeft hij duizenden enthousiaste bezoekers ontvangen. Osmanagic heeft ook een theorie over de functie van de piramides. Hij zal zijn meest recente ontdekkingen in Bosnië met ons delen.

    Dr. Semir Osmanagic Ph.D.
    Semir Osmanagic is archeoloog, dr. in Maya Studies en heeft jarenlang oude krachtplekken over de hele wereld bestudeerd. Zijn verhaal is wetenschappelijk, spannend, ontluisterend, inspirerend, hoopvol, intrigerend en mysterieus.

    De voertaal van deze lezing is Engels

    Tijdens deze middag is het mogelijk om boeken van Osmanagic te kopen en te laten signeren. Bovendien zullen er tunnelwater en stukken rots worden meegebracht, zodat belangstellenden dit op eigen wijze kunnen ervaren.

     Meer informatie over Semir Osmanagic en zijn werk vind je op: www.piramidasunca.ba

    Programma
    13.00 uur: Deur open
    13.30 uur: Aanvang, lezing deel I
    14.30 uur: Pauze
    15.00 uur: Lezing deel II en gelegenheid tot vragen stellen
    16.00 uur: Gelegenheid om Semir Osmanagic persoonlijk te ontmoeten
    16.30 uur: Sluiting

    Aanmelden
    Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnië”. De kosten bedragen € 22,50 per persoon in de voorverkoop (Aan de zaal is de prijs € 25,–). De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het bedrag overmaken op NL44ABNA0534003974 t.n.v. Sky High Creations.

    Locatie
    Natuurlijk Henriëtte
    Een grote biologische supermarkt maakt deel uit van deze locatie. 
    Klein Dongenseweg 81
    5106 AB Klein Dongen
    Voldoende parkeergelegenheid op het terrein.


    Donatie
    Als je ons werk belangrijk vindt en je wilt ons helpen om hiermee door te gaan, dan wordt jouw financiële bijdrage zeer gewaardeerd. Klik op de link of gebruik de QR code om een donatie te doen:
    https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=GDNM3WT7CQM7S

    Nieuwsbrief
    Als je automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

    Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

  • Nancy Polet, Spiritueel Coach

    Nancy Polet is milieujurist en bestudeert al 40 jaar spiritualiteit en grenswetenschap. Ze is bekend van Sky High Creations, onder welke naam ze lezingen en evenementen op het gebied van spiritualiteit en grenswetenshap organiseert. Ook geeft ze nationaal en internationaal lezingen over deze onderwerpen.
    Daarnaast heeft ze zelf ook het een en ander meegemaakt op het gebied van spirituele groei. De belangrijkste ervaring die ze heeft doorstaan is het proces van Kundalini-Ontwaken. Een proces dat vaak wordt geïdealiseerd, maar dat vele valkuilen en zowel fysieke als geestelijke pijn kent.
    Vanuit haar persoonlijke ervaring en ruime kennis kan ze je helpen en bijstaan op jouw spirituele weg.

    Nancy Polet
    Nancy Polet is ruim 20 jaar werkzaam geweest als milieujurist. Ze studeerde logischerwijs rechten, maar van haar studie maakten ook vakken als psychologie, sociologie en journalistiek deel uit. Al op jonge leeftijd begon ze spiritualiteit en grenswetenschap te bestuderen. Ze heeft het niet alleen bestudeerd, maar ook aan den lijve meegemaakt. Zo heeft ze verschillende mystieke ervaringen gehad. Bijvoorbeeld in de White Spring in Glastonbury. Daar ontmoette ze een kracht die door de blik van één van de bezoekers tot haar sprak: “Weet je het nog?”. De zoektocht naar wat hier was gebeurd bracht haar op het pad van magiër Dion Fortune. Ze schreef er enkele artikelen over en gaf er lezingen over. 
    Later kwam ze in aanraking met de levende kracht van de Egyptische Godin Sekhmet. Dat was in het British Museum, waar het mooiste beeld van Sekhmet staat. Dat beeld sprak met haar. Ook naar aanleiding van deze ontmoeting volgde een zoektocht die resulteerde in meerdere workshops, lezingen, artikelen etc. 
    Het zijn maar twee voorbeelden van de ervaringen die Nancy opdeed. Ze kent alle hoeken en gaten van de spirituele en grenswetenschappelijke wereld. Graancirkels, wereldreligies, Krya Yoga, magie, Montauk, de lijst is te lang op op te noemen. 

    Kundalini-ontwaken
    De meest indringende ervaring die Nancy heeft gehad is die van het Kundalini-ontwaken. Een proces dat zich spontaan ontvouwde en naar later bleek al 16 jaar gaande is. De laatste 4 jaar daarvan waren zo goed als ondraaglijk en gingen gepaard met veel fysieke en emotionele pijn. Inmiddels is dat proces wat geluwd en heeft ze manieren gevonden om de pijn te stillen. 

    Glastonbury
    Hoewel Nancy al haar hele leven in Nederland woont, voelt ze zich helemaal thuis in Glastonbury en Avalon. Ze is een regelmatige spreker op het wereldbefaamde Glastonbury Symposium waar ze ook elk jaar een graancirkeltour voor organiseert. Ook organiseert ze elk jaar de Night of Crop Circling, midden in het Engelse graancirkelgebied.

    Consult
    Wat Nancy je kan bieden is een klankbord. Ze kan je vanuit haar eigen ervaring helpen door te spiegelen wat jij hebt meegemaakt. Ze kan je raad geven over hoe om te gaan met jouw specifieke worstelingen omdat ze er zelf nogal wat heeft doorstaan. Ook als je vragen hebt over specifieke spirituele of grenswetenschappelijke onderwerpen kan ze je helpen. Daar komt naast haar persoonlijke ervaring ook haar decennia lange studie van pas.

    Een gemiddeld consult duurt ongeveer 2 uur en kost € 100,–. Nancy ontvangt jou thuis in haar heiligdom, omringd door haar bibliotheek vol met spirituele en grenswetenschappelijke naslagwerken. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag daar tussen staat. 

    Werkwijze
    Doorgaans werkt het consult als volgt. Nancy stelt je in de gelegenheid om je verhaal te doen en probeert samen met jou vast te stellen wat het is waar je antwoord op wil. In het vervolg van het gesprek zal ze je de nodige adviezen geven. Mogelijk ben je met één consult al voldoende geholpen, maar het kan ook zijn dat het gesprek op een ander moment moet worden vervolgd omdat de problematiek te omvangrijk of te gecompliceerd is voor een enkel consult. In overleg wordt dan een vervolgafspraak gemaakt. Het kan ook dat je eerst een tijdje zelf aan de slag gaat waarna nog een gesprek volgt om jouw ervaringen te evalueren. 

    Contact
    Als Strijen (net onder Rotterdam) te ver weg is of je woont in het buitenland, dan behoort een telefonisch consult ook tot de mogelijkheden (bellen via whatsapp is ook mogelijk). Als Nederlands lastig is, dan kan het ook in het Engels.

    Je kan met Nancy contact opnemen om een afspraak te maken via telefoon of email:
    06-20092610 of fc_polet@hotmail.com 
    Adres:
    Nieuwestraat 58
    3291 AS Strijen

  • Verschillende artikelen te koop aangeboden

    Nancy Polet verdiept zich al ruim 40 jaar in spiritualiteit en grenswetenschap. In die decennia verzamelde ze vele aan spiritualiteit gerelateerde artikelen. Beeldjes, hangers, stenen etc. Om een beetje ruimte te maken biedt ze een aantal van haar waardevolle artikelen te koop aan.

    Mocht je belangstelling hebben voor één van deze items, stuur even een berichtje aan fc_polet@hotmail.com. Vermeld daarbij om welk item het gaat en dat je het via de website van Sky High Creations hebt gevonden.

    Shungite Elite Hanger

    Prachtige beschermende hanger van Shungite Elite
    Uniek exemplaar van kunstenaar uit de omgeving van Avebury in Engeland. Uit de winkel Elements in Avebury.
    Shungite Elite komt uit Rusland, nog specifieker uit de republiek Karelië, en is bekend als de beste steen tegen straling. Shungite is een helende steen met een unieke samenstelling. Shungite kalmeert, geeft troost, is aardend, versterkt het immuunsysteem en absorbeert negatieve invloeden en elektromagnetische straling. Shugite Elite is sterker dan gewone Shungite.
    Prijs exclusief verzenden.
    € 80,–

    Spinning Chakra’s Hanger

    Spinning Chakra’s hanger.
    Uniek exemplaar. Vintage.
    Diameter 4,5 cm
    Afkomstig van de winkel Stone Age in Glastonbury., Engeland.
    In zeer goede staat.
    Prijs exclusief verzenden.
    € 150,–

    Beeldhouwwerk Leeuw

    Beelhouwwerk uit jade in de vorm van een leeuw. Afkomstig uit Zimbabwe. Handgemaakt uniek exemplaar. Kunstenaar is Chmio.
    Leeuwen van jade zijn zeldzaam.
    Jade is een beschermende en reinigende edelsteensoort. Tegen bijvoorbeeld lichamelijk letsel. Zorgt voor harmonie en evenwicht. Trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritaties los te laten.
    Gewicht: 445 gram
    Formaat: 14 x 8,5 x 6 cm
    Is in nieuwstaat.
    € 295,–

    Lavasteen

    Prachtige lavasteen van Timanfaya op Lanzarote. 240 gram, 10 x 7,5 x 9 cm.
    In zeer goede staat.
    Prijs exclusief verzenden.
    € 75,–

    Woestijnroos

    Prachtige gedetailleerde woestijnroos uit Tunesië. 322 gram, 13 x 8,5 x 7,5 cm.
    In zeer goede staat.
    Prijs exclusief verzenden.
    € 50,–

    Rozenkwarts

    Mooie Rozenkwarts.
    910 gram
    13 x 8 x 8 cm
    € 35,–

    Dolce & Gabbana dameshorloge

    Prachtig en zeldzaam vintage Dolce & Gabbana horloge uit 2008.
    Met ronde schakels.
    Ingelegd met kristallen om het klokje en om de sluiting.
    Lengte 20 cm.
    De kast is 2,5 cm doorsnede.
    Prijs exclusief verzenden.
    € 300,–

  • Crowdfunding-actie; Yurt voor Sky High Creations

    Sky High Creations biedt het publiek sinds 2010 interessante lezingen, workshops en andere evenementen op het gebied van grenswetenschap en spiritualiteit. 

    Sky High Creations zal een volgende stap zetten om het publiek nog meer interessante lezingen en workshops te kunnen bieden. Vanaf begin 2024 zal Sky High Creations een wekelijks programma aanbieden. Om dat te kunnen realiseren zal een yurt in de grote (ruim 800 m2) volwassen (25 jaar) en onbespoten parktuin worden geplaatst. In deze tuin zijn vele natuurwezens voelbaar aanwezig. Met dit alles kan de sfeer worden gecreëerd die bij de evenementen past. Een intieme gelegenheid om met gelijkgestemden te zijn in een wereld die daar doorgaans weinig mogelijkheden voor biedt. Er zal meer gelegenheid zijn om na de evenementen te blijven praten en filosoferen onder het genot van een hapje en drankje. Verder ontstaat nu de mogelijkheid om kleine concerten met bijvoorbeeld harpmuziek te organiseren.

    In de tuin staat een hoge dikke en oude populier die heel geschikt is voor bezoekers om een oud sjamanistisch ritueel te doen. Je kunt tegen de stam aan gaan zitten en de boom alles vertellen wat je hart bezwaart. De boom neemt de last dan van je over.

                 

    Voor de lezingen biedt de yurt plaats aan ruim 30 personen waarvoor stoelen met kussentjes aanwezig zijn. Bij workshops is er ruimte voor 10 à 15 personen, waarvoor indien van toepassing yogamatjes, kussentjes en plaids beschikbaar zijn.

    Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en de nodige sanitaire voorzieningen zijn uiteraard aanwezig. 

    Het adres waar de yurt komt te staan is: Nieuwestraat 58, 3291 AS te Strijen. Dat is onder de rook van Dordrecht in de Hoeksche Waard, niet ver van bijvoorbeeld Rotterdam of Breda.

    Sky High Creations heeft persoonlijk contact met ruim 150 sprekers en cursusleiders die gezamenlijk beschikken over een schat aan belangrijke informatie. Nancy bestudeert al ruim 40 jaar spiritualiteit en grenswetenschap en houdt zich sinds de jaren 90 bezig met het organiseren van evenementen. Zo is zij sinds 1995 betrokken geweest bij de diverse Frontier- en Nexus Symposia en momenteel bij het Glastonbury Symposium.

    Om een yurt aan te kunnen schaffen, zijn financiële middelen nodig. Daarom is een crowdfunding-actie gestart. Er is een programma opgesteld waarbij tegenover elke donatie een prestatie staat. Doneert u bijvoorbeeld € 10,–, dan krijgt u € 10,– korting op elke live lezing en workshop die wij organiseren. Zo kost de entree voor een lezing geen € 20,– maar € 10,–.

    Donatie van € 10,– = € 10,– korting op 1 (live) lezing of workshop;

    Donatie van € 100,– = € 10,– korting op 11 (live) lezing of workshop;

    Donatie van € 250,– = € 10,– korting op 28 (live) lezing of workshop;

    Donatie van € 500,– = € 10,– korting op 60 (live) lezing of workshop.

    Hogere donaties worden op prijs gesteld. Daarbij zal in overleg een korting worden vastgesteld.

    Donaties kunnen worden gestort op NL20 ABNA 0505783614 tnv F.C. Polet onder vermelding van “donatie yurt”. Stuur ook altijd een email naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “donatie yurt”, zodat we je op de juiste kortingslijst kunnen zetten.

    Met deze stap zal Sky High Creations een belangrijke bijdrage te leveren aan de bewustzijnsverhoging en de transitie die momenteel gaande is. Verbinding maakt ons sterker en draagt bij aan het manifesteren van de nieuwe wereld.

    Bij voorbaat dank!

     

    Nancy Polet 

    Sky High Creations