Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zondag 1 oktober 2017, Boekpresentatie: “De Heelkamers, Liefde Voorbij het Leven” van Thea Terlouw

  Op 1 oktober 2017 verschijnt het nieuwe boek van Thea Terlouw: “De Heelkamers, Liefde voorbij het Leven”. Daarom zal op 1 oktober 2017, in de Sacramentskerk te Breda de officiële lancering van dit boek plaatsvinden met een boekpresentatie door Thea Terlouw zelf. 

  Wie het boek nu alvast in de voorverkoop bestelt, krijgt twee gratis VIP kaarten voor deze boekpresentatie. Het boek wordt je dan ter plekke overhandigd. Het boek is te bestellen via de uitgever Obelisk Boeken. Het boek kost € 24,99 inclusief twee VIP kaarten. Wil je naar de boekpresentatie zonder het boek aan te schaffen, Bestel dan hier kaarten à € 10,– pp

  Beschrijving
  In het nieuwe boek, voortbordurend op haar twee eerdere boeken, laat Thea een groot aantal mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige… en ook vaak weer terug.

  Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door veel groot en klein leed. Iedereen van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige incarnaties. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma’s worden geheeld en opgelost.

  Het is daarom een hele geruststelling te weten dat we nu, na onze stoffelijke overgang, inderdaad kunnen en zullen worden geheeld. Dat gebeurt in de zogenaamde heelkamers en geldt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn speciale heelkamers voor allerlei soorten trauma’s. Ieder krijgt de behandeling die voor hem of haar noodzakelijk is. Daarna komt er een proces van keuzes maken: terugkeren of verder gaan, steeds in overleg met en onder begeleiding van onze dierbaren en gidsen.

  Meer informatie over het boek en de schrijfster vind je op www.theaterlouw.nl

  Programma

  • 14:30 inloop met koffie en thee
  • 15:00 officiële uitreiking van het eerste exemplaar van de Heelkamers aan Thea Terlouw
  • kort interview met Thea over haar werk en de totstandkoming van het boek
  • korte lezing van Thea Terlouw
  • vragen vanuit het publiek
  • 16:30 afsluiting met hapje en drankje

  Kaarten
  Kaarten voor de boekpresentatie kosten € 10,– pp. Bestel ze hier. Of bestel het boek inclusief twee VIP kaarten via Obelisk Boeken. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Lezing
  Op donderdag 7 december 2017, zal Thea Terlouw bij Sky High Creations In Oud-Beijerland een uitgebreide lezing geven waarin ze dieper in gaat op de inhoud van haar boek. Meer informatie over deze avond vind je hier.

 • Donderdag 14 september 2017, Sjaak Damen: “Graancirkels, Werkelijkheid of Fictie?” (Oud-Beijerland)

  September staat traditioneel in het teken van graancirkels. Het gewas is grotendeels van het land, het graancirkelseizoen is zo goed als voorbij. De eerste lezing van het nieuwe seizoen in Oud-Beijerland gaat daarom over graancirkels. 

  Sjaak Damen
  Sjaak Damen is mediamiek begaafd landbouwer. Deze unieke combinatie van eigenschappen maakt dat hij een bijzondere plek inneemt in de graancirkelwereld. Waar de meeste van zijn collega’s de graancirkels met hoongelach of zelf woede ontvangen, omarmt Sjaak het fenomeen. Hij brengt het graancirkel onderzoek met zijn landbouwkundig oog in combinatie met zijn contacten met gene zijde tot een nieuw niveau.

  Nieuw tarweras
  In 2009 nam Sjaak monsters van een graancirkel in West Brabant. Het zaad van deze monsters kweekte hij in zijn eigen proeftuin op en hij herhaalde deze exercitie jaar na jaar. Daarnaast kweekte hij controleplanten van diverse tarwezaden om de verschillen goed in beeld te brengen. Hij zag dat de nakomelingen van zijn oorspronkelijke tarwemonsters elk jaar groter werden en elk jaar meer opbrengst opleverden. In 2015 leverde hem dat een nieuw tarweras op dat hij Agnes noemt, naar zijn dochter. Dit nieuwe ras is in 2016 en 2017 ook bij de CZAV in Westmaas als proef uitgezet. 

  Hoe heeft Sjaak dit kunststukje kunnen uitvoeren? Waar komt de kennis vandaan die hij voor deze proeven nodig had? Wat is de toekomst van zijn Turbo Aren? In de lezing neemt Sjaak Damen ons mee naar de geschiedenis van zijn graancirkel onderzoek sinds 2007. Hij licht zijn bronnen aan gene zijde toe, die hij opa en oma graancirkelmakers is gaan noemen. Dit is een totaal andere invalshoek op het graancirkelfenomeen dan je ooit hebt gezien.

  Het verhaal van een onderzoeker, een ongelofelijk en onvergetelijk verhaal!

  Boeken
  Sjaak schreef deels samen met Aad van der Hout drie boeken over het graancirkelfenomeen en zijn ontwikkeling daarin. Ook over de kosmische boodschappen die hij van zijn raadgevers aan gene zijde ontving;

  • Werkelijkheid of Fictie?
  • Kosmische Levenslessen
  • Op naar Zelfbewustzijn

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Werkelijkheid of Fictie?”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Sjaak Damen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 9 september 2017, Roeland Beljon: “Graancirkels, Wonder of Verwondering?” (Breda)

  Roeland Beljon studeerde sociologie en is werkzaam op het gebied van mobiliteitsmanagement en milieu. In 1994 ontdekte hij met zijn partner Nancy Polet de graancirkels. Sindsdien zijn zij samen op cirkeljacht. In 1995 werden zij lid van het Dutch Centre for Crop Cirlce Studies, dat in dat jaar werd opgericht door Herman Hegge. Sinds 2011 is Roeland de voorzitter van deze groep, die nu Graancirkelwerkgroep Nederlanden heet.

  In de loop der jaren veranderde zijn kijk op het fenomeen, maar de overtuiging dat er een fenomeen is bleef altijd bestaan. Roeland droeg bij aan verschillende onderzoeken naar de herkomst van graancirkels en dat leverde hem een aantal belangrijke inzichten op. Naast natuurlijk de observaties die hij zelf in de graanvelden deed en in het graancirkel wereldje zowel in Nederland als in Engeland. Roeland en Nancy reizen nog steeds elke zomer naar het Engelse graafschap Wiltshire om van het graancirkel fenomeen te genieten. Sinds enkele jaren organiseren zij daar met succes de “Night of Crop Circling”. Eén van de weinige evenementen ter wereld die uitsluitend om graancirkels draaien. Roeland wordt tegenwoordig ook buiten onze landsgrenzen gevraagd om zijn verhaal te vertellen, zoals op het Glastonbury Symposium in juli dit jaar en voor het Duitse tijdschrift Omnia, dat momenteel in de winkels ligt.

  In de lezing zal Roeland eerst een overzicht tonen van de graancirkels van 2017. Vervolgens gaat hij aan de hand van verschillende anekdotes in op de zoektocht die hij samen met Nancy Polet heeft doorgemaakt sinds 1994. In dit levendige verhaal komt aan de orde hoe graancirkelonderzoek in de jaren 90 in zijn werk ging en hoe dat is veranderd in de loop der jaren, hoe je interactie met het fenomeen kunt hebben en veel plezier aan graancirkels kunt beleven. Ook komen enkele theorieën aan de orde over de mogelijke herkomst van graancirkels. Tenslotte zal Roeland zijn conclusies presenteren na 23 jaar “graancirkelen”.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel 

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Roeland Beljon”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • “Goddess Sekhmet, The Sacred Journey” 19th to 26th October 2017
   
  This Journey is organized by Petra and Annemarie Veltman from 19th to 26th of October 2017 in Egypt with special guest Nancy Polet. If you resonate with Goddess Sekhmet and her powerful energy, this Journey is for you! 
  Register by sending an email to: annemarieveltman@hotmail.com 

   

  Programme:

  Day 1 (Thursday 19th October): Arrival Day

  Arrival at Cairo airport & transfer to Mercure Sphinx Hotel, Gizeh

  21.00pm We gather for our Introductory Group Meeting, to begin making our connections with each other and to set the energy for our journey

  Day 2 (Friday 20th October): Ancient City Of Memphis, Saqqara Pyramids, Lecture Nancy Polet

  8.00am After breakfast, we will visit the Ancient city of Memphis, the city of God Ptah (Triad of Memphis) and the capital of the Old Kingdom, Open Air Museum and the Colossal statue of King Ramses II. We will proceed to visit one of the most important sacred areas in the Band of Peace – Saqqara

  13.00pm Lunch at a beautiful local restaurant tasting the flavours of Egyptian cuisine

  16.00pm Lecture “When Sekhmet Becomes Alive” by Nancy Polet at Sphinx Mercure Hotel

   

  18.30pm Diner at the Hotel and enjoy a free evening or

  *Optional Sound & Light show at the Pyramids and Sphinx

  Day 3 (Saturday 21st October): Egyptian Museum, Pyramids of Gizeh, Workshop ‘Elixer’ at Gizeh

  08.00am After breakfast we will depart to visit the Egyptian Museum of Antiquities that houses a magnificent collection of Pharaonic antiquities, golden treasures of Tut Ankh Amun and statues of Sekhmet

  12 noon Visit to Pyramids of Gizeh, we’ll go inside Cheops

  14.00pm Lunch at a Restaurant, overlooking Gizeh plateau

  16.00pm We arrive at The Perfume Palace where we’ll have a workshop to make a group “Elixer” to guide us during our sacred journey

  7.30pm Diner at the Hotel and evening free

  Day 4 (Sunday 22nd October): Departure to Luxor

  07.30am After breakfast Departure to the airport for Luxor

  10.45am Flight to Luxor and check in at the Mercure Karnak Hotel. Grounding in the garden along the River Nile

  13.00pm Lunch at a  Restaurant in Luxor

  15.00pm Departure to Luxor Temple, one of the most important temples of Ancient Egypt and we’ll connect with its ancient energies

  19.30pm Diner in Hotel and Group Sharing Circle

  Day 5 (Monday 23rd October): East Bank Karnak Temple

  08.30am After breakfast, we will visit the Karnak Temple, Sekhmet’s Shrine, Open Air Museum and the Door of the Seven Heavens

    

  1.30pm Lunch in the city  

  Optional in the afternoon: Return to Karnak Complex where you have free time till we meet at the Sacred Lake at 4pm for group gathering or we depart back to our hotel and integrate the powerful ‘Sekhem’ energy

  19.00pm Diner in the Hotel. Evening free or

  *Optional Sound & Light show at Karnak temple

  Day 6 (Tuesday 24th October): East Bank: “Mut Precinct and Sacred Lake and Luxor Museum” 

  08.30am After breakfast we go to Mut Precinct with it’s Sacred Lake  

  Mut is the consort of Amun-Ra, the male Neter to whom Karnak is dedicated. She is the quintessence of the Divine Feminine, the Mother. Intimately connected with Sekhmet; it’s possible that in the very ancient past, they were one and the same. We’ll have time to wander among the many powerfully palpable statues of Mut

    

  11.30am Luxor Museum

  13.30pm Lunch in the city

  3.30pm Visit the Souq, enjoy a drink at one of the local pubs

  18.30pm Diner in the Hotel

  20.00pm Lecture “Sekhmet’s Statues Unearthed” by Annemarie Veltman in the Mercure Karnak Hotel, the story of many Sekhmet’s statues found at the Great Funerary Temple of Amenhotep III   

  Day 7 (Wednesday 25th October): West Bank: Colossi of Memnon, Medinat Habu Temple (optional Valley of the Kings/Queens – Hatshepsut)

  08.00am Breakfast at hotel and we depart for the West Bank and stop at the Colossi of Memnon where two huge statues are one of the few remaining items of the great funerary temple of Amenhotep III. Recent excavations at the site have also unearthed many Sekhmet Statues

   

  10.00am Visit to Medinat Habu Temple

  *Optional sightseeings for the day at the West Bank:

  The Valley of The Kings the richest and most fascinating ancient tombs in Egypt. This was the burial site of the kings from the New Kingdom. We can visit some royal tombs in the area

  13.00pm Lunch at West Bank

  Afternoon, visit to Der El Bahri Temple of Queen Hatshepsut that was constructed during the reign of the 18th dynasty by Queen Hatshepsut, one of the greatest rulers of Egypt. The Temple is carved out of one of the great mountains of Thebes

  18.00 Back to the Hotel for Diner. Evening free

  Day 08 (Thursday 26th October): Departure to Cairo

  09.00am After breakfast we depart to Luxor airport for our departure to Cairo

  12.25pm Flight to Cairo

  13.30pm arrival at Le Passage Hotel. Check-in for 1 night on BB basis and integration day

  Day 9 (Friday 27th October): Departure back home

  ———-

  The total package price p.p. in a double room Euro 1295,- and a single room Euro 1450,-

  It is possible to pay in US$ or in Pound Sterling and to book extra nights before and after the trip. State your preference on the registration form

  * This program is subject to change due to conditions beyond our control

  The tour includes:

  • All 5-star hotels as mentioned in the program: 03 nights Mercure Sphinx Hotel in Cairo,1 night BB and 2 nights HB, 04 nights Mercure Karnak Hotel in Luxor HB, 01 night Le Passage Hotel in Cairo BB.
   All rooms are equipped with coffee tray facilities
  • All lunches during the tour except for 19th and 26th October
  • All transportation by bus, transfers upon arrival and departure and domestic flights Cairo-Luxor-Cairo by air-conditioned tourism vehicle
   (Free shuttle bus from Le Passage Hotel to the airport on 27th October available)
  • All site entrance fees and the workshop fees as mentioned in the program and our guide will assist during the entire tour
  • Domestic tickets from Cairo/Luxor/Cairo
  • Meet and assist at the airport upon arrivals and departures for international and domestic flights including baggage handling at airport and hotels
   Be advised that we will have one group transfer from the airport to the hotel on the 19th arrival date. If your flight is not at the specific time of our group transfer, please notify and arrangement can be made for a private transfer to your hotel (at extra cost)

  Special Highlights:

  • English-speaking Egyptologist Tour Guide
  • Presentation by Nancy Polet “When Sekhmet Becomes Alive”
  • Presentation by Annemarie Veltman “Sekhmet Statues Unearthed”
  • ‘Sekhmet Elixer’ Workshop at Perfume Palace
  • Meditations at Sacred Sites

  Optional Tours: Sound & Light Show at the Pyramids, Gizeh and Sound & Light Show at Luxor Karnak Temple, Valley of the Kings/Queens and Hatshepsut Temple

  Not included:

  • Roundtrip international airfare to Cairo, Egypt
  • Travel & Health Insurance
  • Egypt Tourist Visa, available upon arrival at the airport at Bank desk before entering passport control. Passport must be valid for 6 months after the date of the tour
  • Your contribution of Euro 50,- p.p. for tips for the entire tour. People who assist the group during the tour, will be provided with a tip, plus tips for meditations at sacred sites
  • Lunch meals not included on the 19th and 26th of October
  • Bottled water and drinks during the day and during lunch and diner
  • Extra services or items not mentioned (laundry, internet, telephone bills, minibar)
  • Extra sites or mileage not mentioned
  • Optional tours plus transport and entrance fees
  • Personal expenses (souvenirs etc.)
  To register for this trip and any other enquiries related to this trip, contact  Annemarie Veltmanannemarieveltman@hotmail.com
  Registration ends on September 15th 2017.

   

 • Wednesday August 2nd 2017, “A Night of Crop Cirlcing” (Alton Barnes)

  The Night of Crop Circling 2017 was a great succes, so we decided to do another one on Wednesday August 1st 2018. We will keep you informed on who will be speaking on this webpage. See you all next year!

  For now we will show you the announcement of the 2017 event. In the coming weeks, we will publish the videos of the lectures on our video page.

  In the summer of 2017, Sky High Creations will organise the third “Night of Crop Circling”. Like the previous years, a series of 6 short lectures on various crop circle related topics. There will also be stalls with crop circle books, jewelry and other crop circle memorabilia. 

  Program
  7.30 pm: Doors open
  8.00 pm: Philiipe Ullens: “Crop Circles from the Air”
  coronation hall door8.20 pm: Randell: “Stamps to Samsara”
  8.40 pm: Michael Glickman: “Bearing false Witness”
  9.00 pm: Tea/Coffee Break
  9.30 pm: Lucy Pringle: “Facts and Frequencies”
  9.50 pm: James Hussey: “A Farmer’s Perspective”
  10.10 pm: Gary King: “Cards on the Table”
  10.30 pm: End
  11.00 pm: Coronation Hall closes

  Speakers:

  Philippe Ullens, Crop Circle photographer and owner of The Henge Shop, Avebury
  Phillipe, born in Belgium has been an art dealer for many years and he has had his own art gallery in Brussels. Needless to say he has a clear eye for beauty. That may have made him notice the crop circles to begin with. Nowadays he is the owner of the Henge Shop in Avebury and he spends as much time as he can making aerials of Crop Circles. In 2013 he published a book “Crop Circles, Beauty and Soul” featuring many of his great pictures. 
  More info about the Henge Shop can be found at the website: http://www.hengeshop.com/ 

  Presentation: “Crop Circles from the Air”
  Philippe is a regular at the Yatesbury Airstrip and a good friend of the renowned crop circle pilot Tony Hughes. Philippe has many stories to tell about his adventures as a crop circle aerial photographer. And of course he will share many of his great pictures.

  Randell, Crop Circle researcher and visual artist
  As a Dutch artist, activist and aware dreamer, Randell has been an inspirer most of his life. Although he studied the crop circle phenomenon long before 2007, only since then, he appeared physically in the fields every year. 
  More info about Randell can be found at his website: www.cropcircleuniversity.com

  Presentation: Stamps to Samsara 
  With the primary focus on decoding or translating the language of crop formations, Randell will guide us through original, eye-opening and mind-blowing finds. As it seems to help us get out of the world of illusions.


  Michael Glickman, Crop Circle researcher and geometrist

  “After more than twenty years of focused involvement with the crop circles I am delighted to confess that I do not know what is going on here. I have many ideas, hypotheses and speculations but I realise (and perhaps this is the charm of this phenomenon) that they are all hollow! Anyone who claims “to know”, anyone who professes “certainties”, is either a fool or a liar.”
  More info about Michael Glickman can be found at his website: http://www.michaelglickmanoncropcircles.com/

  Presentation: “Bearing false Witness”
  Having devoted the last 27 years of my life bewildered by the study of this radiant and unexplainable phenomenon I am even more bewildered by the ease with which apparently sensible people swallow obvious lies.

  Lucy Pringle, Crop Circle researcher and photographer
  Lucy Pringle is Founding member of the Centre for Crop Circle Studies. She is an international authority on the subject and the pioneer researcher into the effects of electromagnetic fields on living systems. This includes the physiological and psychological effects reported by people after visiting or being in the vicinity of a crop formation. Also animal behaviour, remote effects, luminosities, mechanical failures and audio effects. Her research shows measured changes in the human hormones following short exposure to the circles, also changes in brain activity. More info about Lucy Pringle can be found at her website: http://www.lucypringle.co.uk/

  Presentation “Facts and Frequencies”
  In her talk, Lucy will elaborate on her vast body of research of over 20 years.

  James Hussey, Farmer of the fields around famous Hackpen Hill
  James Hussey is one of the few farmers in Wiltshire that still allows visitors on his land whenever there is a crop circle. As crop cricle enthousiasts we welcome that very much. Not too much trouble to pay him a little fee that he donates to the Brighter Futures Charity, that is very close to his heart. Learn more about Brighter Futures here: https://www.brighterfuturesgwh.nhs.uk/ 

  Presentation “A Farmer’s Perspective”
  In his presentation, James Hussey will elaborate on the upsides and downsides of having crop circles and large amaounts of tourists on his land. He will also talk about Brighter Futures and why he wants to donate the money he receives from visitors to this charity.

  Gary King, Crop Circle researcher, involved in the filming of the 7-7-7 event.
  Gary began researching the crop circle phenomenon in 1997. He first came to the publics attention after having been one of the three witnesses present at the East Field formation on the 7th July 2007. Since then he has lectured both nationally and internationally, and featured in numerous TV productions regarding the phenomena.

  Presentation: “Cards on the Table”
  Humanity is at a crossroads. Its plain for everyone to see that our current political and economic systems are crumbling. With the media constantly informing us of the threats we all face, from environmental disaster to all out global war, it seems that humanity is on a runway train, speeding toward the edge. We need to change, but such a change can’t be forced upon us from outside, as creatures possessing free will, it’s entirely down to us. To do this we must first understand where are, and how we got here. Looking at formations from the early years and moving through to the present day, Gary will show that the crop circle symbols, together with the context of the land where they appear, are literally laying humanities collective history before us, just like cards on the table.

  Stalls:
  Lucy Pringle

  Annemieke Witteveen

  Michael Glickman

  Videos
  Have a look at our video page to see some of the lectures in 2015/2016

  Pictures
  Or see the pictures of the 2016 Night of Crop Circling or the 2015 Night of Crop Circling

  Details
  Date: Wednesday August 2nd, 2017
  Location: Coronation Hall, Alton Barnes, Wiltshire UK SN8 4LB
  Close to the Milk Hill White Horse
  Tickets only at the door, £ 10,– p.p, no reservations needed
  Coffee or tea £ 1,–