Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 17 februari 2018, Benjamin Adamah: Workshop Psycho-Energetisch Zelfmanagement (PEZ) (Breda)

  Een speciale versie van Psycho-Energetisch Zelfmanagement
  PEZ is al 8 jaar achtereen een zeer effectieve en succesvolle training om je vermoeidheid achter je te laten en je vitaliteit en levenslust weer terug te pakken en je verouderingproces te remmen. Voor Sky High Creations dit keer een bijzondere versie, waarbij je met speciale camerabeelden LIVE bijvoorbeeld de meridianen van je eigen armen kunt zien en dus heel concreet aspecten van het menselijk energieveld kunt waarnemen. Benjamin Adamah leert je diverse eenvoudige technieken om het lichaam te beheersen, waaronder de longevity (anti-aging) technieken. Hij gaat o.a. in op het energielichaam, de meridianen en acupunctuur drukpunten. Iedereen krijgt de oefeninginstructies op papier mee naar huis.

  Vele mensen hebben te maken met verschijnselen als entiteitproblemen, aardstralen in huis, storende energieën die blijven hangen, vermoeidheid met geen normaal aantoonbare oorzaak, hinderlijke hoogsensitiviteit, of libidostoornissen door een verzwakt energieveld.  Adamah’s methodes kenmerken zich doordat ze niet gericht zijn op vechten, maar op immuniteit tegen ongewenste beïnvloeding van binnenuit door krachtopbouw en geweldloze visualisatie.

  • Hoe stop je het verouderingsproces?
  • Hoe kun je met een 5 minutentraining voor het slapen fitter opstaan?
  • Hoe krijg je je energie en je vitaliteit van je jeugd weer terug?
  • Hoe maak je je huis schoon en ontstoor je een aardstraalvortex?
  • Hoe kun je snel je kracht en libido herstellen?
  • Hoe bescherm je je aura en dicht je een beschadigd energieveld?
  • Hoe leer je astraal reizen via WILD?
  • Hoe leer je hoogsensitiviteit van vloek in zegen om te zetten?
  • Hoe rem je efficiënt en met weinig tijd het verouderingsproces?
  • Wat zijn risicoberoepen en gebieden voor entiteitbesmetting?

  Allemaal vragen waar je praktisch mee om leert gaan in deze lezing/workshop. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. In het eerste deel van de middag geeft Benjamin een inleiding op PEZ en in het tweede deel doen de cursisten zelf (fysieke) oefeningen. Benjamin Adamah is een een ervaren energiewerker met een levenslange belangstelling voor westerse en oosterse technieken inclusief die van martial arts. Deze workshop biedt je het allerbeste van 25 jaar research en testwerk, bedoeld om mensen te helpen weer in hun kracht te komen. De cursist krijgt met deze workshop een kostbaar geschenk: totaal energetisch zelfmanagement.

  Dit zegt Benjamin Adamah zelf over deze workshop (video werkt alleen als je facebook aan hebt staan):

  Benjamin Adamah 
  Benjamin Adamah is directeur van DOOOZz, een bedrijf dat de enige natuurlijke orgonzender ter wereld produceert ter bescherming tegen stralingklachten. DOOOZz scoort volgens gebruikers wereldwijd veel beter dan andere anti-elektrosmog toepassingen en het bedrijf drijft nog steeds voor 99% op mond tot mond reclame.  Bij deze speciale versie van de PEZ-workshop zijn DOOOZz-producten te koop tegen grote korting. Interessant voor mensen met stralingklachten, vermoeiheid, overgangsklachten en slaapproblemen. http://www.dooozz.nl/ .

  Als cultuurfilosoof/occultist schreef hij Vamachara – Raw Spirtuality, God M/V, de werking van magie en de passie van Lilith. Door Ewald Wagenaar van Koorddanser uitgeroepen tot het beste boek over spiritualiteit dat de laatste decennia is verschenen. zojuist is van zijn hand een baanbrekend astrologisch werk, de Astroïden-gids, verschenen over de horoscopische duiding van 500 asteroïden en Kuiper-belt planeten (info op http://www.vamzzz.com/asteroidengids.html). Adamah begon zijn spirituele pad als sufi, is ingewijd qabbalist in de Spaans-joodse traditie, ingewijd heks en praktizerend ritueel magier met ruim 30 jaar astrologie-ervaring. Spiritueel behoort hij tot het Linker Pad. Dit wordt kort gekenmerkt door een totale verwerping van staatsreligies en “spirituele stromingen” hieruit
  afgeleid, het actief herstellen van de connectie mens en natuur(wetten), het vervangen van God-Duivel dualiteit door yin-yang-synergie  en het emanciperen van vrouw-man gelijkwaardigheid en partnersamenleving. Samen met zijn vrouw Sylvia Carrilho startte hij in 2016 uitgeverij VAMzzz Publishing op, die zich specialiseert in een hoge kwaliteit boeken rond de thematiek occultisme, magie, esoterie, hekserij.  Zie de titels op http://www.vamzzz.com. Ook geven ze samen het gratis esoterisch magazine PAN uit  http://www.vamzzz.com/pan.html.

  Programma
  13.30 uur: Ontvangst
  14.00 uur: Workshop deel I
  16.00 uur: Pauze
  16.15 uur: Workshop deel II
  18.00 uur: Borrel en gelegenheid om Benjamin Adamah persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “PEZ”. De kosten bedragen € 75,– per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 80,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 75,00 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

  Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving
  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 8 februari 2018, Susanne van de Kamp de Villandry, “Het Kleine Werk, de geheimen van Rennes-le-Chateau” (Oud-Beijerland)

  Vanwege onvoorziene omstandigheden moeten wij helaas de lezing van Susanne van de Kamp op 8 februari 2018 annuleren. We nemen contact op met iedereen die zich al via e-mail had aangemeld.

  Susanne van de Kamp de Villandry
  Als 14-jarige werd Susanne als kind uit een onkerkelijk gezin tot het christendom geïnspireerd en gedoopt. Door haar belangstelling voor oude culturen, geschiedenis, astronomie en religie kon zij als volwassene het christendom steeds moeilijker aanvaarden en bleef zoeken naar antwoorden. Na haar HBO opleiding voor dirigent en 5 jaar zangles woonde zij in Londen en werkte daar in de advocatuur.
  Rond het jaar 2000 werd haar interesse gewekt rond het dorpje Rennes-le-Château in Zuid-Frankrijk. Er zou een grote schat liggen.

  rennesHet grote werk
  Zo rond het jaar 2000 ontstond er een ware hype door een programma van Discovery over deze schat en dit dorpje. Ook Dan Brown met zijn Da Vinci Code sprak erover. Er was sprake van geheime documenten, gecodeerde stenen, een geheimzinnige broederschap. De oplossing  vinden was alles behalve makkelijk en het kostte Susanne uiteindelijk 14 jaar.

  Over het algemeen werd aangenomen dat het om de heilige graal, de ark des verbonds of het lichaam van Jezus ging. Rond 1900 schijnt de toenmalige pastoor van het dorp, ene Saunière, de zaak te hebben ontrafeld. Beducht voor de kerk heeft hij het geheim vastgelegd o.a. in de door hem aangebrachte fresco’s  in zijn kerkje.

  0029 (2)[2]Het hele verhaal zit eigenlijk voor het grootste deel versleuteld in de z.g. Serpent Rouge, 13 zeer cryptische verzen, genoemd naar de sterrenbeelden waar niemand iets mee kon of zich aan waagde. Het blijkt uiteindelijk om een brief te gaan van een grootmeester aan de broeders. Met het toepassen van de sleutel van Salomo wordt dan toegang verkregen tot deze sterrenbeelden, die als poorten fungeren naar het heden en verleden.

  Door de aldus verkregen informatie uit de versleuteling wordt het leven van Jezus verteld en dat blijkt totaal anders te zijn dan de kerk ons doet geloven. De uitkomst is verrassend en heftig. Daarna bevat de brief nog een PS en kan de zoeker in het hier en nu het spoor volgen en de plaatsen van de schat vinden.
  Een enorme schat, met naam en toenaam genoemd.

  Susanne schreef er het boek “Het Grote Werk” over. Dit boek is het reële verslag van een speurtocht in de oudheden van de duistere en verduisterde middeleeuwen naar een heuse schat, de Schat van de Tempeliers ten tijde van hun vervolging door de Roomse Kerk.

  “Het Grote Werk” leidt de lezer, de onderzoeker, van het ene naar het andere raadsel tot een uiteindelijke en onverwachte onthulling van het werkelijke geheim van deze Schat van Rennes-le-Chateau.

  Het Kleine Werk
  Op 9 juni 2016 gaf Susanne van de Kamp bij Sky High Creations haar lezing “Het Grote Werk”. Inmiddels is haar nieuwe boek “Het Kleine Werk” verschenen waarin Susanne in romanvorm verder ingaat op het verhaal van Rennes-le-Château. 

  In haar presentatie op 8 februari 2018 komen de onderwerpen aan bod, die niet eerder behandeld werden. Daarnaast zal ze een korte presentatie geven van haar tweede boek “Het Kleine Werk, De moorden van  Rennes-le-hâteau, een verhaal met feiten en
  uitkomsten”. Deze roman is het vervolg op “Het Grote Werk”, maar kan ook afzonderlijk gelezen worden. In deze zeer toegankelijke, spannende en grappige thriller nemen twee jongens ons mee in de zoektocht naar de waarheid omtrent Rennes-le Château. Zo blijken er personen te zijn overleden onder verdachte omstandigheden. Werden zij vermoord? En zo ja, door wie, hoe en waarom? Heeft pastoor Saunière iets gevonden en zo ja, waar is dat gebleven?Wat was zijn rol? Wat betekende de laatste woorden van de huishoudster en van de pastoor? En waar bevindt zich de grot van de schat?

  In de lezing wordt ruim de gelegenheid gegeven tot het stellen van vragen en discussie. Susanne zal de avond beginnen met een korte situatieschets en een samenvatting geven van haar vorige presentatie.

  Het boek
  Uiteraard is het nieuwe boek van Susanne van de Kamp deze avond te koop. Wie het Boek ” Het Grote Werk” al heeft en het meeneemt, kan het laten signeren en krijgt sowieso € 5,– korting op het boek “Het Kleine Werk”.

  Meer interessante informatie over Susanne van de Kamp en haar onderzoek naar de gebeurtenissen in Rennes-le-Chateau vind je in dit artikel op de site van Want to Know:  https://www.wanttoknow.nl/boeken/het-kleine-werk-komt-na-het-grote-werk/

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Susanne van der Kamp persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Het Kleine Werk”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.

 • Zaterdag 20 januari 2018, Nieuwjaars-harpmeditatie met Femke Bloem

  In dit bijzondere harpconcert leidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang het nieuwe jaar binnen. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelf-inzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten. Een mooi begin van 2018!

  De zeven chakra’s voorzien de meridianen in het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie op gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd is een beproefde methode om in balans te komen.

  Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.

  Femke Bloem is van huis uit Beeldend Kunstzinnig Therapeut . In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

  Tevens ontwikkelde Femke in de loop der tijd een eigen yogastijl waarin visualiseren een sleutelrol vervult bij het vinden van de juiste balans in de houdingen.
  www.femkebloem.nl
  www.harpspel.nl
  Promo video:

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze avond kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: inleiding en harpmeditatie
  16.30 uur: pauze
  17.00 uur: vragen stellen en ervaringen delen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 11 januari 2018, “Het Mysterie van de Bosnische Piramides” met Aafke Douma en Rob Heiligers (Oud-Beijerland)

  In 2013 kwam dr. Sam Osmanagich naar Oud-Beijerland om te vertellen over zijn ontdekking van de Bosnische Piramides. Een indrukwekkend relaas. Inmiddels zijn wij vier jaar verder. Hoe is het met de piramides? Is het onderzoek veel verder gekomen? Aafke Douma en Rob Heiligers zijn zelf poolshoogte gaan nemen in Bosnië om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en hun eigen onderzoek te verrichten.

  De avond begint met een een inleiding over deze bijzondere piramides zodat iedereen op de hoogte is van alle ins en outs alsmede de laatste stand van zaken. Voorts zullen Rob en Aafke vertellen over hun eigen belevenissen aan de hand van veel foto en filmmateriaal. Daarmee wordt ook goed duidelijk wat er zo bijzonder is aan de Bosnische piramide. Tenslotte zullen zij in een aantal geleide meditaties de verfijnde Bosnische Piramide Energie voelbaar gaan maken, zodat je die zelf kunt ervaren.

  Wil je meer weten over deze wonderlijke plek? 
  Reis met Aafke en Rob mee! Zien, horen, voelen, weten…
  Voor alle duidelijkheid: Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend.
  Mysterie en gezond verstand hand in hand! 

  In 2016 waren Aafke en Rob vijf dagen in de ‘Vallei van de Piramides’ in Bosnië en Herzegovina bij het stadje Visoko, zo’n 25 km vanaf Sarajevo. Daar staan vijf piramides: Zon, Maan, Draak, Liefde en Aarde. Ze zijn zo genoemd door hun ontdekker dr. Sam Osmanagich. En nee, er woonden daar geen farao’s ooit. 
  Twee zijn zelfs hoger dan de bekende Egyptische piramides (Zon 220 meter en Maan 190 meter hoog). Ter vergelijking: de grote piramide van Cheops meet 147 m. Hoe kan dat en hoe zit dit?

  Sinds zij daar geweest zijn is er veel gebeurd, te veel om te kunnen bevatten, laat staan om het goed te kunnen verwoorden. Gelukkig diende zich in het blad VRUCHTBARE AARDE de mogelijkheid aan om deze wonderlijke zaken eens nader te belichten. Door erover te schrijven in het artikel ‘Het Mysterie van de Bosnische Piramides’ kregen Aafke en Rob het een en ander wat beter op een rijtje. Ook in de bladen SPIEGELBEELD en PARAVIEW hebben ze in 2017 over de ‘Vallei van de Piramides’ gepubliceerd. Lees deze teksten ter inspiratie eventueel op www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl onder ‘nieuws’.

  Door er tijdens interactieve lezingen zoals deze over te gaan vertellen en zo deze informatie te delen met anderen kreeg het nog een extra dimensie, want aanwezigen wilden toen zelf dit ‘nieuwe wereldwonder’ ervaren. Sommigen gingen er op eigen houtje heen, anderen wilden er met Aafke en Rob naartoe. Zoals hierboven al gezegd, Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend. Dat geeft ter plekke bijzondere informatie over deze locatie.

  Zo verbleven ze dus in juni, september en oktober 2017 weer in Bosnië, dit keer samen met bijna vijftig liefhebbers (in drie 5-daagse reizen) uit Nederland, Vlaanderen en Zwitserland. Over dit vervolg op ons ‘mediamiek onderzoek’ dat Aafke en Rob afgelopen zomer op en rond de Bosnische piramides beleefd hebben willen ze ons nu berichten in deze interactieve lezing. Samen zien, horen, voelen, weten…
  dr. Sam liet hen nog weten: I’m happy to see your desire to promote this subject more. You have my full support. Fijn zo!

  Meer informatie over Aafke Douma, Rob Heiligers en hun praktijk NATUURLIJK Centrum Bewustzijn en Bloei zie deze link:  
  www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl 

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Aafke Douma en Rob Heiligers persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnische Piramide”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.

 • Zaterdag 16 december 2017, Marja de Vries: “De Hele Olifant in Beeld” (Breda)

  De Hele Olifant in Beeld 
  inzicht in het bestaan en de werking van universele wetten en de gulden snede.

  Op basis van haar bestseller De Hele Olifant in Beeld zal Marja de Vries vertellen over de universele wetmatigheden, die ten grondslag liggen aan de achterliggende organisatie van het universum. Dit perspectief biedt ons een samenhangend, holistisch wereldbeeld. Door dit inzicht vallen de vele verschillende aspecten van onszelf en van de wereld om ons heen als puzzelstukjes op hun plaats. Het verrassende is namelijk dat dit totaalbeeld in feite terug te voeren is op slechts een beperkt aantal relatief eenvoudige wetmatigheden, die aan alles ten grondslag liggen. Alles in het universum werkt volgens deze universele wetmatigheden en als wij mensen er voor kiezen om ons handelen daar ook mee in overeenstemming te brengen, komt het overeen met wie we in essentie zijn. Bovendien kost het dan minder moeite en is dat wat we doen in harmonie met al het andere.

  Echter in onze westerse samenleving zijn we lange tijd het bestaan van deze universele wetmatigheden vergeten en ons handelen niet in lijn is met de werking van deze wetmatigheden. Het uiteindelijke gevolg daarvan is dat we nu wereldwijd in een crisis verkeren. Inzicht in de universele wetten helpt om te begrijpen wat nodig is om onze persoonlijke balans en de balans in de samenleving te herstellen. Daarbij kunnen de universele wetten als referentiekader gebruiken om onderscheid te maken tussen dat wat werkt en dat wat niet werkt. Want als iets in lijn is met de universele wetmatigheden, functioneert het optimaal en draagt het bij aan het welzijn van alles en iedereen. Daardoor kan iedereen floreren in harmonie met het al het andere. Zie voor meer info ook: www.marjadevries.nl

  Op zoek naar hoe wij als mensen in harmonie met de natuur kunnen leven, studeerde Marja de Vries biologie en ecologie. Daarna heeft ze gekozen voor een intensieve persoonlijke en spirituele ontwikkeling, onder andere op basis van Noord Amerikaanse inheemse wijsheid en werkte ze als textielkunstenares. Als resultaat van dit alles is ze in staat het grote overzicht te zien en heeft ze een heldere toekomstvisie. Sinds 2003 richt ze zich op transformatie van leren en onderwijs zo dat het in overeenstemming zal zijn met wie we – en de kinderen – in essentie zijn en bijdraagt aan leven in harmonie met de natuur.
  Als eerste stap in die richting schreef ze het boek De Hele Olifant in Beeld, inzicht in het bestaan en de werking van universele wetten en de gulden snede, dat in 2007 gepubliceerd werd en waarvan inmiddels meer dan 15.500 exemplaren zijn verkocht. Het boek wordt gebruikt bij veel alternatieve trainingen en opleidingen. Bovendien is het in 2012 het Engels gepubliceerd als The Whole Elephant Revealed en in 2014 in het Duits als Nur der ganze Elefant ist die Wahrheit. Sinds de publicatie van dit boek is Marja de Vries een veel gevraagd spreekster, meestal in Nederland, maar ook kreeg ze uitnodigingen om te spreken in België, Zweden en Engeland.

  In oktober 2014 is haar tweede boek, Samenlevingen in Balans, naar een toekomst in harmonie met de universele wetten verschenen. Dit tweede boek gaat over samenlevingen waarbij inzicht in de universele wetmatigheden een inherent onderdeel is van alle aspecten van de cultuur. Hierdoor functioneren ‘Samenlevingen in Balans’ in harmonie met de natuur. Op dit moment werkt ze aan haar derde boek over vormen van organisatie van ‘Samenlevingen in Balans’. Haar vierde boek zal gaan over ‘Leren en Onderwijs in Balans’.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: aanvang lezing
  16.30 uur: pauze
  17.00 uur: gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Marja de Vries persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Hele Olifant in Beeld”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.