Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 20 januari 2018, Nieuwjaars-harpmeditatie met Femke Bloem

  In dit bijzondere harpconcert leidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang het nieuwe jaar binnen. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelf-inzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten. Een mooi begin van 2018!

  De zeven chakra’s voorzien de meridianen in het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie op gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd is een beproefde methode om in balans te komen.

  Een van de belangrijkste redenen dat een harpmeditatie zo diep inwerkt op het gehele systeem (zowel fysiek en energetisch) is dat gedurende de ceremonie het brein zijn controle loslaat zodat de geneeskrachtige werking van de harp vrij zijn werk kan doen. Dit heeft al vaak diepe inzichten en wonderlijke genezingen teweeg gebracht bij de aanwezigen.

  Femke Bloem is van huis uit Beeldend Kunstzinnig Therapeut . In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

  Tevens ontwikkelde Femke in de loop der tijd een eigen yogastijl waarin visualiseren een sleutelrol vervult bij het vinden van de juiste balans in de houdingen.
  www.femkebloem.nl
  www.harpspel.nl
  Promo video:

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze avond kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: inleiding en harpmeditatie
  16.30 uur: pauze
  17.00 uur: vragen stellen en ervaringen delen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 11 januari 2018, “Het Mysterie van de Bosnische Piramides” met Aafke Douma en Rob Heiligers (Oud-Beijerland)

  In 2013 kwam dr. Sam Osmanagich naar Oud-Beijerland om te vertellen over zijn ontdekking van de Bosnische Piramides. Een indrukwekkend relaas. Inmiddels zijn wij vier jaar verder. Hoe is het met de piramides? Is het onderzoek veel verder gekomen? Aafke Douma en Rob Heiligers zijn zelf poolshoogte gaan nemen in Bosnië om de ontwikkelingen van dichtbij te zien en hun eigen onderzoek te verrichten.

  De avond begint met een een inleiding over deze bijzondere piramides zodat iedereen op de hoogte is van alle ins en outs alsmede de laatste stand van zaken. Voorts zullen Rob en Aafke vertellen over hun eigen belevenissen aan de hand van veel foto en filmmateriaal. Daarmee wordt ook goed duidelijk wat er zo bijzonder is aan de Bosnische piramide. Tenslotte zullen zij in een aantal geleide meditaties de verfijnde Bosnische Piramide Energie voelbaar gaan maken, zodat je die zelf kunt ervaren.

  Wil je meer weten over deze wonderlijke plek? 
  Reis met Aafke en Rob mee! Zien, horen, voelen, weten…
  Voor alle duidelijkheid: Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend.
  Mysterie en gezond verstand hand in hand! 

  In 2016 waren Aafke en Rob vijf dagen in de ‘Vallei van de Piramides’ in Bosnië en Herzegovina bij het stadje Visoko, zo’n 25 km vanaf Sarajevo. Daar staan vijf piramides: Zon, Maan, Draak, Liefde en Aarde. Ze zijn zo genoemd door hun ontdekker dr. Sam Osmanagich. En nee, er woonden daar geen farao’s ooit. 
  Twee zijn zelfs hoger dan de bekende Egyptische piramides (Zon 220 meter en Maan 190 meter hoog). Ter vergelijking: de grote piramide van Cheops meet 147 m. Hoe kan dat en hoe zit dit?

  Sinds zij daar geweest zijn is er veel gebeurd, te veel om te kunnen bevatten, laat staan om het goed te kunnen verwoorden. Gelukkig diende zich in het blad VRUCHTBARE AARDE de mogelijkheid aan om deze wonderlijke zaken eens nader te belichten. Door erover te schrijven in het artikel ‘Het Mysterie van de Bosnische Piramides’ kregen Aafke en Rob het een en ander wat beter op een rijtje. Ook in de bladen SPIEGELBEELD en PARAVIEW hebben ze in 2017 over de ‘Vallei van de Piramides’ gepubliceerd. Lees deze teksten ter inspiratie eventueel op www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl onder ‘nieuws’.

  Door er tijdens interactieve lezingen zoals deze over te gaan vertellen en zo deze informatie te delen met anderen kreeg het nog een extra dimensie, want aanwezigen wilden toen zelf dit ‘nieuwe wereldwonder’ ervaren. Sommigen gingen er op eigen houtje heen, anderen wilden er met Aafke en Rob naartoe. Zoals hierboven al gezegd, Aafke Douma is helderziend, -horend, -voelend, -wetend. Dat geeft ter plekke bijzondere informatie over deze locatie.

  Zo verbleven ze dus in juni, september en oktober 2017 weer in Bosnië, dit keer samen met bijna vijftig liefhebbers (in drie 5-daagse reizen) uit Nederland, Vlaanderen en Zwitserland. Over dit vervolg op ons ‘mediamiek onderzoek’ dat Aafke en Rob afgelopen zomer op en rond de Bosnische piramides beleefd hebben willen ze ons nu berichten in deze interactieve lezing. Samen zien, horen, voelen, weten…
  dr. Sam liet hen nog weten: I’m happy to see your desire to promote this subject more. You have my full support. Fijn zo!

  Meer informatie over Aafke Douma, Rob Heiligers en hun praktijk NATUURLIJK Centrum Bewustzijn en Bloei zie deze link:  
  www.NATUURLIJKCentrumBewustzijnenBloei.nl 

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Aafke Douma en Rob Heiligers persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bosnische Piramide”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.

 • Zaterdag 16 december 2017, Marja de Vries: “De Hele Olifant in Beeld” (Breda)

  De Hele Olifant in Beeld 
  inzicht in het bestaan en de werking van universele wetten en de gulden snede.

  Op basis van haar bestseller De Hele Olifant in Beeld zal Marja de Vries vertellen over de universele wetmatigheden, die ten grondslag liggen aan de achterliggende organisatie van het universum. Dit perspectief biedt ons een samenhangend, holistisch wereldbeeld. Door dit inzicht vallen de vele verschillende aspecten van onszelf en van de wereld om ons heen als puzzelstukjes op hun plaats. Het verrassende is namelijk dat dit totaalbeeld in feite terug te voeren is op slechts een beperkt aantal relatief eenvoudige wetmatigheden, die aan alles ten grondslag liggen. Alles in het universum werkt volgens deze universele wetmatigheden en als wij mensen er voor kiezen om ons handelen daar ook mee in overeenstemming te brengen, komt het overeen met wie we in essentie zijn. Bovendien kost het dan minder moeite en is dat wat we doen in harmonie met al het andere.

  Echter in onze westerse samenleving zijn we lange tijd het bestaan van deze universele wetmatigheden vergeten en ons handelen niet in lijn is met de werking van deze wetmatigheden. Het uiteindelijke gevolg daarvan is dat we nu wereldwijd in een crisis verkeren. Inzicht in de universele wetten helpt om te begrijpen wat nodig is om onze persoonlijke balans en de balans in de samenleving te herstellen. Daarbij kunnen de universele wetten als referentiekader gebruiken om onderscheid te maken tussen dat wat werkt en dat wat niet werkt. Want als iets in lijn is met de universele wetmatigheden, functioneert het optimaal en draagt het bij aan het welzijn van alles en iedereen. Daardoor kan iedereen floreren in harmonie met het al het andere. Zie voor meer info ook: www.marjadevries.nl

  Op zoek naar hoe wij als mensen in harmonie met de natuur kunnen leven, studeerde Marja de Vries biologie en ecologie. Daarna heeft ze gekozen voor een intensieve persoonlijke en spirituele ontwikkeling, onder andere op basis van Noord Amerikaanse inheemse wijsheid en werkte ze als textielkunstenares. Als resultaat van dit alles is ze in staat het grote overzicht te zien en heeft ze een heldere toekomstvisie. Sinds 2003 richt ze zich op transformatie van leren en onderwijs zo dat het in overeenstemming zal zijn met wie we – en de kinderen – in essentie zijn en bijdraagt aan leven in harmonie met de natuur.
  Als eerste stap in die richting schreef ze het boek De Hele Olifant in Beeld, inzicht in het bestaan en de werking van universele wetten en de gulden snede, dat in 2007 gepubliceerd werd en waarvan inmiddels meer dan 15.500 exemplaren zijn verkocht. Het boek wordt gebruikt bij veel alternatieve trainingen en opleidingen. Bovendien is het in 2012 het Engels gepubliceerd als The Whole Elephant Revealed en in 2014 in het Duits als Nur der ganze Elefant ist die Wahrheit. Sinds de publicatie van dit boek is Marja de Vries een veel gevraagd spreekster, meestal in Nederland, maar ook kreeg ze uitnodigingen om te spreken in België, Zweden en Engeland.

  In oktober 2014 is haar tweede boek, Samenlevingen in Balans, naar een toekomst in harmonie met de universele wetten verschenen. Dit tweede boek gaat over samenlevingen waarbij inzicht in de universele wetmatigheden een inherent onderdeel is van alle aspecten van de cultuur. Hierdoor functioneren ‘Samenlevingen in Balans’ in harmonie met de natuur. Op dit moment werkt ze aan haar derde boek over vormen van organisatie van ‘Samenlevingen in Balans’. Haar vierde boek zal gaan over ‘Leren en Onderwijs in Balans’.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: aanvang lezing
  16.30 uur: pauze
  17.00 uur: gelegenheid tot vragen stellen
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Marja de Vries persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Hele Olifant in Beeld”. De kosten bedragen € 20,– per persoon in de voorverkoop. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 20,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 7 december 2017, Niels Bagchus: “DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie” (Oud-Beijerland)

  Niels Bagchus
  Het leven van Niels Bagchus kwam in een grote stroomversnelling na een motorongeluk in 2006 waarbij zijn onderbeen geamputeerd moest worden. In het ziekenhuis pakte Niels het mandala tekenen op en kleurde zich een weg door de pijnlijke operaties heen. Tijdens de daarop volgende revalidatie leerde hij veel meer dan alleen maar opnieuw lopen. Hij begon daar met schilderen, waarmee hij zichzelf heelde en er tegelijkertijd een helende gave zichtbaar werd. Het was het startschot tot zijn ontwikkeling als medium, healer, kunstenaar en schrijver.

  Door de raadselachtige fantoompijn na de amputatie werd Niels bewust gemaakt van de onzichtbare en ontastbare dimensies die zich om hem heen bevonden en er opende zich een geheel nieuwe wereld voor hem. Zo kwam hij in contact met zijn lichtlichaam. De merkaba is één van de geometrische vormen die helpt om daarmee verbonden te worden. De merkaba komt voort uit de heilige geometrie. De geometrie van de levensbloem is de basis van eeuwenoude krachtsymbolen, graancirkels, water, kristallen en het DNA, en deze  heeft een sterk helende werking. Als werktuigbouwkundig ingenieur kreeg Niels een solide achtergrond om in zijn kunstwerken en boeken de heilige geometrie tot uitdrukking te brengen.

  Er volgde door de jaren heen een indrukwekkende reis, die hem voerde langs Assisi, Sienna, Florence en Rome, de grote piramide van Gizeh, de levensbloem op het Osirieon in Abydos, farao Achnaton in Tell El Amarna, Glastonbury, Avebury en Stonehenge, de graancirkels van Wiltshire, Carnac, de Mont Saint Michel, CERN in Genève, en de dolfijnen en Maya tempels in Mexico. De innerlijke beelden en wijsheden die Niels daar tot zich kreeg maakte hij zichtbaar in zijn helende kunstwerken en beschreef hij in zijn boeken. Deze ‘down to earth’ benadering van spiritualiteit geeft een houvast in deze wereld, die razendsnel aan het veranderen is.

  Als schrijver, kunstenaar, medium en healer maakt Niels het onzichtbare zichtbaar. Dat gebeurt eerst meestal onbewust, door helemaal blanco aan iets nieuws te beginnen, waarna de betekenis en de helende kracht van de kunstwerken vanzelf duidelijk wordt. Deze komt vanuit het hart, vandaar dat hij zijn kunst HEaling ART noemt. Niels  werkt graag met verf, hout, steen, glas, koper, brons, goud en kwarts kristallen, die samen met de heilige geometrie een helende dimensie aan zijn kunstwerken toevoegen.

  Naast het trauma van de amputatie van zijn been, kreeg Niels ook zicht op trauma’s die minder duidelijk zichtbaar zijn, zoals emotioneel en narcistisch misbruik. Ik ontdekte dat deze verborgen trauma’s net zo’n grote impact hebben op je lichaam, als bijvoorbeeld seksueel misbruik of fysieke mishandeling. Hierdoor ontstaat een zielsfragmentatie, die zich kan uiten als post traumatische stress, chronische pijn, verslaving  of codependency. Zie hiervoor het laatste boek van Niels De adem des levens. Meer informatie over Niels Bagchus en zijn werk vind je op zijn website: www.crystalhealingart.nl

  Lezing – DNA heling met kristallen, licht en de heilige geometrie
  Tijdens deze interactieve lezing laat Niels Bagchus je de helende werking van kristallen, licht, graancirkels en de heilige geometrie ervaren. De symbooltaal van de heilige geometrie vormt een multidimensionale DNA blauwdruk, die het lichaam aanspreekt om zichzelf van binnenuit te helen.

  Het zelfhelende vermogen is vaak geblokkeerd geraakt door trauma’s. Dat kan zich o.a. uiten in chronische pijn of post traumatische stress, maar ook in codependency, een hechtingstrauma dat je koppelt aan een narcist. Een narcist werkt dan als een trigger en maakt een oude wond van afgescheidenheid zichtbaar, waarbij er zielsdelen afgescheiden zijn geraakt van je hogere zelf. De gefragmenteerde zielsdelen zijn te helen door je te verbinden met kristallen, graancirkels, orbs, piramides, steencirkels, dolfijnen, walvissen, de ankh, de merkaba, de levensbloem (flower of life) en de helende klanken van kristallen klankschalen. Door je af te stemmen op de merkaba matrix stargate wordt de originele blauwdruk van je zielsessentie naar je terug gespiegeld en kun je jezelf tot op DNA niveau helen.

  Over DNA heling
  Niels werd op het spoor gezet van de heilige geometrie na de amputatie van zijn onderbeen. De pijn in het ontbrekende deel van zijn lichaam, fantoompijn, was niet zomaar een hersenspinsel, maar een signaal dat het ledemaat tot de oorspronkelijke vorm wilde teruggroeien, regeneratie.

  Wij mensen missen de sleutel om ledematen te laten aangroeien, maar we kunnen het proces van regeneratie wel inzetten om weer heel te worden in onszelf. Fantoompijn is een pijn die buiten het fysieke lichaam ligt en ons verbindt met het lichtlichaam. Het lichtlichaam wordt vormgegeven door de heilige geometrie, die ook in de structuur van kristallen, water, graancirkels en DNA is terug te vinden. De basis van heilige geometrie, de levensbloem, is de DNA blauwdruk die het lichaam in eerste instantie heeft vormgegeven vanuit het licht. Door ons hieraan te spiegelen kan het DNA worden aangesproken om zichzelf van binnenuit te helen.

  Door de combinatie van de kleurrijke beelden van kristallen, piramides, steencirkels, graancirkels, orbs, dolfijnen, walvissen, de ankh, de merkaba, de levensbloem, de heilige geometrie en de helende klanken van kristallen klankschalen wordt je aangeraakt tot in het diepste van je ziel, om één te worden met het heel-al.

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Niels Bagchus persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Niels Bagchus”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via: 06  54752559.

 • Vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017, Beleef zelf verschillende staten van bewustzijn in de “Excursion Workshop” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)
  • Wil jij zelf leren uittreden?
  • Wil jij verschillende staten van bewustzijn persoonlijk ervaren?
  • Verlang je naar geestelijke en mentale rust?
  • Wil jij jouw eigen leven leiden in plaats van het leven dat anderen van je verwachten?

  Wie een buitenlichamelijke ervaring heeft gehad, heeft voor zichzelf bewijs van leven na de dood. De angst voor het sterven verdwijnt daarmee. Volgens het Monroe Institute (TMI) heeft 25% van de mensen een herinnering aan een spontane uittreding. Maar je kunt ook leren om bewust uit je lichaam te treden.

  Dan is de Excursion Workshop, ontwikkeld door het Monroe Institute (TMI) voor jou. De Excursion Workshop duurt twee dagen. In dit geval vrijdag en zaterdag 1 en 2 december 2017. Dit 2-daags avontuur in verruimde staten van bewustzijn bevordert grondige relaxatie, diepgaande contemplatie, verhoogde intuïtie en communicatie met het hogere zelf en verwante energieën. En bovendien kun je zelf ervaren hoe het is om uit je lichaam te treden.

  Belangrijke persoonlijke openbaringen zijn niet ongewoon tijdens een Excursion. Specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op de Hemi-Sync® audio-geleide technologie vormen samen met een professionele begeleiding en  ondersteunende groepsgesprekken de basis van de workshop.

  Na het volgen van de workshop, passen deelnemers de geleerde tools toe om o.a.:

  • zelf uit het lichaam te treden;
  • hun stress te verminderen;
  • hun angsten te laten verdwijnen;
  • de eigen energie te verhogen;
  • hun concentratie te verbeteren;
  • hun intuïtie te bevorderen;
  • beter te kunnen slapen en ontspannen;
  • hun totale zelf te ervaren.

  Aanpak
  De workshop heeft een sterk interactief karakter. Naast de nodige uitleg, krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen aan de hand van oefeningen en aangeleerde methodologieën. Naast de groepsinteractie ondersteunt het gebruik van Hemi-Sync® technologie het optimale verloop van de workshop.

  Let op, het doel van de workshop is dat je zelf uit je lichaam treedt en daardoor je eigen bewijs hebt van leven buiten onze fysieke wereld om. Of dat daadwerkelijk lukt in de beperkte tijdspanne van twee dagen is mede afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden. Het is sowieso aan te raden ook na de workshop veel met de materie te oefenen. De ervaring leert dat uiteindelijk vrijwel iedereen in staat is met de Hemi-Sync® methode zelf een buitenlichamelijke ervaring te beleven.

  Uw trainer: Rolf Nuyts
  Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie,etc. Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagelijkse leven.

  Sinds 2013 is Rolf Certified Trainer aan het TMI (The Monroe Institute) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync®, de beproefde audio-technologie ontwikkeld door Bob Monroe (oprichter van The Monroe Institute), wordt hierbij gebruikt als laagdrempelig tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

  Meer informatie vind je op www.focus34.com

  The Monroe Institute
  Robert Monroe was een succesvolle en veelzijdige zakenman die op middelbare leeftijd geconfronteerd werd met het fenomeen uittreding. Op een schijnbare normale nacht, waarbij hij naast zijn vrouw Nancy in bed lag, merkte hij plotseling dat hij tegen het plafond aandrukte. Perplex keek hij naar beneden en zag daar twee mensen liggen. Het kostte hem even om zich te realiseren dat het Nancy en hijzelf waren die hij zag liggen. Zijn eerste reactie was: “Help, ik ga dood!”. Daarop dook hij terug zijn lichaam in. Het fenomeen bleef zich aandienen bij hem en na het langzaam overwinnen van zijn angst hiervoor en vervolgens na vele experimenten kon hij enige controle over het verschijnsel uitoefenen. Hij verrichtte in de jaren daarop als het ware het voorwerk voor meer acceptatie in de hele wereld door het schrijven van drie boeken (Uittredingen, Astrale Reizen en De Ultieme Reis) over zijn uittredingen, het oprichten van een instituut en het zo wetenschappelijk mogelijk onderzoeken van het verschijnsel. Ten slotte kon Monroe een soort routine opzetten om uittreding bij andere mensen op te roepen.

  Praktisch
  Datum: vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2017
  Duur: 2 dagen, telkens van 8u30 tot +/- 18u00
  Locatie: Kerkje van Vrijzinnigen Nederland, Beneden Molendijk 35, 3262 AA Oud-Beijerland
  Voertaal: Nederlands
  Audio: Engels (In de Hemi-Sync® oefeningen)
  Trainer: Rolf Nuyts

  Bijdrage: nu 295,– i.p.v. €495,–

  Inbegrepen: 

  • Lunch, koffie, thee, versnaperingen
  • Excursion Workshop manual
  • waardebon t.w.v. € 200 voor toekomstige workshops
  • CD naar keuze

  Inschrijven via inschrijven@focus34.com
  Wacht niet te lang met inschrijven, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.