Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Groepsmeditatie o.l.v. Nelleke de Noo 13 oktober 2012

  De expositie “De Magische Standing Stones van Schotland” van Nelleke de Noo is verlengd t/m zaterdag 13 oktober 2012.

  Als afsluiting zal Nelleke de Noo op 13 oktober om 15.30 uur een groepsmeditatie leiden. Inloop 15.00 uur. Na de meditatie is er een borrel met gelegenheid om de energie van de Standing Stones  nog éénmaal te voelen. Kosten € 10,– pp inclusief borrel. Graag even aanmelden via info@skyhighcreations.nl

  Nelleke de Noo zal tevens aanwezig zijn op vrijdag 12 oktober van 14.00 tot 17.30 uur en zaterdag 13 oktober vanaf 12.00 uur om haar werk toe te lichten.

  Expositie
  In september 2012 vindt een expositie plaats van de schilderijen die Nelleke heeft gemaakt naar aanleiding van een zeven weken lange studiereis naar de standing stones in Schotland. Ze heeft zich in die periode verbonden met de stenen en de oude “Cups and Rings Rock Art”. Eerst heeft zij onderzocht hoe de stenen daar komen, wat de stenen zeggen en wat zij raken in haar. Vervolgens heeft zij zich laten leiden door haar intuïtie, haar hart en de natuur. Daardoor heeft ze de pure energie van de stenen mogen zien. Tenslotte heeft Nelleke de stenen in de vorm van aquarellen en pentekeningen weergegeven. De energie van de standing stones en het gebied wordt via de schilderingen op de kijker overgebracht. Het werk resoneert als het ware en dat is een hele bijzondere ervaring. Het is de eerste keer dat dit werk voor het publiek te zien is.

  De expositie en de meditatie vinden zoals gebruikelijk plaats in Galerie Beelden Bij Beljon te Oud-Beijerland. Geopend op vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en van 19.00 tot 21.00 uur alsmede op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Voor adres klik hier.

  Zie ook www.beeldenbijbeljon.nl en www.nellekedenoo.nl

   

   

   

 • Woensdag 17 oktober 2012, Richard Hoofs

  “Een nieuwe wereld binnen je bereik”
  (Buiten) Aards Leven”

  Rond 2012 is er sprake van een ontwaken van ‘onze Aarde’. Zoals het is voorspeld in de oude tradities van de Maya’s, de Egyptenaren en de Vedische traditie. Je ziet dit terug aan veranderingen op onze aarde, (aardbevingen, tsunami’s en zonnestormen) maar ook aan veranderingen in het bewustzijn van de mensen.

  Er begint door te dringen dat er meer mogelijk is dan waar wij nu van uitgaan. Als je afgestemd bent op de energie van de ‘Nieuwe Tijd’, in verbinding met jezelf, dan helpt dat om in deze tijd van enorme veranderingen in balans te blijven. Uit balans raken is op zich het probleem niet. Als je de weg terug maar weet te vinden. Hoe kun je dit doen? Het boek ‘Een nieuwe wereld binnen je bereik’ van Richard Hoofs geeft hiertoe inzichten, energetische oefeningen en concrete handvatten. De nieuwe levensenergie van moeder aarde en haar directe invloed op onze gezondheid en welzijn staan hierbij centraal. Dit boek geeft hierbij antwoord op de belangrijke vraag wat contact met (buiten) aards leven voor ons betekent. De lezing is interactief en het publiek krijgt de gelegenheid om enkele praktische oefeningen te doen.

  Na zijn studie tot huisarts heeft Richard Hoofs diverse holistische geneeswijzen bestudeerd. Hierbij volgde hij opleidingen acupunctuur, antroposofie en spirituele therapie. Tevens maakte hij enkele reizen naar India. Aldaar werd hij geraakt door de diepe wijsheid van de Oosterse esoterie maar ervoer ook het praktische nut van de Westerse geneeskunde. De verbinding tussen Oost en West met behoud van het beste van beiden vormt de basis van zijn werk als coach, acupuncturist en auteur. Richard werkt als holistisch geneeskundige in de medische praktijk “Mon Desir” en daarnaast tevens parttime als huisarts.

  Informatie over Richard Hoofs vindt u op www.medischepraktijkmondesir.nl. Een interview vindt u hier.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 12 september 2012, Monique Klinkenbergh

  “De graancirkels van 2012, op zoek naar het ultieme bewijs”

  Monique Klinkenbergh is een van de meest geestdriftige graancirkel onderzoekers van dit moment. Begin 2012 opende zij in Naarden het “Graancirkelcentrum”, waar iedereen terecht kan voor de meest recente informatie over graancirkels. De zomer van 2012 brengt ze door in het graancirkellandschap bij uitstek, Wiltshire in Zuid-Engeland.

  Monique zit bovenop het fenomeen. Dagelijks vliegt zij in de vroege ochtend over de velden op zoek naar nieuwe formaties. Op die manier heeft ze al voor de tweede keer een “day time event” ontdekt. Dat betekent dat ze een graancirkel heeft gevonden, die er eerder op de dag nog niet was. Met haar onderzoek is ze op zoek naar het ultieme bewijs dat graancirkels een serieus te nemen fenomeen zijn. Daarvoor moet je onomstotelijk bewijs zien te vinden dat een graancirkel binnen een zeer korte tijdspanne, bijvoorbeeld 15 of 30 minuten ontstaat.

  Omdat Monique zo bovenop het fenomeen zit, heeft ze boeiende verhalen te vertellen over het graancirkelseizoen van 2012, dat op dit moment nog in volle gang is. Niet alleen zoekt ze naar nieuwe formaties in Wiltshire, ook houdt ze nauwkeurig bij wat er in Nederland en de rest van de wereld op dat gebied gebeurt.

  Voordat Monique Klinkenbergh in de graancirkelwereld terechtkwam was ze enkele jaren hoofdredacteur van het kunstmagazine Tableau en bestierde zeer succesvol haar eigen uitgeverij in kunstagenda’s. Zie ook haar website: www.cropcirclegroup.com.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Wegens succes, extra lezing Coen Vermeeren “Ufo’s Feit en Fictie” op 8 mei 2012!

  “UFO’s Feit en Fictie”

  UFO’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Wat voor ‘iets’? Tja, dat weten wij nou net niet!

  Toch wil Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek en hoofd studium Generale van de TU in Delft dit soort vragen stellen. Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen? Wat zou jij doen als je door de ruimte en tijd kon vliegen? Kunnen we iets slims zeggen over de technologie die ‘ze’ gebruiken? En ja, heb jij al een UFO gezien? Of zijn er goede redenen waarom jij ze nog niet gezien hebt?

  Volgens dr.ir. Coen Vermeeren, luchtvaart- en ruimtevaartdeskundige, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Zij roepen universiteiten op om onderzoek te doen en het onderwerp serieus te nemen. In zijn lezingen riep Vermeeren studenten en iedereen in feite op, een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets meer fascinerends is er niet’.“

  Coen Vermeeren studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft

  Ufo-meldingen
  Ter gelegenheid van deze lezing hebben wij diverse Ufo-meldingen en Ufo-tijdschrifen ter inzage. Tevens hebben wij een kleine expositie ingericht van documentaires en boeken over Ufo’s in onze vitrine.

  Adamski
  Toeval bestaat niet. Op 29 april jl. is de in de Ufo-wereld zeer bekende George Adamski aan medium Robbert van den Broeke verschenen en heeft hem een boodschap doorgegeven. Klik hier voor de boodschap en de video.

  Aanmelden

  Aanmelden voor de lezing van 8 mei 2012 kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  20.45 uur: pauze
  21.00 uur: lezing deel II
  22.00 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 11 april 2012, Annemieke Witteveen

  “Graancirkels, Back to Basics”

  Dit is een belangrijke lezing, want het gaat om onmisbare basiskennis over graancirkels.  Vaak wordt er gesproken over geometrie, buitenaards leven, etc. Maar hoe zat het ook alweer? Wat is de geschiedenis van de graancirkels? Graancirkels komen in de hele wereld voor, maar vooral in Zuid Engeland, waarom? Wat tref je aan als je een graancirkel in loopt? Al deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in de lezing van Annemieke Witteveen.

  Annemieke kreeg in 2002 het boek “Graancirkels, een wereldwijd mysterie” van Janet Ossebaard. Sindsdien is zij elke zomer in het Engelse graafschap Wiltshire te vinden om het fenomeen in al zijn facetten te bestuderen en op te snuiven. Haar ervaringen komen samen in een even leerzaam als boeiend verhaal.

  Annemieke Witteveen is ook bekend van het kinderboek “Cirkeljagers” en haar antroposofische poppen waarin materiaal uit de graancirkels is verwerkt.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  20.45 uur: pauze
  21.00 uur: lezing deel II
  22.00 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.