Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Woensdag 11 september 2013, Janet Ossebaard “De graancirkels van 2013/Ontmoeting met de cirkelmakers”

  603773_368176903296258_206727996_nJanet Ossebaard is misschien wel de bekendste graancirkel onderzoekster ter wereld. Ze geeft lezingen van Australië tot Amsterdam Zuid. Haar zomers brengt ze steevast door in Wiltshire, het kloppend hart van de graancirkelwereld. 

  Omdat ze zo dicht op het fenomeen zit, maakt ze ook hele bijzondere dingen mee. Zo heeft zij ooit een ontmoeting gehad met de cirkelmakers. Een mystieke ervaring waar ze Janet-Ossebaard-01 jarenlang niet openlijk over durfde te praten, maar die haar wel de zekerheid gaf dat graancirkels een werkelijk fenomeen zijn.

  In de lezing doet Janet op de bekende geestdriftige manier verslag van een zeer bijzonder graancirkelseizoen en zal ze over haar ontmoeting met de cirkelmakers vertellen.

  Janet Ossebaard is ook bekend van de boeken”Graancirkels, 2013ridge1ade meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs” alsmede de dvd’s “Contact” en “Crop Circles, The Research” die ze samen met Bert Janssen maakte. Allemaal verplichte kost voor wie in graancirkels is geïnteresseerd.

  Meer informatie over Janet Ossebaard en haar werk: www.circularsite.com

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 9 juni 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 1

  banner11nl

  Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig

  Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

  IMG_2186Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

  IMG_2194Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

  IMG_2273Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

  IMG_2424In drie opeenvolgende workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop (niveau 1) focust zich vooral op Remote Viewing. Pas als je in staat bent om gedurende langere tijd te observeren zonder te evalueren, ben je klaar voor de volgende stap. De tweede workshop (niveau 2) verdiepot Remote Vieuwing technieken en behandelt tevens het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (niveau 3) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

  IMG_1525Workshop Meta Tracking Niveau 1
  De bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen leidt je stap voor stap binnen in de boeiende en avontuurlijke wereld van Remote Viewing. Je leert wat Remote Viewing precies inhoudt, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen. Je leert verschillende praktische technieken om jezelf in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen. Je leert te observeren zonder te evalueren. Je leert echte informatie te scheiden van illusies en ruis. Je leert wat je met deze echte informatie kunt doen. Je zet de eerste stappen op weg naar MetaTracking.

  IMG_1522Aan het eind van de dag zul je middels strikte protocollen de basis technieken van Remote Viewing, tracking en MetaTracking hebben geleerd. Daarna kun je zelf oefenen met het materiaal dat we met zekere regelmaat ter beschikking stellen.

  Datum:
  Zondag 9 juni 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

   

 • Zaterdag 11 mei, Workshop “Egg Clearing” met Heather Clewett

  Heather ClewettEgg Clearing Rite ofwel het Reinigen met Eieren Ritueel, een krachtige Shamanistische techniek

  In grote delen van de wereld gebruiken Shamanen rauwe eieren om zware donkere energie te verwijderen van en uit het lichaam van hun cliënten. Dit lijkt op een totale lichaamsscrub en wordt ook wel extractie genoemd. De Shamanen in Mexico noemen het “Limpia”.

  Reinigen met eieren is krachtig genoeg om metaal, vuil, infecties en ontstekingen uit het lichaam te verwijderen. Veel mensen voelen zich een stuk jonger na een reiniging en ook een stuk opgeruimder.

  Na het ritueel wordt het ei in een glas water gebroken. Dit geeft de Shamaan de gelegenheid om een reading te doen van de zojuist gereinigde persoon. Daar komt veel waardevolle informatie bij vrij waar de cliënt veelal nog niets van wist. Het ei liegt nooit!

  De reiniging met eieren is erg krachtig, maar toch eenvoudig te leren en op anderen toe te passen. Je voelt jezelf daarna helemaal in balans. Het ritueel is ook toe te passen bij paarden, honden en katten die bijvoorbeeld een tumor hebben of reuma.

  Leer nu zelf het reinigen met eieren ritueel, Sacred Space te openen, de Inner Sun van de Inka Shamanen aan te roepen en meer. De workshop is onder leiding van Heather Clewett, Shamaan in de Inka traditie. De voertaal is eenvoudig Engels.

  Let op: draag tijdens de workshop gemakkelijke en zachte kleding zonder harde metalen sluitingen waar het ei van kan breken. Een trainingspak of joggingpak is aan te bevelen.

  inkavision

  Datum:
  Zaterdag 11 mei 2013 van 14.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Kosten:
  € 44, euro per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 44,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie?
  http://www.inkavisions.com

   

 • Woensdag 15 mei 2013: Sigrid Karssens, “Hemels Aarden”

  SigridIn de lezing Hemels Aarden vertelt Sigrid Karssens over het openen van nieuwe bewustzijnsvelden. Onze sluiers vallen steeds vaker weg,  waardoor wij meer in contact komen met andere werkelijkheden, buitenaardse bewustzijnsvormen.

  Sigrid legt uit hoe synchroon aan haar bewustzijnsgroei, de relatie met buitenaardse wezens zich ontwikkelt. Tijdens uittredingen, bewustzijnsverruimingen en heldere dromen treed zij binnen in andere werelden, ruimteschepen en parallelle werkelijkheden. Zij wordt daarbij geholpen door buitenaardse familieleden die haar via innerlijke dimensionale poorten begeleiden in deze nieuwe bewustzijnsvelden.

  hemels_aardena_v_lrSigrid vertelt vanuit haar eigen waarheid en leest fragmenten uit het boek ‘Hemels aarden’ en uit haar nieuw te publiceren boek, over haar ervaringen met buitenaardsen, hybride kinderen, vaccinaties, innerlijke dimensionale poorten, het integreren van buitenaardse kwaliteiten in dit lichaam en nog veel meer. Het zijn ervaringen die een ander diep kunnen raken, verstrekkend zijn, verhelderend en soms ook zeer vermakelijk.

  Sigrid is door haar multidimensionale reizen langzaam de angst kwijtgeraakt en groeit haar compassie voor de sterrenvolken. Zij beseft dat zij gelijktijdige levens heeft op andere planeten. Zij is dus zelf ook buitenaards. Hier gaat multidimensionaal bewustzijn over. Vanaf dit punt wordt samenwerken vanuit broederschap en gelijkwaardigheid met de verschillende buitenaardse volken mogelijk.

  P1060920Door lezingen te geven en met het uitgeven van haar boek, hoopt Sigrid een bijdrage te leveren aan een collectief gedragen bewustzijn voor onze multidimensionaliteit, daarmee de liefde voedend voor onze buitenaardse connecties. Het zijn ontwikkelingen waar iedereen in zijn eigen tempo naartoe aan het groeien is. Als wij zicht krijgen op onze eigen buitenaardse delen, gaan voelen dat we eigenlijk één familie zijn, verliezen we onze angst en kunnen we vanuit liefde en gelijkwaardigheid met buitenaardsen gaan samenwerken. Dan kunnen we als broeders tezamen wonen. Laten we gezamenlijk de Nieuwe Aarde creëren.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 20 maart 2013, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune”

  Afbeelding2Sinds 1995 bezoekt Nancy Polet jaarlijks Glastonbury, oftewel Avalon.

  Glastonbury is een toeristisch marktplaatsje, het stadje van het fysieke, het aardse en het materiële. Bekende plekken in Glastonbury zijn de Tor, de Abbey en de 2 bronnen, de Chalice Well en de White Spring.

  Maar in Glastonbury is de sluier dun en kunnen we zo nu Afbeelding1en dan een kijkje nemen in Avalon. Dit is de onzichtbare wereld, de spirituele wereld, de magische en heidense wereld van godinnen, Merlijn, Arthur, de heilige graal en Morgan le Fay.

  Als je Glastonbury eenmaal hebt bezocht laat het je niet meer los. Het is alsof de plek je terug roept.

  Na een mystieke ervaring in 2010 onderaan de Tor kwam Nancy op het spoor van trancemedium, priesteres en magiër Dion Fortune. heuvel webDion Fortune leefde van 1890 tot 1946 en woonde de laatste 20 jaar van haar leven in Glastonbury. Rond de jaren 20 kreeg ze visioenen van verlichte opgevaren meesters, werd lid van de Golden Dawn en ging zich vele vorige levens herinneren. Daarna richtte ze in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie op, de Fraternity of the Inner Light. Dit was en is nog steeds een mysterieschool binnen de westerse esoterische traditie.

  Afbeelding7Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn op de Tor en bij de bronnen ontwikkelde ze haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Daarnaast creëerde ze rituelen die een bevrijdende werking hebben gehad op het collectieve onderbewustzijn van de mens.

  Het was Dions doel om magie net zo beschikbaar te maken als elektriciteit. Ze had de moed om in donkere hoeken van Afbeelding9ons onderbewustzijn te kijken en vocht heel haar leven tegen het kwaad.

  Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.

  Ze produceerde vele occulte boeken, waaronder romans. Door haar grote esoterische kennis en heldere no-nonsense benadering, was ze een van meest toegankelijke occultisten van de 20e eeuw. Bij gevoelige personen hebben haar romans hetzelfde effect als een Drituele inwijding.

  Nancy zal tijdens haar lezing laten zien welke krachten nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury en welke rol Dion Fortune daarin heeft gespeeld.

  Wie is Nancy Polet? Lees hier verder.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.