Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Woensdag 20 maart 2013, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune”

  Afbeelding2Sinds 1995 bezoekt Nancy Polet jaarlijks Glastonbury, oftewel Avalon.

  Glastonbury is een toeristisch marktplaatsje, het stadje van het fysieke, het aardse en het materiële. Bekende plekken in Glastonbury zijn de Tor, de Abbey en de 2 bronnen, de Chalice Well en de White Spring.

  Maar in Glastonbury is de sluier dun en kunnen we zo nu Afbeelding1en dan een kijkje nemen in Avalon. Dit is de onzichtbare wereld, de spirituele wereld, de magische en heidense wereld van godinnen, Merlijn, Arthur, de heilige graal en Morgan le Fay.

  Als je Glastonbury eenmaal hebt bezocht laat het je niet meer los. Het is alsof de plek je terug roept.

  Na een mystieke ervaring in 2010 onderaan de Tor kwam Nancy op het spoor van trancemedium, priesteres en magiër Dion Fortune. heuvel webDion Fortune leefde van 1890 tot 1946 en woonde de laatste 20 jaar van haar leven in Glastonbury. Rond de jaren 20 kreeg ze visioenen van verlichte opgevaren meesters, werd lid van de Golden Dawn en ging zich vele vorige levens herinneren. Daarna richtte ze in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie op, de Fraternity of the Inner Light. Dit was en is nog steeds een mysterieschool binnen de westerse esoterische traditie.

  Afbeelding7Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn op de Tor en bij de bronnen ontwikkelde ze haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Daarnaast creëerde ze rituelen die een bevrijdende werking hebben gehad op het collectieve onderbewustzijn van de mens.

  Het was Dions doel om magie net zo beschikbaar te maken als elektriciteit. Ze had de moed om in donkere hoeken van Afbeelding9ons onderbewustzijn te kijken en vocht heel haar leven tegen het kwaad.

  Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.

  Ze produceerde vele occulte boeken, waaronder romans. Door haar grote esoterische kennis en heldere no-nonsense benadering, was ze een van meest toegankelijke occultisten van de 20e eeuw. Bij gevoelige personen hebben haar romans hetzelfde effect als een Drituele inwijding.

  Nancy zal tijdens haar lezing laten zien welke krachten nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury en welke rol Dion Fortune daarin heeft gespeeld.

  Wie is Nancy Polet? Lees hier verder.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 28 april 2013: Workshop Psycho-Energetisch Zelfmanagement door Benjamin Adamah

  Een cadeau aan jezelf voor de rest van je leven!

  Stop het verouderingsproces met Psycho Energetisch Zelfmanagement! Benjamin Adamah leert je diverse technieken om het lichaam te beheersen, waaronder de longevity (anti-aging) technieken . Hij gaat  o.a. in op het energielichaam, de meridianen en acupunctuur drukpunten.

  Vele mensen hebben te maken met verschijnselen als entiteitproblemen, aardstralen in huis, storende energieën die blijven hangen, vermoeidheid met geen normaal aantoonbare oorzaak, hinderlijke hoogsensitiviteit, of libidostoornissen door een verzwakt energieveld.  Adamah’s methodes kenmerken zich doordat ze niet gericht zijn op vechten, maar op immuniteit tegen ongewenste beïnvloeding van binnenuit door krachtopbouw en geweldloze visualisatie.

  Hoe stop je het verouderingsproces?
  Hoe kun je met een 5 minutentraining voor het slapen fitter opstaan?
  Hoe krijg je je energie en je vitaliteit van je jeugd weer terug?
  Hoe maak je je huis schoon en ontstoor je een aardstraalvortex?
  Hoe kun je snel je kracht en libido herstellen?
  Hoe bescherm je je aura en dicht je een beschadigd energieveld?
  Hoe leer je astraal reizen via WILD?
  Hoe leer je hoogsensitiviteit van vloek in zegen om te zetten?
  Hoe rem je efficiënt en met weinig tijd het verouderingsproces?
  Wat zijn risicoberoepen en gebieden voor entiteitbesmetting?

  Allemaal vragen waar je praktisch mee om leert gaan op deze lezing/workshop. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Benjamin Adamah is een geïnitieerd Toledano-kabbalist, heks, ritueel magiër en ervaren energiewerker met een levenslange belangstelling voor westerse en oosterse technieken inclusief die van martial arts. Deze workshop biedt je het allerbeste van 25 jaar research en testwerk, bedoeld om mensen te helpen weer in hun kracht te laten komen. De cursist krijgt met deze workshop een kostbaar geschenk: totaal energetisch zelfmanagement.

  Deze workshop sluit aan bij Adamah’s laatste boek VAMACHARA en de lezing Vamachara Archieven, die Benjamin Adamah geeft voor Sky Hig Creations op woensdag 17 april 2013. Meer informatie: klik hier

  Datum: Zondag 28 april van 14.00 tot 17.00 uur

  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Benjamin Adamah. De kosten bedragen € 75,- per persoon. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 17 april 2013, Benjamin Adamah, “De Vamachara Archieven”

  VAMA_CoverDe Vamachara Archieven

  Anders dan het Rechter Pad, waartoe alle grote religies behoren, zoekt het Linker Pad (Vamachara) geen hemel of transcendentie om aan dualisme te ontsnappen, maar het herstel van de synergie tussen Yin en Yang, God en Godin, vrouwelijke en mannelijke energieën. Via opwekking van het slangenvuur wordt vervolgens naar cidrupini gestreefd – een opgaan in de vreugde van de natuur en mystieke dans van het leven zelf. Het goddelijke wordt niet verwacht maar geleefd. Adamah’s occult-filosofische opus magnum is een enerverende en zeer complete leidraad voor wicca’s, pagans en eenieder die zoekt naar een ongecensureerde “raw spirituality”. De auteur breekt een historisch taboe door niet de materie of het aardse, maar juist fixatie op eenheid en verlossing als bron van tweeduizend jaar duisternis aan te tonen. Daarmee stoot hij onze gangbare rolverdelingen van God, mens, goed, kwaad, werkelijkheid en illusie bijna apocalyptisch omver. Simultaan gloort echter een nieuwe spirituele horizon, actueel passend bij de 21ste eeuw met haar hardnekkige eindtijdobsessies. Onze allergrootste blinde vlek wordt daarbij pijnlijk zichtbaar…

  benjamin-adamah-7-222x300Benjamin Adamah maakte zijn eerste paranormale ervaring (met een leviterend voorwerp) mee op zijn 11de levensjaar, waardoor de gangbare opvatting over de werkelijkheid voor hem in duigen viel. Dit samen met het al jong moeten nadenken over hoe de gevolgen van een oorlog, gestart door een democratisch gekozen Hitler, nog dagelijks invloed uitoefenden op het gezin waarin hij opgroeide, zette de belangrijkste coördinaten uit voor zijn koers als cultuurfilosofische criticaster. Als esotericus overheerste altijd het zoeken naar een menselijke match met het spirituele. Een God die de nazigruwelen toestond kon immers eenvoudigweg niet bestaan in de exoterische vorm waarin religies deze God presenteerden. Anderzijds bood het New Age alternatief van narcistische zelfverlichting (prozak-spiritualiteit) geen enkele oplossing voor de problemen in de wereld. Als filosoof richt Adamah zich vooral op de infiltratie van de menselijkheid en het natuurlijke door “het kille steriele ding” via de alsmaar verder oprukkende technologie, kunstmatigheid, het binaire denken en Orwelliaanse administratiesystemen. Vanaf dit afzetblok verruilde hij de Rechter Pad spiritualiteit voor die van het Linker Pad (Vamachara) en stelt hij onze hele opvatting over het begrip “spiritueel” ter discussie. Het Rechter Pad waartoe alle grote religies en de huidige oneness-trend behoren, verwerpt Adamah met historische onderbouwing als pre-orwelliaans instrument dat ons heeft weggevoerd van een universele oerspiritualiteit (raw spirituality). Het Linker Pad is een weg die dit authentiek spirituele nog belichaamt, weinig te maken heeft met zwarte magie, en dualiteit oplost door de dynamische harmonie tussen yin en yang, God en Godin, mannelijk en vrouwelijk te herstellen. Verlichting komt niet in het hiernamaals of via regels die zich strijdig met onze psyche verhouden, maar in het hier en nu. Binnen deze strekking gaat Adamah als kabbalist/tantrist diep in op de laatste grote taak van de mens: het zich losmaken van massageest (Moloch) en breekt hij een lans voor Lilith en de noodzaak van chaos voor het behoud van onze vrije wil. Website: www.luxnoxhex.org

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 13 februari, Wim Roskam en Marianne Agterdenbos, “Akaija”

  “Akaija”

  Akaija-normal-300dpiAkaija is een kosmisch sieraad, ontstaan door inspiratie uit het hiernamaals. De boodschap van dit helende instrument is “Wij zijn één”. De lezing gaat over het ontstaan van de Akaija, het sieraad dat Wim Roskam heeft  ontworpen, geïnspireerd door zijn overleden vriendin Linda. Het gaat o.a. over elektronen-spin-inversie als gevolg van elektromagnetische straling waar de Akaija aantoonbaar bescherming tegen geeft. Wim heeft ook een boek geschreven over het ontstaan van de Akaija met als titel “Kiezen voor Vrije Keuze”

  Earth-with-Akaija-IloaWim Roskam kan aantonen dat de Akaija-vorm zich ook rond de Aarde bevindt, verankerd in 5  punten: De grote pyramide, het tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja, Aneityum-eiland, Paaseiland en een niet meer bestaand eiland in de Atlantische Oceaan, afgebeeld op een oude kaart van Piri Reis in de tijd van Columbus, mogelijk verbonden met Atlantis.

  Wim en Marianne zijn dit voorjaar op Aneityum geweest, een Wim_Marianne_AustralianTreeeiland in de Stille Zuidzee waar de Great Circle van Jim Alison overheen loopt en hebben enkele intrigerende ontdekkingen gedaan. Overkoepelende thema van het hele verhaal is ‘Wij zijn Eén’, dat steeds weer terugkomt.

  Voor meer informatie zie: www.akaija.com

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 14 november 2012, Piet Vergunst

  “Verbeter de kwaliteit van je leven met de Torsie-Spiegel van Kozyrev”

  Piet Vergunst is coach, onderzoeker en auteur. Hij heeft ontdekt hoe je op eenvoudige wijze, zonder jarenlange training, het ka-lichaam (het zgn. etherisch dubbel) kunt opladen. Daarvoor heeft hij de Torsie-Spiegel van Kozyrev nagebouwd. 

  Deze spiegel is een manshoge cilinder waarin je kunt plaatsnemen. Binnenin heerst het torsieveld. Dit veld is de tijd zelf en het informatieveld, ook wel Akasha veld dat ons allen verbind. In deze tijd/ruimte loze ruimte, kan de gebruiker blokkerende overtuigingen, beperkende emoties, angsten en negatieve zelfbeelden opruimen.

  Zodra je je ka-lichaam kunt opladen, groeit en transformeert je bewustzijn. Je wordt creatiever en je probleemoplossend vermogen wordt groter. In de spiegel openen zich nieuwe dimensies. In zijn praktijk “Kompas” kan de spiegel worden gebruikt.

  In de lezing legt Vergunst uit hoe de spiegel van Kozyrev werkt en hoe je die kunt gebruiken om het bewustzijn verder te ontwikkelen.

  Meer informatie: www.jouwkoers.com en www.torsieveld.info

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.