Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Woensdag 9 oktober 2013, Richard van Rijwijk: “Kristallen Schedels: Spiegels voor de mensheid naar Eenheidsbewustzijn”

  970812_651616861518776_920541083_nRichard van Rijswijk, auteur van ‘de Taal van het Licht’ en co auteur van ‘Crystal Skulls – A Journey of Experience, Wisdom and The Divine’ neemt u in de lezing op een laagdrempelige manier mee naar de boeiende wereld van Kristallen Schedels, Heilige Geometrie, Sjamanisme en Alchemie.

  Uitgangspunt

  Synergy_Magu_SamNieuw uitgangspunt is de verbinding tussen Kristallen Schedels, het menselijk lichaam en de Grote Piramide van Gizeh en hoe hun gemeenschappelijke deler ons kan begeleiden naar Eenheidsbewustzijn.

  Achtergrond

  Eenheidsbewustzijn komt tot stand waar Aarde en Hemel samensmelten. Dit wordt het ‘Heilige huwelijk’ genoemd. Voor onze voorouders was het heel gewoon om dit Heilige huwelijk te ervaren; zij stonden nog heel dicht bij de Schepper. In onze materialistische maatschappij is er een duidelijke tendens waarneembaar van mensen die weer het verlangen voelen om in deze tijd Aarde en Hemel samen te brengen, waardoor bewustzijnsgroei- en verruiming plaatsvindt en leven, Leven met een hoofdletter wordt.

  296808_250879108284143_1587228865_nDit proces werd door onze verre voorouders al beschreven als het ontwaken van de Kundalini, het vinden van de Steen der Wijzen of de Heilige Graal. Voor het vinden van de Steen der Wijzen of de Heilige Graal en hoe we daar naar op zoek moeten gaan hebben onze voorouders veel ‘sleutels’ achter gelaten in hun Heilige gebouwen, beelden, symboliek en Heilige voorwerpen. Eén van die Heilige voorwerpen is een Kristallen Schedel. Kristallen Schedels zijn misschien wel de meest mysterieuze voorwerpen op Aarde die door onze voorouders gebruikt werden.

  Tijdens deze lezing staan Kristallen Schedels dan ook centraal vanwege de toegevoegde waarde voor de mensheid op weg naar Eenheidsbewustzijn.

  Maar, waarom is nu juist de vorm van de menselijke schedel in kristal belangrijk?

  All Giza PyramidsEn is er een link tussen Kristallen Schedels, het menselijk lichaam, het ontwaken van de Kundalini, Sjamanisme, Alchemie, Heilige Geometrie, en de grote Piramide van Gizeh? Richard van Rijswijk kan alleen maar volmondig zeggen… Ja die is er!!

  Het wordt een bijzondere lezing waarbij bruggen zullen worden geslagen, sleutels worden aangereikt en nieuwe verbindingen worden gelegd… op weg naar Eenheidsbewustzijn.

  Zie ook de sprekerspagina van Richard van Rijswijk of zijn website detaalvanhetlicht.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 29 september 2013: Workshop Psycho-Energetisch Zelfmanagement door Benjamin Adamah

  benjamin-adamah-7-222x300Wegens succes herhalen wij de workshop Psycho-Energetisch Zelfmanagement. Deze workshop is in de huidige tijd zeer bruikbaar en actueel. Eerdere cursisten hebben ons bericht dat zij de oefeningen nog dagelijks doen en er veel baat bij hebben.

  Stop het verouderingsproces met Psycho Energetisch Zelfmanagement! Benjamin Adamah leert je diverse technieken om het lichaam te beheersen, waaronder de longevity (anti-aging) technieken . Hij gaat  o.a. in op het energielichaam, de meridianen en acupunctuur drukpunten.

  Vele mensen hebben te maken met verschijnselen als entiteitproblemen, aardstralen in huis, storende energieën die blijven hangen, vermoeidheid met geen normaal aantoonbare oorzaak, hinderlijke hoogsensitiviteit, of libidostoornissen door een verzwakt energieveld.  Adamah’s methodes kenmerken zich doordat ze niet gericht zijn op vechten, maar op immuniteit tegen ongewenste beïnvloeding van binnenuit door krachtopbouw en geweldloze visualisatie.

  • Hoe stop je het verouderingsproces?
  • Hoe kun je met een 5 minutentraining voor het slapen fitter opstaan?
  • Hoe krijg je je energie en je vitaliteit van je jeugd weer terug?
  • Hoe maak je je huis schoon en ontstoor je een aardstraalvortex?
  • Hoe kun je snel je kracht en libido herstellen?
  • Hoe bescherm je je aura en dicht je een beschadigd energieveld?
  • Hoe leer je astraal reizen via WILD?
  • Hoe leer je hoogsensitiviteit van vloek in zegen om te zetten?
  • Hoe rem je efficiënt en met weinig tijd het verouderingsproces?
  • Wat zijn risicoberoepen en gebieden voor entiteitbesmetting?

  Allemaal vragen waar je praktisch mee om leert gaan in deze lezing/workshop. Er is ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. In het eerste deel van de middag geeft Benjamin een inleiding op PEZ en in het tweede deel doen de cursisten zelf (fysieke) oefeningen. Benjamin Adamah is een geïnitieerd Toledano-kabbalist, heks, ritueel magiër en ervaren energiewerker met een levenslange belangstelling voor westerse en oosterse technieken inclusief die van martial arts. Deze workshop biedt je het allerbeste van 25 jaar research en testwerk, bedoeld om mensen te helpen weer in hun kracht te komen. De cursist krijgt met deze workshop een kostbaar geschenk: totaal energetisch zelfmanagement.

  VAMA_CoverDeze workshop sluit aan bij Adamah’s laatste boek VAMACHARA en de lezing Vamachara Archieven, die Benjamin Adamah gaf voor Sky Hig Creations op woensdag 17 april 2013.

  Datum: Zondag 29 september van 14.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 13.30 uur.

  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Benjamin Adamah. De kosten bedragen € 75,- per persoon. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 25 september 2013, drs. Maureen Venselaar: “De (bijna-) dood Ontrafeld”

  BoekDrs. Maureen Venselaar is onderzoeksjournalist, geesteswetenschapper en auteur van het boek “De (bijna-) dood ontrafeld. In dit boek beschrijft zij een compleet nieuwe visie op de BDE (bijna-dood ervaring) op basis van de vijf fasen theorie. Tevens bevat het 10 nieuwe BDE kenmerken.

  In de wetenschap bestaan tot nu toe 2 main stream verklaringen. De eerste is dat de BDE een puur neurologisch verschijnsel is, veroorzaakt door o.a. zuurstofgebrek. De tweede is dat de BDE als een bovennatuurlijk verschijnsel moet worden beschouwd.

  Maureen heeft naar aanleiding van een tienjarige detailstudie naar honderden ervaringsverhalen in Maureenrelatie tot fysica en astrofysica een volstrekt nieuwe verklaring voor de BDE ontwikkeld.

  Ze heeft ontdekt dat wanneer wij de grens van het leven naderen, onze zintuiglijke waarneming zal afnemen, ons waakbewustzijn zal wegvallen en diep in ons lichaam een proces op gang komen dat ervoor zorgt dat er lichtenergie (fotonen) vrijkomt. Deze lichtenergie staat aan de basis van een ander verruimd bewustzijn en een volgend leven.

  De 5 opeenvolgende fasen van de BDE zijn:
  – Het loskomen van het fysieke lichaam;
  – Het reizen door een tunnel naar een licht;
  – Het aanwezig zijn bij dit licht, het ervaren van een grens, het zien/ervaren van een immense zandloper;
  – De terugkeer (door een tunnel) naar het fysieke lichaam;
  – De eenwording met het fysieke lichaam.

  Klik hier voor meer informatie.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

   

   

 • Woensdag 11 september 2013, Janet Ossebaard “De graancirkels van 2013/Ontmoeting met de cirkelmakers”

  603773_368176903296258_206727996_nJanet Ossebaard is misschien wel de bekendste graancirkel onderzoekster ter wereld. Ze geeft lezingen van Australië tot Amsterdam Zuid. Haar zomers brengt ze steevast door in Wiltshire, het kloppend hart van de graancirkelwereld. 

  Omdat ze zo dicht op het fenomeen zit, maakt ze ook hele bijzondere dingen mee. Zo heeft zij ooit een ontmoeting gehad met de cirkelmakers. Een mystieke ervaring waar ze Janet-Ossebaard-01 jarenlang niet openlijk over durfde te praten, maar die haar wel de zekerheid gaf dat graancirkels een werkelijk fenomeen zijn.

  In de lezing doet Janet op de bekende geestdriftige manier verslag van een zeer bijzonder graancirkelseizoen en zal ze over haar ontmoeting met de cirkelmakers vertellen.

  Janet Ossebaard is ook bekend van de boeken”Graancirkels, 2013ridge1ade meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs” alsmede de dvd’s “Contact” en “Crop Circles, The Research” die ze samen met Bert Janssen maakte. Allemaal verplichte kost voor wie in graancirkels is geïnteresseerd.

  Meer informatie over Janet Ossebaard en haar werk: www.circularsite.com

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 9 juni 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 1

  banner11nl

  Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig

  Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

  IMG_2186Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

  IMG_2194Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

  IMG_2273Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

  IMG_2424In drie opeenvolgende workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop (niveau 1) focust zich vooral op Remote Viewing. Pas als je in staat bent om gedurende langere tijd te observeren zonder te evalueren, ben je klaar voor de volgende stap. De tweede workshop (niveau 2) verdiepot Remote Vieuwing technieken en behandelt tevens het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (niveau 3) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

  IMG_1525Workshop Meta Tracking Niveau 1
  De bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen leidt je stap voor stap binnen in de boeiende en avontuurlijke wereld van Remote Viewing. Je leert wat Remote Viewing precies inhoudt, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen. Je leert verschillende praktische technieken om jezelf in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen. Je leert te observeren zonder te evalueren. Je leert echte informatie te scheiden van illusies en ruis. Je leert wat je met deze echte informatie kunt doen. Je zet de eerste stappen op weg naar MetaTracking.

  IMG_1522Aan het eind van de dag zul je middels strikte protocollen de basis technieken van Remote Viewing, tracking en MetaTracking hebben geleerd. Daarna kun je zelf oefenen met het materiaal dat we met zekere regelmaat ter beschikking stellen.

  Datum:
  Zondag 9 juni 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com