Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Donderdag 12 juni 2014, Philip Varekamp: “Orgone Transformers, Hèt middel tegen elektrostress”

  IMG_1729Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en orgone transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor hem een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.

  orgone-cone-restoracio-1Wat is Orgone?
  In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, Chi, Prana, Ether) waar te nemen en te meten, welke hij Orgone noemde. Hij gebruikte hiervoor een aangepaste geigerteller.

  fractal-groenespiraarl150Wat veroorzaakt negatieve energie of schadelijke straling?
  Binnenshuis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, draadloos internet, tv’s, magnetrons, ovens, CV’s, waterbedden, wekkerradio’s, elektrische dekens, loopbanden, TL-verlichting en aardstralen.

  Buitenshuis: mobiele telefoonmasten, UMTS-masten en electriciteits-transportkabels.

  orgone-bigchargingdisk15Wat is elektrostress en spininversie?
  Schadelijke straling kan spininversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaken. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit moleculen. Moleculen bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In een gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, oftewel tegen de klok in draaien. Dit heet spininversie.

  orgone-ear-blue-15Wat zijn de effecten van spininversie?
  Bij chronische spininversie (langer dan 2 maanden) kunnen de volgende effecten optreden:
  – Vermoeid, futloos, gedeprimeerd zonder duidelijke oorzaak;
  – Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen en verlaging van immuniteit;
  – Last van duizelingen, druk achter de ogen en/of hoofdpijn, oorsuizingen. Niet tegen drukte kunnen zoals in winkelcentra en volle zalen;
  – Onrustig, zenuwachtig en klachten die ’s nachts verergeren;
  – Slaapproblemen zoals nachtbraken, nachtmerries en ’s ochtends moe opstaan;
  – Prikkelbaarheid, geheugenverlies en verminderd concentratievermogen.
  Kort samengevat leidt straling tot spininversie. Spininversie leidt tot verzuring en aantasting van de immuniteit. Immuniteit verhogen, tekorten aanvullen en klachten van welke aard dan ook aanpakken, wordt veel effectiever als eerst de spininversie wordt behandeld en de ‘spin’ in het bloed weer wordt omgepoold. Vervolgens moet het huis of de werkplek ontstoord worden.

  orgonerozopiramido15Wat is een Orgone Transformer?
  Het is een mengsel van metaal, kunsthars en halfedelstenen. Heel simpel gesteld werken de objecten zo dat de energie aangetrokken wordt door de organische component (de kunsthars) en dan weerkaatst wordt door de anorganische component (het metaal). Een kwartskristal zorgt ervoor dat de energie volcontinue georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

  Wat doet een Orgone Transformer?
  – Ze polen het lichaam om en heffen hierdoor spininversie op;
  – Ze reinigen en balanceren de energie;
  – Ze harmoniseren de Chi/Prana om je heen:
  – Ze transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie;
  – Ze zijn effectief tegen eletrosmog en negatieve aardstralen;
  – Ze verminderen schadelijke gevolgen van elektro-magnetische straling;
  – Ze zorgen dat je meer in je eigen energie blijft;
  – Ze helpen aangeboren psychische gevoeligheid te ontwaken;
  – Ze stimuleren de positiviteit in mensen en de omgeving;
  – Ze verbeteren de relaties tussen mensen;
  – Ze verminderen vaak chronische slapeloosheid.

  orgoneheartblue15Hoe kan je een Orgone Transformer gebruiken?
  Je kan een Orgone Transformer overal neerleggen om positieve Chi/Prana in de omgeving in te brengen. Bijvoorbeeld bij de watermeter, onder het bed, bij de planten, bij de magnetron, in de koelkast, in het handschoenen vakje van de auto, bij het basisstation van de DECT-telefoon, bij de computer, op negatieve aardlijnen of bij de mobiele telefoonzendmast op het dak. Overal zal het de negatieve energie omzetten in positieve energie.

  orgone-gsm-zwart-rechthoek-15Welke soorten Orgone Transformers zijn er?
  Er zijn piramides, ronde piramides, kogels, hangers met fractals, ringen, hartjes en meer. Deze zijn alle met de hand gemaakt, zeer betaalbaar en te verkrijgen in de Orgone Giftshop van Philip Varekamp aan de Zaagmolenkade 113 te Rotterdam. Zie ook www.orgone-giftshop.com. Tijdens de lezing zullen er Orgone Transformers te zien en te koop zijn.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 28 mei 2014, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune, het vervolg”

  D2Nancy Polet
  Nancy Polet verdiept zich al 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Sky High Creations. In het dagelijks leven is Nancy ruim 22 jaar milieujuriste. Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Mystieke ervaring in zomer van 201006
  Nancy brengt sinds 1995 ieder jaar een bezoek aan Glastonbury ofwel het magische Avalon. In 2010 had zij een mystieke ervaring in de White Spring in Glastonbury. Deze ervaring liet haar niet meer los en heeft haar leven een andere wending gegeven. Haar leven werd magischer en de synchroniciteiten stapelen zich op. Ook heeft ze veel onderzoek gedaan om de ervaring te kunnen verklaren. Dit onderzoek bracht haar op het spoor van occultiste, trancemedium, magiër en schrijfster Dion Fortune die lang in Glastonbury gewoond heeft.

  Lezing van 20 maart 2013
  In maart 2013 was Nancy er klaar voor om haar mystieke ervaring te delen. In haar lezing heeft zij  het publiek meegenomen naar de vele krachtplaatsen die Glastonbury rijk is en heeft zij uitgebreid verteld over de gebeurtenis in de White Spring.
  Afbeelding7Daarna heeft Nancy de meest bepalende momenten uit het leven van Dion Fortune de revue laten passeren. Dion Fortune heeft in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie opgericht, de ‘Fraternity of the Inner Light’, een mysterieschool binnen de westerse mysterie traditie. Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury ontwikkelde Dion haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Ook produceerde ze zo’n 21 esoterische boeken, waaronder 6 romans die bij gevoelige 11personen het effect hebben van een spirituele inwijding.
  Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.
  De lezing was een groot succes, de zaal was uitverkocht en er waren veel positieve reacties.
  Een Engelstalig artikel van Nancy over het leven en de magie van Dion Fortune is gepubliceerd in VAMzzz nr. 04. Klik hier om het artikel te lezen.

  tumblr_mevk5yiwpe1r8xssuo1_1280Lezing van 28 mei 2014
  Over haar mystieke ervaring en de queste daarna heeft Nancy een artikel geschreven dat is gepubliceerd in Spiegelbeeld van maart 2014 genaamd: ‘Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury’.
  Klik hier om het artikel te lezen.
  Tijdens de komende lezing zal ze dieper ingaan op haar zoektocht die volgde op de ervaring in de White Spring. Ze heeft de IMG_6319meeste boeken van Dion Fortune gelezen, maar ook vele andere boeken bestudeerd. De zoektocht bracht haar op vele bijzondere plekken en de puzzelstukjes vielen als vanzelf op hun plaats. Uiteindelijk heeft ze de verklaring gevonden voor wat haar was overkomen in de White Spring.

  Tijdens het tweede deel van deze avond vol magie zal Nancy ingaan op de belangrijkste esoterische werken van Dion Fortune, waaronder ‘Psychic Self Defense’ en ‘The Mystical Quabalah’. Bovendien zal ze aandacht besteden aan de beste occulte romans Afbeelding5van Dion, zoals ‘The Sea Priestess, ‘Moon Magic’ en ‘The Secrets of Doctor Taverner’. Met deze boeken kan zelfs iemand die niet veel van magie weet, zijn eigen rituelen maken en resultaat behalen.
  Zoals Dion zelf zei: “Het boek ‘The Mystical Quabalah’ geeft de lezer alle theorie die hij nodig heeft, maar de romans geven de daadwerkelijke praktijk, en samen leveren ze de sleutels tot de tempel.”

  Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van het tijdschrift Spiegelbeeld met daarin het artikel “Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury”.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs
  € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland.

  Programma: 

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Sjamanistische sessies met Heather Clewett in mei 2014

  Sky High Creations biedt je de in mei 2014 de gelegenheid om een één op één sessie te hebben met Heather Clewett. De afgelopen jaren is sensar sjamaan van de Inka traditie, Heather Clewett, regelmatig in Nederland geweest. Tijdens haar bezoeken heeft ze een groot aantal sjamanistische sessies gedaan.

  Heather ClewettIn mei 2014 is Heather weer in Nederland en komt speciaal naar Oud-Beijerland voor een aantal van deze bijzondere, en vaak verhelderende sessies.

  Zodra je ziek bent, heb je geen ziekte. Het ontbreekt je dan slechts (deels) aan gezondheid. Althans dat is de visie van sjamanen van de Inka traditie, zoals Heather Clewett. Het gaat er hierbij niet om de ziekte te bestrijden, maar om je gezondheid terug te winnen. Om opnieuw verbonden te worden met je gezonde toestand, je toestand van gezond zijn. Het kan hier een fysieke ziekte betreffen, maar ook een psychische. Heather verwoordt het zelf als volgt:

  pic4“During challenging times in and around your personal life – physical and mental health, relationships, business, financial, spiritual – there is a path back towards joy, vitality, excitement, and inspiration. The essence of Shamanic Healing is to reconnect you to your original state of balance and harmony which results in, once again, well-being within all aspects of your life.”

  Van maandag 19 t/m vrijdag 23 mei 2014 heeft Heather Clewett ruimte gemaakt om in de thuisbasis van Sky High Creations, Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland een beperkt aantal privé sessies te doen. Een unieke kans om kennis te maken met een bijzondere en uiterst effectieve benadering van “ziek” zijn.

  De sessies duren anderhalf uur. Hiervoor vraagt ze een vergoeding van € 150,–.

  Je kunt je aanmelden voor een privé sessie met Heather Clewett door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl of door even te bellen met 06 54752559.

  427524_294921920566946_189875263_nDe sessie vinden plaats op de volgende locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP Oud-Beijerland
  info@skyhighcreations.nl
  06 54752559

  In het tijdschrift Paravisie verscheen november vorig jaar een artikel over Heather Clewett naar aanleiding van haar workshop Egg Clearing. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

  Heather-Clewett

  Bezoek de websites van Heather:

  AlternativeMedicineSedona.com en InkaVisions.com

  contactus

   

 • Zondag 18 mei 2014, Workshop “Sjamanic Seeing” met Heather Clewett en Bert Janssen

  banner11nl

  Sjamanic Seeing of Tracking

  HEATHERSjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

  Deze dag zul je leren zelf je Assemblage Point te manipuleren en leer je te zien zoals de Sjamanen zien. Daarbij komen ook de verschillende niveaus van kijken aan de orde, serpent, jaguar, hummingbird en eagle. Je  zult vele oefeningen doen. We zullen online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

  Datum:
  Zondag 18 mei 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  IMG_1525Docenten
  Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

 • Zaterdag 17 mei 2014, Workshop “The Illumination Process” met Inca Sjamaan Heather Clewett

  Illumination Process

  q'eroHet Illuminatie proces brengt genezing op het niveau van je oorspronkelijke blauwdruk. Het verbindt je weer met je authentieke zelf en brengt je in balans en harmonie met het leven. Deze harmonie met het leven wordt Ayni genoemd. Alleen door Ayni kunnen wij onze dagelijkse beproevingen doorstaan omdat we deze dan niet als beproevingen ervaren. Zodra het Illuminatie proces is volbracht, kan Spirit je helpen om je intenties en gebeden waar te maken.

  alexgreyHet Illuminatie proces heeft drie doelen. Ten eerste verbrandt het de donkere zware energie die de chakra’s blokkeert. Daardoor verbetert je immuun systeem. Ten tweede verbrandt het de giftige energie die verbonden is met je emotionele en fysieke blokkades (imprints). Deze energie is de brandstof waarmee zo’n blokkade zich manifesteert zodra deze geactiveerd wordt. Ten derde verwijdert het Illuminatie proces deze imprints uit je lichtlichaam (Luminous Energy Field of LEF)

  MachuPicchuEen imprint ontstaat zodra je je compassie verliest tijdens een traumatische ervaring. Zo’n traumatische ervaring kan heel reëel zijn, maar ook alleen bestaan in je perceptie. In beide gevallen zijn de gevolgen hetzelfde. Elke imprint is verbonden met een chakra. Zodra een imprint wordt geactiveerd komt de giftige energie via dit chakra in je zenuwstelsel en verstoort je emotionele en fysieke gezondheid.

  De imprint is de bron van de giftige energie, het chakra is de pijplijn en je zenuwstelsel distribueert het. Voor de Sjamaan geven de chakra’s met de daaraan verbonden imprints je totale emotionele en fysieke gezondheid weer.

  HEATHERDe workshop
  In de workshop leer je de chakra’s reinigen en jezelf of een ander weer te verbinden met zijn of haar authentieke zelf. Je zult oefenen met een partner. Om de oefeningen te kunnen doen neem je een eigen pendel mee, alsmede een deken of slaapzak en/of een kampeermatje. Het is aan te raden om comfortabele kleding te dragen,

  Programma:
  11.30 uur: inloop
  12.00 uur: start workshop
  18.00 uur: borrel
  Tussendoor zulle diverse kleine pauzes worden gehouden waarin koffie, thee, kleine versnaperingen en een broodje beschikbaar zijn.

  Docent
  Docent is Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  De voertaal van deze workshop is eenvoudig Engels. 

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, een broodje tussendoor en een borrel aan het eind van de dag. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 20) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl