Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zondag 16 februari 2014, Benjamin Adamah: Workshop “Green Love Magic”

  06De workshop “Green Love Magic” is het logische vervolg op de lezing “Green Love Magic” die Benjamin Adamah gaf bij Sky High Creations op 4 december jl. Leer nu zelf de praktijk van Green Love Magic en maak je technieken eigen die voorheen slechts voorbehouden waren aan de hoogste lagen van occulte loges.

  KnipselKabbalist, astroloog en cultuurfilosoof Benjamin Adamah, bekend van het boek “VAMACHARA”, brengt je de principes bij van diverse soorten magie. Hij leert je het overkoepelend basisbeginsel en geeft de benodigde training. Dit alles binnen de grenzen van de ethiek en in het kader van de actualiteit. Dat betekent dat er geen potentieel gevaarlijke magische technieken aan de orde komen, maar alleen technieken die relevant en bruikbaar zijn om de wereld een mooier, groener, zachter en liefdevoller te maken. Je leert je bewustzijn en gevoeligheid te vergroten waardoor je gevoelsmatig contact krijgt met magische activiteit.

  In deze workshop komen de volgende aspecten van magie aan de orde:

  • 07Exorcisme
  • Engelen magie
  • Chaos magie
  • Psycho energetisch zelfmanagement
  • Joodse Variant Avatar
  • Het chakra systeem
  • De werking van deTorus
  • Elementenleer
   • Twee Japanse elementen systemen
   • 03Westers elementen systeem
   • Je leert de 4 elementen in jezelf oproepen, bv lucht en vuur energie
  • Franz Bardon (zie foto)
  • Verbeeldingsoefening, visueel/tactiel/geur/smaak
  • Gedachtenvormen maken
  • Ying chi oefening

  Datum
  Zondag 16 februari 2014

  Green Love MagicProgramma
  9.30 uur:   Inloop
  10.00 uur: Aanvang workshop
  13.00 uur: Lunchpauze
  14.00 uur: Voortzetting workshop
  17.00 uur: Borrel

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van workshop Benjamin Adamah. De kosten bedragen € 95,- per persoon. Koffie/thee en een borrel achteraf zijn inbegrepen.

  16Locatie
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Dinsdag 4 februari 2014, Susan Joy Rennison: “Space Weather; gevolgen voor de aarde en de menselijke spiritualiteit”

  SusanJoy_PR_7771_2Al meer dan 30 jaar onderzoekt de Britse Susan Joy Rennison de connectie tussen wetenschap en spiritualiteit. Ze is als alternatief, vrijdenkend individu ‘op zoek naar de waarheid’ en heeft in die tijd een onschatbare hoeveelheid informatie weten te verzamelen over wat er eigenlijk aan de hand is in ons universum, in ons zonnestelsel en op onze planeet. Ze heeft een wetenschappelijke eerste graad in natuurkunde en geofysica behaald aan de Universiteit van Liverpool. Ze is nu actief als alternatief ‘practitioner’, onafhankelijk onderzoeker, auteur en spreker.

  Joyfire_Final_Cover2In 2006 publiceerde zij haar boek ‘Tuning the Diamonds’ dat in 2010 door uitgeverij Ankh Hermes in het Nederlands werd uitgebracht onder de naam: ‘Afstemmen op de kosmos, Elektromagnetisme en Spirituele Revolutie’. Op 24 juni 2011 publiceerde Susan een essay waarin ze op unieke wijze, wetenschap, metafysica en de astronomische kennis uit voorgaande tijden die in allerlei vormen te vinden is in mythologie, kunst, architectuur en literatuur, integreert.

  Met haar werk probeert Susan een belangrijk signaal af te geven aan regeringsleiders, parlementariërs en wetenschappers om zich goed te verdiepen in de vele, nog nooit eerder vertoonde gevolgen van de stralingsemissies die in deze tijd in sneltreinvaart op de heliosfeer, maar ook de aarde afkomen.
  Heel lang heeft de wetenschap gedacht dat ons universum wordt gedomineerd door zwaartekracht. Volgens Susan is deze kosmologie al lang achterhaald en leven we in een elektromagnetisch universum. In de nieuwe plasma-kosmologie wordt elektromagnetisme als de enige aandrijvende energie beschouwd. Zwarte gaten en donkere energie of materie kunnen we niet meer als fenomenen van de zwaartekracht uitleggen.

  04Nasa beweert dat de invloed van Space Weather steeds groter zal worden. Volgens Nasa-wetenschappers bevinden we ons op het ogenblik op een hoogtepunt van het binnenstromen van kosmische en galactische straling. Hierdoor houden vele wetenschappers zich momenteel bezig met het bestuderen van het gedrag van de zon. Zonne-uitbarstingen leiden tot uitvallen van satellieten, laagfrequente radiocommunicatiesystemen,  plaatsbepalingssystemen en energienetwerken.

  Zonne-uitbarstingen kunnen dus wijdverspreide ontwrichting tot gevolg hebben. Om hierop voorbereid te zijn is het nodig dat we ons gaan richten op het voorspellen van kosmisch weer. Als gevolg van space weather kan het schild rond ons zonnestelsel oplossen. Daarnaast is wetenschappelijk aangetoond dat moeder aarde zelf samenwerkt met het universele plan en hierdoor verschijnen er openingen in het aardmagnetisch veld. Zodoende is de magnetische bescherming van onze planeet van tijd tot tijd verdwenen, waardoor grote hoeveelheden kosmische energie in onze magnetosfeer kunnen binnenkomen.

  01B_active_SunBij een zonne-uitbarsting wordt de aarde gebombardeerd met plasma geladen deeltjes, maar er komt ook een grote hoeveelheid donkere materie mee. Susan zal tijdens haar lezing aandacht besteden aan de toename van asteroïden, kometen en meteorieten. Ook vreemde vuurballen, het orb-fenomeen en de toename van het Ufo-fenomeen zal aan de orde komen.
  Volgens Susan is de astronomische invloed in eeuwenoude teksten bewaard gebleven en heeft de aarde dit dus al eerder meegemaakt.

  Er is ook een relatie tussen elektromagnetisme en de spirituele evolutie van de mens. Het universum blijkt te werken met een eigen, alomvattend plan. En hierdoor krijgt de mensheid een nieuw sjabloon aangereikt, dat het mogelijk maakt onszelf ook daadwerkelijk aan te passen aan deze veranderingen. Elektromagnetische velden zijn in staat onze DNA-strengen te veranderen, maar ook onze overtuigingen. Space weather genereert geomagnetische stormen en als elektromagnetisch wezen wordt de mens fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel beïnvloed.

  19D_colourful_brain_rtf_portland_CWe zullen dus in rap tempo hoogenergetische mensen moeten worden. De zeer snelle transformatie zal gepaard gaan met elektronische chaos. Het menselijk energieveld werkt als schild en zal daarom versterkt moeten worden. Dit is een natuurlijk proces dat altijd optreedt tijdens spirituele evolutie.

  Moeder aarde zal als levende entiteit transcenderen naar een nieuw bewustzijnsniveau of andere bewustzijnsfrequentie en een nieuw en bijzonder tijdperk zal zijn intrede doen. Er is sprake van een ‘planetaire opfrisser’.
  Daarnaast heeft Susan ontdekt dat deze stellingen worden bevestigd binnen de meer spirituele delen van progressief metafysische kringen, die van mening zijn dat de hoog energetische straling die tegenwoordig op ons neerdaalt, transformaties teweeg zal brengen.
  Op basis van al deze feiten realiseert Susan zich dat er hoop gloort voor het menselijk ras en dat de mensheid zich in een proces bevindt waarin het paradijs opnieuw zal aanbreken.

  De voertaal van deze lezing is Engels.

  Meer informatie: www.susanrennison.com
  Voor een interview met Susan Joy Rennison op Veritas Radio klik hier

  Voor wie Oud-Beijerland te ver weg is of wie graag een heel dagprogramma bijwoont kan terecht bij Want To Know in Biddinghuizen op zondag 2 februari. Van 10.00 tot 17.00 uur. Kosten € 60,– Meer informatie vind je hier

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (Nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014). Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 22 januari 2014, Evert-Jan Poorterman “Kwando, de taal van de mythologische goden”

  ep2Op 26 oktober gaf Evert-Jan Poorterman bij Sky High Creations de lezing “De 12e planeet”. Dat beviel zo goed dan men direct na afloop vroeg “Wanneer kom je weer?” Op 22 januari a.s. pakt Evert Jan zijn verhaal weer op. Dit keer met als titel: “Kwando: de taal van de mythologische goden”.

  In april 1999 ontdekte Evert-Jan dat hij ‘zomaar’ toegang had tot de woorden en karakters op de Sumerische en Babilonische kleitabletten. Deze vondst gaf hij een nieuwe naam; het ‘Kwando’ oftewel commando-taal. Het is de taal der goden en dus ook die’ van de mens. Deze steno en lettergrepentaal heeft zoveel kracht in zich dat er veranderingen op celniveau kunnen intreden. Kwando is de taal van de mythologische en bijbelse goden en werd eens door alle slaven gesproken. Adam en Eva spraken Diets ofwel Nederlands. De goden namen deze taal mee van hun planeet en spreken, lezen, schrijven deze taal in een vloeiende vorm en in de steno-vorm. De kracht van deze taal is scheppend en kan werken als medicijn. Het is een lettergrepentaal en heeft zeer veel kracht in zich. Die taalkracht kan helen en brengt veranderingen aan op cel-niveau. Combinaties van lettergrepen kunnen werken als ‘krachtwoorden’ met een helende en genezende betekenis.

  Met behulp van de taalsleutel van het Kwando kan Evert-Jan ook de betekenis van voornamen uitleggen. Met daarbij aandacht voor de kracht erin, de macht en onmacht. Elke voornaam heeft invloed op de drager ervan. Je wordt zoals je heet en je leven vormt zich naar je voornaam. Naamkracht bepaalt wie je wordt, wat je gaat doen en waar je gaat wonen, welk beroep je kiest en wat je ervaart in het leven.Verander je van naam, dan verandert ook je leven.

  Evert-Jan zal op zijn humoristische en onderhoudende wijze uitleg geven over het Kwando en op verzoek ook namen van mensen uit het publiek duiden.

  Meer informatie over Evert-Jan Poorterman vind je op de sprekerspagina.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 20,- per persoon (nieuw tarief m.i.v. 1 januari 2014) persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  IMG_9786Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 7 december 2013, Heather Clewett “End of the year, Ayni Despacho – Pukara ceremony”

  De Ayni Despacho Pukara is een ceremonie om direct contact te maken met Spirit. Een Pukara is een soort envelopje met daarin een brief van jezelf aan Spirit. Je schrijft deze brief door je gebeden in de envelop te blazen met je adem terwijl je de gebeden in gedachten hebt.

  maxresdefaultTijdens de Pukara ceremonie worden gebeden opgeroepen die gebaseerd zijn op gevoelens. Dat gebeurt als jouw emoties en gedachten goed op elkaar zijn afgestemd. Als je emoties en gedachten één worden en je kunt deze combinatie van emoties en gedachten volhouden, dan wordt er in je hart een gevoel opgewekt. Dat straalt van jouw hart naar het gemeenschappelijke veld. Zo kun je direct communiceren met Spirit waardoor je gebeden worden gemanifesteerd.

  Je moet goed bedenken wat je in de Pukara stopt en je gebeden zo formuleren dat ze maar op één manier kunnen worden begrepen. Er is geen ruimte voor twijfel of besluiteloosheid. Het is een spirituele alchemistische techniek die je leven in balans en harmonie brengt op basis van jouw gebeden. Wat je vraagt zul je krijgen, je moet dus zeker weten dat wat je in de Pukara stopt, datgene is wat je ook echt wilt.

  imagesOp deze middag zullen we eerst gezamenlijk een Despacho maken. Dat is een mandala waarin alle Pukara’s bij elkaar worden gebracht. Aan het eind van de middag wordt de Despacho als geheel aan Spirit gegeven door deze gezamenlijk te verbranden. Binnen twee weken zal zich een gelegenheid voordoen waarbij je de keuze hebt, alles bij het oude laten, of je leven in balans en harmonie brengen volgens de inhoud van je eigen gebeden.

  Heather ClewettLeider van de ceremonie is Sjamaan in de Inca traditie Heather Clewett.

  Datum:
  Zaterdag 7 december 2013 van 15.00 tot 18.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Voertaal:
  De voertaal is eenvoudig Engels. 

  Kosten:
  € 44,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 44,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  Inkavisions

 • Vrijdag 6 december 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 3

  banner11nl

  Workshop Meta Tracking Niveau 3

  IMG_2424Remote Viewing is de eerste stap op weg naar MetaTracking. In deze tweede workshop werden de Remote Viewing technieken verdiept en gecombineerd met sjamanistische technieken. In de derde workshop worden beide technieken samengesmolten tot één krachtig instrument.

  Aan het eind van de dag zul je in staat zijn antwoord te geven op dagelijkse vragen, bijvoorbeeld over gezondheid, IMG_1522relaties en welzijn in het algemeen. Wanneer je jezelf verder traint, o.a. met het online materiaal dat weer ter beschikking wordt gesteld, wordt je hier steeds beter in.

  Datum:
  Vrijdag 6 december 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Docenten
  Docenten zijn de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 99,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 99,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com