Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 7 december 2013, Heather Clewett “End of the year, Ayni Despacho – Pukara ceremony”

  De Ayni Despacho Pukara is een ceremonie om direct contact te maken met Spirit. Een Pukara is een soort envelopje met daarin een brief van jezelf aan Spirit. Je schrijft deze brief door je gebeden in de envelop te blazen met je adem terwijl je de gebeden in gedachten hebt.

  maxresdefaultTijdens de Pukara ceremonie worden gebeden opgeroepen die gebaseerd zijn op gevoelens. Dat gebeurt als jouw emoties en gedachten goed op elkaar zijn afgestemd. Als je emoties en gedachten één worden en je kunt deze combinatie van emoties en gedachten volhouden, dan wordt er in je hart een gevoel opgewekt. Dat straalt van jouw hart naar het gemeenschappelijke veld. Zo kun je direct communiceren met Spirit waardoor je gebeden worden gemanifesteerd.

  Je moet goed bedenken wat je in de Pukara stopt en je gebeden zo formuleren dat ze maar op één manier kunnen worden begrepen. Er is geen ruimte voor twijfel of besluiteloosheid. Het is een spirituele alchemistische techniek die je leven in balans en harmonie brengt op basis van jouw gebeden. Wat je vraagt zul je krijgen, je moet dus zeker weten dat wat je in de Pukara stopt, datgene is wat je ook echt wilt.

  imagesOp deze middag zullen we eerst gezamenlijk een Despacho maken. Dat is een mandala waarin alle Pukara’s bij elkaar worden gebracht. Aan het eind van de middag wordt de Despacho als geheel aan Spirit gegeven door deze gezamenlijk te verbranden. Binnen twee weken zal zich een gelegenheid voordoen waarbij je de keuze hebt, alles bij het oude laten, of je leven in balans en harmonie brengen volgens de inhoud van je eigen gebeden.

  Heather ClewettLeider van de ceremonie is Sjamaan in de Inca traditie Heather Clewett.

  Datum:
  Zaterdag 7 december 2013 van 15.00 tot 18.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Voertaal:
  De voertaal is eenvoudig Engels. 

  Kosten:
  € 44,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 44,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  Inkavisions

 • Vrijdag 6 december 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 3

  banner11nl

  Workshop Meta Tracking Niveau 3

  IMG_2424Remote Viewing is de eerste stap op weg naar MetaTracking. In deze tweede workshop werden de Remote Viewing technieken verdiept en gecombineerd met sjamanistische technieken. In de derde workshop worden beide technieken samengesmolten tot één krachtig instrument.

  Aan het eind van de dag zul je in staat zijn antwoord te geven op dagelijkse vragen, bijvoorbeeld over gezondheid, IMG_1522relaties en welzijn in het algemeen. Wanneer je jezelf verder traint, o.a. met het online materiaal dat weer ter beschikking wordt gesteld, wordt je hier steeds beter in.

  Datum:
  Vrijdag 6 december 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Docenten
  Docenten zijn de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 99,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 99,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

 • Woensdag 4 december 2013, Benjamin Adamah “Green Love Magic”

  Green Love MagicGreen Love Magic

  Dit is waarschijnlijk de eerste lezing waarin sec de magie wordt behandeld vanuit een begrijpelijk en technisch perspectief. Kabbalist, astroloog en cultuurfilosoof Benjamin Adamah, bekend van het boek “VAMACHARA”, legt de essenties uit van diverse soorten magie, het overkoepelend basisbeginsel en de benodigde training. Dit alles binnen de grenzen van de ethiek en in het kader van de actualiteit.

  Green Love Magic leert je beginselen van de magie die je anders alleen na vele jaren in een loge te hebben doorgebracht zou hebben eigen gemaakt. Je leert hoe je deze beginselen kan inzetten voor een wereld die groener, zachter en natuurlijk meer liefdevol is. Voor wie “The Secret” niet begreep of nooit gewerkt heeft, maar wiens handen jeuken om de wereld mooier te maken een absolute must.

  Dit zegt Benjamin er zelf over:

  youtube

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 1 december 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 2

  banner11nl

  Workshop Meta Tracking Niveau 2

  Remote Viewing is de eerste stap op weg naar MetaTracking. In deze tweede workshop worden de Remote Viewing technieken verdiept en gecombineerd met sjamanistische technieken.

  Heather ClewettSjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zichtvermogen lijkt daarbij op Remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren.

  Aan het eind van de dag zul je o.a. hebben geleerd het Assamblage Point te manipuleren en ben je klaar voor niveau 3, Meta Tracking. We zullen weer online materiaal ter beschikking stellen waarmee je zelf kunt oefenen.

  Datum:
  Zondag 1 december 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  IMG_1525Docenten
  Docenten zijn wederom de bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inca sjamaan Heather Clewett.

  Voertaal:
  Het grootste deel van de workshop is in het Nederlands. Enkele oefeningen zullen door Heather Clewett in eenvoudig Engels worden gegeven. 

  Kosten:
  € 99,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 99,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

 • Zondag 24 november 2013, Workshop Remote Viewing, Tracking en Meta Tracking Niveau 1

  banner11nl

  Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig

  Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

  IMG_2288Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

  IMG_2194Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

  IMG_2273Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

  IMG_2424In drie opeenvolgende workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop (niveau 1) focust zich vooral op Remote Viewing. Pas als je in staat bent om gedurende langere tijd te observeren zonder te evalueren, ben je klaar voor de volgende stap. De tweede workshop (niveau 2) verdiept Remote Viewing technieken en behandelt tevens het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (niveau 3) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

  IMG_1525Workshop Meta Tracking Niveau 1
  De bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen  en Sjamaan in de Inca traditie Heather Clewett leiden je stap voor stap binnen in de boeiende en avontuurlijke wereld van Remote Viewing. Je leert wat Remote Viewing precies inhoudt, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen. Je leert verschillende praktische technieken om jezelf in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen. Je leert te observeren zonder te evalueren. Je leert echte informatie te scheiden van illusies en ruis. Je leert wat je met deze echte informatie kunt doen. Je zet de eerste stappen op weg naar MetaTracking.

  IMG_1522Aan het eind van de dag zul je middels strikte protocollen de basis technieken van Remote Viewing, tracking en MetaTracking hebben geleerd. Daarna kun je zelf oefenen met het materiaal dat we met zekere regelmaat ter beschikking stellen.

  Datum:
  Zondag 24 november 2013 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  Galerie Beelden Bij Beljon, West-Voorstraat 24, 3262 JP te Oud-Beijerland

  Kosten:
  € 99,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 99,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com