Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 29 november 2014, Workshop Remote Viewing met Bert Janssen en Heather Clewett

  banner11nl

  Zie je eigen toekomst en grijp in waar nodig

  Meta Tracking is de fusie van de moderne Remote Viewing en de eeuwenoude Assemblage Point techniek van de sjamanen. Wie deze nieuwe techniek beheerst is meester over zijn eigen toekomst.

  IMG_2288Remote Viewing is een techniek die je in staat stelt dingen te zien die je normaliter niet kunt zien. bijvoorbeeld omdat ze te ver weg zijn. Veel verder dan je oog reikt. Of omdat ze verstopt zijn, bijvoorbeeld een foto in een gesloten envelop. De gedachte achter Remote Viewing is dat ondanks dat je een voorwerp niet kunt zien,de informatie erover wel beschikbaar is. Denk daarbij aan het morfologisch veld van Rupert Sheldrake, of aan de Akasha Kronieken. Je onbewuste heeft vrij toegang tot deze informatie, maar je bewuste kan er niet zomaar bij. Daar komt remote Viewing in beeld. Het is een mentaal proces dat het bewuste helpt toegang te krijgen tot het onbewuste. Remote Viewing leert je te observeren en daarna pas te evalueren wat je zag. En het is de eerste stap op weg naar Meta Tracking. De tweede stap is de geleerde Remote Viewing technieken te combineren met sjamanistische technieken.

  IMG_2194Sjamanen zijn in staat hun bewustzijn zodanig te verruimen dat ze zich vrij door het ruimte-tijd continuüm kunnen bewegen. Ze kunnen voor- en achteruit in de tijd reizen. Hun zicht vermogen lijkt daarbij op remote Viewing. Sjamanen bereiken deze staat van bewustzijn onder andere door de positie van hun Assemblage Point te manipuleren/verplaatsen. Volgens sjamanen zoals Don Juan, de leraar van Carlos Castaneda, nemen we al onze waarnemingen via ons Assemblage Point (AP) tot ons. Dit AP bevindt zich buiten het fysieke lichaam en de exacte locatie verschilt voor elk individu. Door de verplaatsing van het AP ontstaat er een nieuwe werkelijkheid.

  IMG_2273Meta Tracking combineert de moderne technieken van Remote Viewing met de eeuwen oude kennis van het Assemblage Point, waardoor een enorm krachtig instrument ontstaat. Het voert je voorbij de grenzen van de dagelijkse realiteit en neemt je mee naar een onbekende maar niet onkenbare wereld. Je leert waarnemer te zijn zonder te evalueren. Hoe beter je dit beheerst, hoe gemakkelijker het wordt plaatsen en situaties buiten de lineaire tijd te observeren. op basis van deze observaties kun je de juiste keuzes maken en je eigen toekomst bepalen.

  IMG_2424In drie workshops leren we je de technieken van Meta Tracking. De eerste workshop focust zich vooral op Remote Viewing. De tweede workshop Shamanic Seeing) behandelt vooral het manipuleren van het Assemblage Point. De derde workshop (Meta Tracking) brengt alles te samen. na deze drie workshops mag je je aspirant Meta Tracker noemen.

  Workshop Remote Viewing
  De bekende ontdekkingsreiziger Bert Janssen en Inka Sjamaan  Heather Clewett leiden je stap voor stap binnen in de IMG_1525boeiende en avontuurlijke wereld van Remote Viewing. Je leert wat Remote Viewing precies inhoudt, hoe het werkt en wat je ermee kunt doen. Je leert verschillende praktische technieken om jezelf in een verhoogde staat van bewustzijn te brengen. Je leert te observeren zonder te evalueren. Je leert echte informatie te scheiden van illusies en ruis. Je leert wat je met deze echte informatie kunt doen. Je zet de eerste stappen op weg naar MetaTracking.

  IMG_1522Aan het eind van de dag zul je middels strikte protocollen de basis technieken van Remote Viewing, tracking en MetaTracking hebben geleerd. Daarna kun je zelf oefenen met het materiaal dat we met zekere regelmaat ter beschikking stellen.

  Datum:
  Zaterdag 29 november 2014 van 10.00 tot 17.00 uur.

  Locatie:
  De kapel van de Sacramentskerk, Zandberglaan 58 te Breda. Zie ook de contactpagina.

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Het aantal plaatsen is beperkt (ca. 25) dus reageer snel.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 95,– over op rekening 467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Je aanmelding is pas definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie:
  www.metatracking.com

 • Zaterdag 15 november 2014, dr. ir. Coen Vermeeren, “Ufo’s bestaan gewoon”. De eerste lezing uit de “Kapel Reeks”.


  Na een lange zomerstop gaat Sky High Creations de activiteiten voortzetten in de kapel van de Sacramentskerk in Breda. De activiteiten zullen bestaan uit lezingen, themadagen en workshops. De meeste daarvan zullen voortaan op zaterdag plaatsvinden. Vanwege deze bijzondere locatie noemen wij de nieuwe reeks evenementen “De Kapel Reeks”.

  Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384De aftrap zal worden gegeven door dr. ir. Coen Vermeeren op zaterdag 15 november 2014 met de lezing “Ufo’s bestaan gewoon”. Dat Coen Vermeeren de eerste spreker is van de nieuwe reeks lezingen is niet toevallig. Hij is namelijk voorzitter van de stichting die de Sacramentskerk beheert. In 2012 mochten wij Coen al eens ontvangen in Oud-Beijerland, waar ruim 100 gasten zijn lezing “Ufo’s feit en fictie” hebben bijgewoond.

  UFO’s worden in de volksmond nog gemakkelijk terzijde geschoven als onzinnige fantasieën, maar feit is dat er steeds meer betrouwbare bronnen zijn die ‘iets’ gezien hebben. Dr. ir. Coen Vermeeren, docent Lucht- en Ruimtevaart techniek aan de TU Delft schreef er het boek “Ufo’s bestaan gewoon” over.

  9200000009985136In zijn boek geeft Coen Vermeeren antwoord op vragen als: Welke feiten hebben we precies? Hoe kunnen we feiten van fictie onderscheiden? Wie weet wat? Wat zijn de verwijzingen in het verre en recente verleden naar UFO’s? Hebben we dan een beeld wat ‘ze’ hier komen doen?

  Volgens Coen, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat belgium-ufo1er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. Zij roepen overheden op om de bevolking van deze planeet daarvan in kennis te stellen. Zij roepen universiteiten op om onderzoek te doen en het onderwerp serieus te nemen. In zijn lezingen roept Vermeeren studenten en iedereen in feite op, een ‘eigen zoektocht’ te beginnen, ‘want daar is het leven voor en iets meer fascinerends is er niet’.

  Meer informatie over Coen Vermeeren vind je op zijn sprekerspagina.

  Knipsel3

  Actieprijs

  Om de start van het seizoen en de nieuwe locatie te vieren, geven wij éénmalig een korting op de entree. In plaats van € 17,50 in de voorverkoop of € 20,– euro aan de zaal, is de entree voor de lezing van Coen Vermeeren op 15 november slechts € 15,–. Zoals je gewend bent, inclusief koffie, thee en een borrel na afloop.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Coen Vermeeren”. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 15,00 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 8,– op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_6428Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Coen Vermeeren persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  KnipselLocatie

  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 25 juni 2014, Jan Peter de Jong: “Gigantische bouwwerken dankzij minder zwaartekracht?”

  De kosmologie van de drie werelden

  5StonehengeLandscapedaytimeJan Peter de jong toont aan dat het bouwen van de Inca bouwwerken in Cusco, Peru gemakkelijk ging doordat de steen (o.a. als gevolg van een minder grote zwaartekracht) zacht was. Aan de steen kun je zien dat er met mallen werd gewerkt en dat delen van de steen als het ware zijn geboetseerd. Fascinerend is dat Jan Peter de Jong  ook laat zien dat dezelfde kenmerken terug te vinden zijn in de grote piramide van Gizeh, Stonehenge en diverse andere plekken in, Turkije, Malta, Duitsland en Jeruzalem.

  cheops-2Veel is er te zeggen over de geschiedenis van de mensheid en van de aarde. Er zijn controversiële opvattingen die gaan van buitenaardse invloeden, verdedigd door Erich von Däniken of Zecharia Sitchin, tot aan letterlijke interpretaties van de Bijbel waarin de geschiedenis van de aarde wordt gereduceerd tot een paar duizend jaar.

  In Cusco, Peru, kwam Jan Peter de Jong in aanraking met een zoon van wijlen Alfredo Gamarra, Jesus Gamarra, die hem alle ruïnes in en rond Cusco heeft laten zien. Verbluffende bouwwerken van gigantische afmetingen, gemaakt met geweldige precisie, op fantastisch mooie locaties. De officiële opvatting is dat deze door Inca’s zijn gemaakt.

  agamarraHet lot wilde dat Jan Peter in Cusco ging wonen. Door dagelijks in aanraking te komen met de bouwwerken, en door te gaan samenwerken met Jesus Gamarra, ging hij met andere ogen kijken. De ene steen is dan de andere niet meer. Jesus vertelde over het waarom van de precisie, de afmetingen, de verschillende stijlen en het verschijnsel ‘verglazing’. Dit alles herhaalt zich in alle bouwwerken, op dezelfde manier en in dezelfde volgorde, van Cusco tot Sacsayhuaman, van de Heilige Vallei van de Inca’s tot aan Machu Picchu. En uiteindelijk op wereldschaal, waar we dezelfde fenomenen kunnen zien in bijvoorbeeld de grote piramide in Gizeh en Stonehenge.

  vitrified-rock-koricancha01Er heersen verschillende opvattingen over de wijze waarop al deze bouwwerken tot stand zijn gekomen. Een ander tijdbesef, buitenaardse interventie, een vloeistof waarmee de steen werd opgelost om later weer te stollen. Jan Peter de Jong vond er geen plausibele verklaring bij zitten. Door het werk van Alfrede Gamarra ging Jan Peter op een andere manier naar de bouwwerken kijken, maar ook naar de geschiedenis. Vele logische conclusies zouden volgen. De solide basis hiervoor werd gelegd door Alfredo’s archeologische onderzoek in Cusco en omgeving. De uitkomst van dit onderzoek vormt het tastbare, visuele bewijs waarop ook zijn verdere studies en conclusies zijn gebaseerd. De belangrijkste conclusie is dat alle ruïnes in en bij Cusco, Peru, de volgende kenmerken vertonen:

  Knipsel* er zijn drie verschillende bouwstijlen te onderscheiden,
  * de eerste stijl speelt een centrale rol, door zich onder of in het centrum van de volgende twee stijlen te bevinden,
  * het bestaan van ‘verglazing’, een fenomeen waarbij de steen
  spiegelglad is en waarbij het licht sterk weerkaatst wordt,
  * het in grote getale aanwezig zijn van stenen waarvan het lijkt dat ze
  ooit vervormbaar waren (alsof het een soort klei was),
  * de herhaling van dit alles in alle ruïnes, bij Cusco, maar ook op
  wereldschaal.

  koricanchaAlfredo Gamarra kwam bovendien tot de conclusie dat de drie verschillende stijlen overeenkomen met drie verschillende perioden. De eerste stijl is heilig voor de stijlen daarna. De eerste twee bouwstijlen zijn gebouwd in een tijd dat de zwaartekracht minder was, en daarom kon er, door minder dichtheid en zwaarte van alle materialen, makkelijker mee gewerkt worden en konden er grotere stenen vervoerd worden.

  jpdejongIn de lezing zal jan Peter de Jong deze oude mysteries uitleggen aan de hand van de ideeen van Alfredo Gamarra en de resultaten van verder onderzoek onder andere door hem zelf. Daarbij zal hij naast de geologische/ archeologische kant ook ingaan op de spirituele en biologische kant van het verhaal. Zo wordt het duidelijk hoe de principes van Gamarra doorwerken binnen de verschillende disciplines door de tijd heen.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie
  Nog één keer organiseren wij een lezing op de locatie
  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Vanaf september gaan wij verder op diverse andere locaties.

  Zie kaart.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 12 juni 2014, Philip Varekamp: “Orgone Transformers, Hèt middel tegen elektrostress”

  IMG_1729Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en orgone transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor hem een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.

  orgone-cone-restoracio-1Wat is Orgone?
  In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, Chi, Prana, Ether) waar te nemen en te meten, welke hij Orgone noemde. Hij gebruikte hiervoor een aangepaste geigerteller.

  fractal-groenespiraarl150Wat veroorzaakt negatieve energie of schadelijke straling?
  Binnenshuis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, draadloos internet, tv’s, magnetrons, ovens, CV’s, waterbedden, wekkerradio’s, elektrische dekens, loopbanden, TL-verlichting en aardstralen.

  Buitenshuis: mobiele telefoonmasten, UMTS-masten en electriciteits-transportkabels.

  orgone-bigchargingdisk15Wat is elektrostress en spininversie?
  Schadelijke straling kan spininversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaken. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit moleculen. Moleculen bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In een gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, oftewel tegen de klok in draaien. Dit heet spininversie.

  orgone-ear-blue-15Wat zijn de effecten van spininversie?
  Bij chronische spininversie (langer dan 2 maanden) kunnen de volgende effecten optreden:
  – Vermoeid, futloos, gedeprimeerd zonder duidelijke oorzaak;
  – Verzuring in de weefsels, verminderde opname van vitaminen en mineralen en verlaging van immuniteit;
  – Last van duizelingen, druk achter de ogen en/of hoofdpijn, oorsuizingen. Niet tegen drukte kunnen zoals in winkelcentra en volle zalen;
  – Onrustig, zenuwachtig en klachten die ’s nachts verergeren;
  – Slaapproblemen zoals nachtbraken, nachtmerries en ’s ochtends moe opstaan;
  – Prikkelbaarheid, geheugenverlies en verminderd concentratievermogen.
  Kort samengevat leidt straling tot spininversie. Spininversie leidt tot verzuring en aantasting van de immuniteit. Immuniteit verhogen, tekorten aanvullen en klachten van welke aard dan ook aanpakken, wordt veel effectiever als eerst de spininversie wordt behandeld en de ‘spin’ in het bloed weer wordt omgepoold. Vervolgens moet het huis of de werkplek ontstoord worden.

  orgonerozopiramido15Wat is een Orgone Transformer?
  Het is een mengsel van metaal, kunsthars en halfedelstenen. Heel simpel gesteld werken de objecten zo dat de energie aangetrokken wordt door de organische component (de kunsthars) en dan weerkaatst wordt door de anorganische component (het metaal). Een kwartskristal zorgt ervoor dat de energie volcontinue georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

  Wat doet een Orgone Transformer?
  – Ze polen het lichaam om en heffen hierdoor spininversie op;
  – Ze reinigen en balanceren de energie;
  – Ze harmoniseren de Chi/Prana om je heen:
  – Ze transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie;
  – Ze zijn effectief tegen eletrosmog en negatieve aardstralen;
  – Ze verminderen schadelijke gevolgen van elektro-magnetische straling;
  – Ze zorgen dat je meer in je eigen energie blijft;
  – Ze helpen aangeboren psychische gevoeligheid te ontwaken;
  – Ze stimuleren de positiviteit in mensen en de omgeving;
  – Ze verbeteren de relaties tussen mensen;
  – Ze verminderen vaak chronische slapeloosheid.

  orgoneheartblue15Hoe kan je een Orgone Transformer gebruiken?
  Je kan een Orgone Transformer overal neerleggen om positieve Chi/Prana in de omgeving in te brengen. Bijvoorbeeld bij de watermeter, onder het bed, bij de planten, bij de magnetron, in de koelkast, in het handschoenen vakje van de auto, bij het basisstation van de DECT-telefoon, bij de computer, op negatieve aardlijnen of bij de mobiele telefoonzendmast op het dak. Overal zal het de negatieve energie omzetten in positieve energie.

  orgone-gsm-zwart-rechthoek-15Welke soorten Orgone Transformers zijn er?
  Er zijn piramides, ronde piramides, kogels, hangers met fractals, ringen, hartjes en meer. Deze zijn alle met de hand gemaakt, zeer betaalbaar en te verkrijgen in de Orgone Giftshop van Philip Varekamp aan de Zaagmolenkade 113 te Rotterdam. Zie ook www.orgone-giftshop.com. Tijdens de lezing zullen er Orgone Transformers te zien en te koop zijn.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. Je aanmelding is definitief nadat wij de betaling hebben ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 tnv R.J. Beljon te Oud-Beijerland. Je ontvangt een bevestiging.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Woensdag 28 mei 2014, Nancy Polet: “Het Glastonbury van Dion Fortune, het vervolg”

  D2Nancy Polet
  Nancy Polet verdiept zich al 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Sky High Creations. In het dagelijks leven is Nancy ruim 22 jaar milieujuriste. Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Mystieke ervaring in zomer van 201006
  Nancy brengt sinds 1995 ieder jaar een bezoek aan Glastonbury ofwel het magische Avalon. In 2010 had zij een mystieke ervaring in de White Spring in Glastonbury. Deze ervaring liet haar niet meer los en heeft haar leven een andere wending gegeven. Haar leven werd magischer en de synchroniciteiten stapelen zich op. Ook heeft ze veel onderzoek gedaan om de ervaring te kunnen verklaren. Dit onderzoek bracht haar op het spoor van occultiste, trancemedium, magiër en schrijfster Dion Fortune die lang in Glastonbury gewoond heeft.

  Lezing van 20 maart 2013
  In maart 2013 was Nancy er klaar voor om haar mystieke ervaring te delen. In haar lezing heeft zij  het publiek meegenomen naar de vele krachtplaatsen die Glastonbury rijk is en heeft zij uitgebreid verteld over de gebeurtenis in de White Spring.
  Afbeelding7Daarna heeft Nancy de meest bepalende momenten uit het leven van Dion Fortune de revue laten passeren. Dion Fortune heeft in Glastonbury haar eigen esoterische organisatie opgericht, de ‘Fraternity of the Inner Light’, een mysterieschool binnen de westerse mysterie traditie. Met behulp van de krachten die nog steeds aanwezig zijn in Glastonbury ontwikkelde Dion haar mediumschap en kreeg ze essentiële esoterische informatie door. Ook produceerde ze zo’n 21 esoterische boeken, waaronder 6 romans die bij gevoelige 11personen het effect hebben van een spirituele inwijding.
  Haar motto was: “I desire to know in order to serve”.
  De lezing was een groot succes, de zaal was uitverkocht en er waren veel positieve reacties.
  Een Engelstalig artikel van Nancy over het leven en de magie van Dion Fortune is gepubliceerd in VAMzzz nr. 04. Klik hier om het artikel te lezen.

  tumblr_mevk5yiwpe1r8xssuo1_1280Lezing van 28 mei 2014
  Over haar mystieke ervaring en de queste daarna heeft Nancy een artikel geschreven dat is gepubliceerd in Spiegelbeeld van maart 2014 genaamd: ‘Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury’.
  Klik hier om het artikel te lezen.
  Tijdens de komende lezing zal ze dieper ingaan op haar zoektocht die volgde op de ervaring in de White Spring. Ze heeft de IMG_6319meeste boeken van Dion Fortune gelezen, maar ook vele andere boeken bestudeerd. De zoektocht bracht haar op vele bijzondere plekken en de puzzelstukjes vielen als vanzelf op hun plaats. Uiteindelijk heeft ze de verklaring gevonden voor wat haar was overkomen in de White Spring.

  Tijdens het tweede deel van deze avond vol magie zal Nancy ingaan op de belangrijkste esoterische werken van Dion Fortune, waaronder ‘Psychic Self Defense’ en ‘The Mystical Quabalah’. Bovendien zal ze aandacht besteden aan de beste occulte romans Afbeelding5van Dion, zoals ‘The Sea Priestess, ‘Moon Magic’ en ‘The Secrets of Doctor Taverner’. Met deze boeken kan zelfs iemand die niet veel van magie weet, zijn eigen rituelen maken en resultaat behalen.
  Zoals Dion zelf zei: “Het boek ‘The Mystical Quabalah’ geeft de lezer alle theorie die hij nodig heeft, maar de romans geven de daadwerkelijke praktijk, en samen leveren ze de sleutels tot de tempel.”

  Alle deelnemers ontvangen een exemplaar van het tijdschrift Spiegelbeeld met daarin het artikel “Ontmoeting met een Keltische godin in Glastonbury”.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs
  € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon te Oud-Beijerland.

  Programma: 

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel

  Locatie

  Galerie Beelden Bij Beljon
  West-Voorstraat 24
  3262 JP  Oud-Beijerland
  Zie kaart.

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.