Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 25 april 2015: Symposium, “Graancirkels, 20 jaar verder”

  Milk Hill Alton Barnes 2001 squareHet Symposium “Graancirkels 20 jaar verder vindt
  plaats in:
  Het Turfschip,
  Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur.
  Klik hier voor de bereikbaarheid.

  Op 8 april 1995 kwam in Nederland voor het eerst een groep onderzoekers bij elkaar om te bespreken hoe het onderzoek naar graancirkels zou kunnen worden gestructureerd. Hiermee was de oprichting van “CCCS Nederland”, tegenwoordig bekend als de “Graancirkelwerkgroep Nederlanden” een feit.
  Wat is na 20 jaar onderzoek van graancirkels in Nederland maar ook in Engeland, Duitsland en Italië de stand van zaken? Weten wij nu wie de graancirkelmakers zijn? Wat betekenen de graancirkels? Is er wetenschappelijk bewijs? Of moeten graancirkels vooral vanuit een spirituele invalshoek worden benaderd? En vooral, wat hebben die graancirkelonderzoekers zelf allemaal meegemaakt in al die tijd?

  Janet OssebaardOp zaterdag 25 april 2015 vindt het symposium “Graancirkels, 20 jaar verder” plaats. Vooraanstaande Nederlandse graancirkelonderzoekers als Bert Janssen, Janet Ossebaard, Eltjo Haselhoff, Annemieke Witteveen en Roeland Beljon zullen op basis van hun eigen ervaringen vertellen wat het nationale en internationale graancirkelonderzoek heeft opgeleverd. Het symposium zal worden afgesloten met een forumdiscussie met alle sprekers, onder leiding van Nancy Polet. Ook zullen er stands zijn met boeken, foto’s en andere graancirkel artikelen.

  robbert vd BSpeciale gastspreker: Robbert van den Broeke.
  Op een symposium over 20 jaar graancirkels mag medium Robbert van den Broeke niet ontbreken. Sinds halverwege de jaren 90 verschijnen er in de buurt van zijn woonplaats Hoeven met grote regelmaat graancirkels, grascirkels en sneeuwcirkels. Robbert heeft een bijzondere relatie met deze formaties.

  Voor meer informatie over de sprekers en de lezingen, klik hier.

  Voor meer informatie over de standhouders, klik hier.

  Miek09cbertDr Eltjo Haselhoff

  Etchilhampton 01 2004Programma (onder voorbehoud)
  09.00 uur: Inloop
  10.00 uur: Inleiding door dagvoorzitter Nancy Polet
  10.15 uur: Roeland Beljon: “20 jaar circle chasen en filmpjes wisselen”
  11.00 uur: Annemieke Witteveen: “Doorbreek de cirkel”
  12.00 uur: Lunchpauze
  13.00 uur: Janet Ossebaard: “Graancirkels voorbij ruimte en tijd”
  14.00 uur: Dr. Eltjo Haselhoff: “De oogst van de graancirkels na 27 jaren”
  15.00 uur: Koffiepauze
  15.30 uur: Robbert van den Broeke: “Graancirkels, verbinding met het hogere”
  16.30 uur: Theepauze
  17.00 uur: Bert Janssen: “Van Hier naar Daar en Weer Terug”
  18.00 uur: Forumdiscussie met alle sprekers o.l.v. Nancy Polet
  18.30 uur: Borrel
  19.30 uur: Einde

  Extra’s
  Programmaboekjes zijn gratis verkrijgbaar.
  Voor vroege vogels ligt er een gratis spiritueel tijdschrift klaar.
  Aan het begin van de lunchpauze zal een speciale trailer van ca. 3 minuten worden vertoond.

  Aldbourne august 2007 BAanmelden
  Aanmelden voor dit symposium kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Graancirkel symposium”. Tot en met 24 april bedraagt de prijs € 75,– per persoon. Op de dag zelf aan de zaal bedraagt de prijs € 80,–. Korting voor studenten en jongeren tot 20 jaar op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. De prijzen zijn dan respectievelijk: € 35,–. € 40,– en € 50,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Ter plekke zijn koffie, thee, kleine versnaperingen, lunch en drankjes voor een redelijke prijs verkrijgbaar. (Voor betalingen vanuit België is de BIC Code:
  ABNANL2A).

  het-turfschip-wLocatie
  Het Turfschip in Etten-Leur, 10 minuten van Breda. Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Adres: (midden in het Nederlandse Graancirkelgebied)
  Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
  www.hetturfschip.nl

  Let op, dit is een andere locatie dan waar de andere evenementen van Sky High Creations plaatsvinden. Voor meer informatie over deze locatie klik hier. Voor de bereikbaarheid klik je hier.

  Radio Interview
  Luister naar het interview van Anton Glas van TVNR met Roeland Beljon tijdens de laatste Lotusbeurs.

  Crop Circle Experience
  Om een indruk te krijgen van de sfeer in de graancirkelwereld kijk je naar deze video:

   

  Afbeelding1

   

 • Zaterdag 21 februari 2015, Themadag “Oude Beschavingen: Mysteries Ontsluierd”

  Willem Witteveen over Egypte
  Ons hele leven is ons verteld dat de Grote Piramide een graftombe is en dat hij 5000 jaar oud is. Maar is dit wel zo? Willem Witteven is een zeer gedreven onderzoeker die al circa 25 jaar heeft gezocht naar de werkelijke betekenis van de Grote Piramide. Mede door onderzoek ter plaatse is hij tot een unieke conclusie gekomen. In 2012 kwam zijn boek uit, getiteld “De Grote Piramide van Gizeh als monument van de schepping”. Willem zal dit fascinerende verhaal aan de hand van vele afbeeldingen met ons delen.

  Grote PyramideDe Bibliotheek van Gizeh
  De Grote Piramide van Gizeh is één van de zeven wereldwonderen uit de klassieke oudheid en de enige die is overgebleven. Al eeuwenlang bezoekt men dit enigmatische bouwwerk en probeert men de ware betekenis ervan te achterhalen. Willem heeft na langdurig onderzoek gegevens van hemzelf en van andere onderzoekers met elkaar verbonden en komt met een compleet nieuwe invalshoek.
  Pythagoras verklaarde al: “Alles is getal”. Edgar Cayce zei: “Geluid is de geneeskunde van de toekomst” en de Kemetiaanse gids Abd ‘el Hakim Awyan sprak: “Het gaat allemaal om geluid”. Willem bewijst dat al deze mannen gelijk hebben en dat wat wij nu als baanbrekend en nieuw beschouwen vaak zijn oorsprong had in het Oude Egypte.
  In de revolutionaire theorie van Willem spelen de 5 elementen, aarde, water, lucht, vuur en ether en het geluid van de schepping een bijzondere rol. De structuur van de Grote Piramide werd gebouwd met uiterste precisie en de oorspronkelijke bouwer bezat zowel hoogwaardige technologie als een geavanceerde kennis van vele wetenschappelijke principes. Willem stelt dat het ontwerp van de interne gangen en kamers een belangrijke functie heeft. Geluid, trillingen en vooral water zijn belangrijke aspecten van het doel van de Grote Piramide.
  Willem toont aan dat de Grote Piramide een naslagwerk is, bedoeld voor de huidige generaties met daarin verborgen de Gulden frequentie van Gizeh, verantwoordelijk voor het ontstaan en bestaan van het leven op aarde.
  Mensen die deze lezing volgen zullen nooit meer op dezelfde manier naar de Grote Piramide van Gizeh kijken, sterker nog: het kan hun leven veranderen.
  Meer informatie: willemwitteveen.blogspot.nl

  Jan Peter de JongJan Peter de Jong over Peru
  In Cusco, Peru, kwam Jan Peter de Jong in aanraking met een zoon van wijlen Alfredo Gamarra, Jesus Gamarra, die hem alle ruïnes in en rond Cusco heeft laten zien. Verbluffende bouwwerken van gigantische afmetingen, gemaakt met geweldige precisie, op fantastisch mooie locaties. De officiële opvatting is dat deze door Inca’s zijn gemaakt.
  Het lot wilde dat Jan Peter in Cusco ging wonen. Door dagelijks in aanraking te komen met de bouwwerken, en door de te gaan samenwerken met Jesus Gamarra, ging hij met andere ogen naar de bouwwerken kijken. Samen met Jesus Gamarra heeft hij een DVD geproduceerd, genaamd “De Kosmologie van de drie werelden”.

  ancientincasacsay01De Kosmologie van de 3 werelden
  De uitkomst van het archeologische onderzoek van Alfredo Gamarra in Cusco en omgeving vormt het tastbare, visuele bewijs waarop ook zijn verdere studies en conclusies zijn gebaseerd.
  De belangrijkste conclusie is dat alle ruïnes in en bij Cusco, Peru, de volgende kenmerken vertonen:
  – er zijn drie verschillende bouwstijlen te onderscheiden;
  – de eerste stijl speelt een centrale rol, door zich onder of in het centrum van de volgende twee stijlen te bevinden;
  – het bestaan van ‘verglazing’, een fenomeen waarbij de steen spiegelglad is en waarbij het licht sterk weerkaatst wordt;
  – het in grote getale aanwezig zijn van stenen waarvan het lijkt dat ze ooit vervormbaar waren (als klei);
  – de herhaling van dit alles in alle ruïnes bij Cusco, maar ook op wereldschaal.
  Alfredo Gamarra kwam bovendien tot de conclusie dat de drie verschillende stijlen overeenkomen met drie verschillende perioden. De eerste stijl is heilig voor de stijl daarna. De eerste twee bouwstijlen zijn gebouwd in een tijd dat de zwaartekracht minder was, en daarom kon er, door minder dichtheid en zwaarte van alle materialen, makkelijker mee gewerkt worden en konden er grotere stenen vervoerd worden.
  Tijdens de lezing zal Jan Peter naast de geologische/archeologische kant ook ingaan op de spirituele en biologische kant van het verhaal.
  Voor meer informatie: ancient-mysteries-explained.com

  7_tjeerd_gorterTjeerd Gorter over Ierland
  Tjeerd Gorter is van origine Landschapskundig Fysisch Geograaf en heeft jarenlang in het vakgebied van bodemonderzoek en milieu-effectrapportage gewerkt. Na een jarenlange scholing is hij leraar intuïtieve ontwikkeling geworden. Momenteel combineert hij het oude geografenvak met het leraarschap in bewustzijnsontwikkeling in zijn nieuwe school “Splendid” waarmee hij ook ‘energiereizen’ geeft. Speciale passie heeft hij voor de prehistorische, megalitische beschavingen van met name Ierland.

  newgrangeIerland: krachtplekken en hun betekenis
  Ierland is een land van verhalen, mythen en legenden, die uit de vroegste geschiedenis zijn overgeleverd en in het bewustzijn van de hedendaagse Ier lijken voort te leven. De mensen en het landschap zijn ervan doordrenkt. Tjeerd Gorter zal stil staan bij de imposante bouwwerken en hun betekenis en ook bij de lessen van de bouwers voor deze tijd.
  Newgrange en een aantal andere bouwwerken (circa 3200 voor Christus) in een binnenbocht van de rivier de Boyne zijn de meest sprekende voorbeelden van de oeroude megalitische cultuur. Op 21 december valt de eerste zonnestraal achter in de tombe van Newgrange.
  Er zijn vele, vaak kleinere van dit soort tombes in het land te vinden met allemaal een specifieke uitlijning op een speciale dag van het jaar. Voor de toenmalige volkeren waren de aarde en de kosmos onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  Na de Megalieten kwamen de Kelten met plekken waar ze de natuur aanbaden. Uit deze tijd stammen de ronde stenen forten. Een ander voorbeeld is de Croagh Patrick, een 764 meter hoge berg in het westen waar de laatste zondag van juli 25.000 Ieren hun zonden komen loslaten.
  Tjeerd neemt je mee langs en door dit prachtige land en haar geschiedenis en verhalen. Ook zal hij ons vertellen over zijn ‘energiereizen’, waarbij wij kunnen leren van de oude volkeren, van wie de kennis nog aanwezig en voelbaar is in het landschap.
  Voor meer informatie: zie de sprekerspagina van Tjeerd

  Programma (onder voorbehoud)
  10.00 uur: Inloop
  10.30 uur: Tjeerd Gorter: “Ierland, krachtplekken en hun betekenis”
  12.00 uur: Lunch
  13.00 uur: Jan Peter de Jong: “De kosmologie van de drie werelden”
  14.30 uur: Pauze
  14.45 uur: Willem Witteveen “De Bibliotheek van Gizeh”, deel I
  15.45 uur: Pauze
  16.00 uur: Willem Witteveen “De Bibliotheek van Gizeh”, deel II
  17.00 uur: Forumdiscussie
  17.30 uur: Borrel

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze themadag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Themadag Oude Beschavingen”. De kosten bedragen € 75,– per persoon. Studenten en jongeren tot 20 jaar € 40,– op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. Koffie, thee en kleine versnaperingen zijn inbegrepen. De lunch is niet inbegrepen. Ter plekke is een lunch beschikbaar voor een betaalbare prijs. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

  Let op! Vroegboekkorting
  Wie zich aanmeldt tot en met 14 februari 2015 kan gebruik maken van de vroegboekkorting. Je betaalt dan € 60,– i.p.v. € 75,–. Studenten en jongeren tot 20 jaar € 30,– i.p.v. € 40,–.

  IMG_6417Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 17 januari 2015, Paul Smit “Verlichting voor luie mensen” Derde lezing uit de “Kapel Reeks”

  PaulSmit_foto1Verlichting voor luie mensen
  Paul Smit laat je lachen, zet je aan het denken en confronteert je met ideeën die je wereld op z’n kop kunnen zetten. Hij verspreidt met veel enthousiasme de leer van non-dualiteit, ook wel advaita genoemd, een eeuwenoude Indiase stroming die beroemde aanhangers kent als Ramana Maharshi, Albert Einstein en Eckhart Tolle. Non-dualiteit draait om één inzicht: het leven bestuurt jou in plaats van andersom – zoals we geneigd zijn te denken. Paul Smit: ‘Als je dat inziet, ervaar je het leven als veel lichter. Non-dualiteit is dus eigenlijk verlichting voor luie mensen, omdat je er helemaal niets voor hoeft te doen.’

  Paul Smit
  Paul studeerde op zijn 24e af op de evolutie van het menselijk bewustzijn en rond zijn 29e kwam non-dualiteit op zijn pad. Na een proces van ontwaken, ontstond er steeds meer verwondering over hoe moeiteloos het universum in beweging is en hoe wij daarop meebewegen. Inmiddels is filosoof en cabaretier Paul Smit één van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij schreef onder andere de boeken ‘Praten over bewustzijn’, ‘Nondualiteit voor managers’, ‘Verlichting voor luie mensen’ en maakte de film ‘Alles over niets’. Daarnaast houdt hij zich bezig met individuele non-dualistische coaching en het geven van lezingen over dit onderwerp.

  Kijk naar de videoclip hieronder:

  Verliching voor luie mensen (1)

  Uit het boekje ‘Verlichting voor luie mensen’

  downloadNon-dualiteit
  Non-dualiteit betekent net als advaita, ”geen-tweeheid’. Het verwijst naar het idee dat alles één is en met elkaar verbonden. Advaita is een Indiase stroming die teruggaat op de oude Upanishaden (de geheime leer) uit 800 voor Christus. Eeuwenlang werd de non-dualistische zienswijze doorgegeven van leraar op leerling. Ramana Maharshi (overleden 1950) is een leraar die veel westerse leerlingen heeft gehad, waardoor deze filosofie geleidelijk aan onze kant is op komen waaien. Ramana Maharshi stelde de mensen die hem bezochten maar één vraag en die was: ‘Wie ben je?”. Het enige goede antwoord hierop is: ‘Bewustzijn’.

  statler_waldorf_02_01De Muppets
  Het is mogelijk te leven vanuit innerlijke rust, net zoals je die tijdens een film ervaart. Het enige dat maakt dat je op dit moment geen verlichting ervaart, is doordat er in je hersenpan een paar ‘valse’ overtuigingen zitten. Wij mensen hebben Muppets in ons hoofd. Deze Muppets leveren constant overal commentaar op met als resultaat dat we leven met allerlei zorgen, frustraties, schuldgevoelens, gepieker, verwijten, boosheid, irrationele angsten en stress.
  We proberen het leven naar onze hand te zetten, maken allerlei goede voornemens en plannen en raken in paniek als dingen opeens anders lopen dan wij voor ogen hadden.

  Het leven is een droom
  Inmiddels is wetenschappelijk aangetoond dat het hele universum een groot hologram is en dat de werkelijkheid die wij zien wordt gecreëerd door onze geest. Die werkelijkheid is daarom een verbeelding. Via onze zintuigen en onze hersenen wordt een werkelijkheid gecreëerd die niet werkelijk bestaat, maar die voor ons wel levensecht lijkt. Vandaar dat als jij je hoofd stoot tegen een keukenkastje het toch pijn doet. De werkelijkheid is een illusie maar wel een heel hardnekkige.
  Zodra je doorziet dat je bewustzijn bent en dat dit hele universum een droom is, vervalt ook de angst voor de dood. Want je bent onsterfelijk, je kunt helemaal niet dood! Wat je werkelijk bent is éénheid, eeuwigheid, oneindigheid en liefde. Alles is immers één.

  Ying_yang_signVerlichting
  Verlichting is iets alledaags. Het zijn die momenten van innerlijke rust die ontstaan wanneer de Muppets in ons hoofd stil zijn. Dat zijn momenten waarop we ‘opgaan in iets’. Het kan zijn dat je opgaat in het lezen van een boek, een goed gesprek, een film, een vrijpartij of in het uitoefenen van een sport. De Muppets in ons hoofd, ofwel het piekerverstand, staat dan uit en we zijn dan ‘in flow’, we zijn dan ‘in het NU’. Doordat het ego ons het idee geeft dat wij het leven besturen,zijn we de hele dag bezig met het vermijden van pijn en het zoeken naar plezier. En juist die race zorgt voor ellende. De bevrijding zit ‘m niet in het weglopen voor tegenslag en het streven naar voorspoed, maar in de omarming van beide. Het één kan namelijk niet bestaan zonder het andere. Alles bestaat uit Yin en Yang. Zodra er de omarming is van yin en yang, ontstaat er innerlijke rust en het ervaren van het leven wordt dan lichter. Het enige dat nodig is, is één inzicht. Het inzicht dat het leven jou bestuurt in plaats van dat jij het leven bestuurt.
  Zie ook de website www.paul-smit.nl

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Paul Smit”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

  Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Paul Smit persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  KnipselLocatie

  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 13 december 2014, Bert Janssen: “Merlijns Magie, Graancirkels en the boy who saw true”, Tweede lezing uit de “Kapel Reeks”

  myth_and_magic_the_art_of_john_howe_0

  De grote tovenaar en magiër Merlijn, was in staat tussen de werelden te reizen. Naar het verleden en naar de toekomst. Maar hij was niet de enige. Na hem kwamen vele anderen die hier ook toe in staat waren.

  Laat je meevoeren op de woelige baren van een verhaal verteld door Bert Janssen, waarin hij zal laten zien dat we allemaal in staat zijn tot hetgeen Merlijn kon.

  447996Een intens verhaal waarin het verleden en de toekomst samensmelten in het nu. Een verhaal over Merlijn de magiër. Over Avalon en Glastonbury. Over graancirkels, portals en doorways. Over toevalligheden en synchroniciteiten. Over wat we altijd al konden, maar ons nu pas realiseren.

  14Bert Janssen

  Bert houdt zich al sinds 1994 bezig met het graancirkelfenomeen. In zijn zoektocht naar de oorsprong en betekenis hiervan kwam hij in aanraking met vele verwante fenomenen. Hij vat deze fenomenen samen met de term “The Otherworld”. Volgens Bert is deze otherworld heel dichtbij en kunnen we er ook gemakkelijk bij. Alleen is de mensheid zich daar nog onvoldoende van bewust en is de kennis over hoe er te komen in de vergetelheid geraakt.

  Bert Janssen geeft aan weerszijden van de Atlantische Oceaan lezingen over zijn ervaringen met The Otherworld. Daarnaast is hij trainer in de techniek van Remote Viewing en organiseert hij Magische en Mystieke reizen naar Zuid Engeland. Maar Bert is vooral avonturier. In zijn lezingen verwerkt hij zijn avonturen waardoor hij steeds een ander boeiend verhaal heeft. Deze manier van leven bracht hem op vele tot de verbeelding sprekende plaatsen zoals Sedona, Mexico City, San Francisco, Wiltshire etc. Daarnaast heeft hij in zijn omzwervingen vele bijzondere mensen ontmoet zoals Whitley Strieber, Travis Walton, dr Joe Dispenza, Erich von Däniken en vele anderen.

  Zie ook zijn sprekerspagina.

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Bert Janssen”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn inbegrepen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon.

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_6417Programma

  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Bert Janssen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  KnipselLocatie

  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief

  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 13 december 2014, Tweede workshop in de Inka Shamanic Divination Series: “Stone Throw Reading” met Heather Clewett

  HEATHERInka Stone Throw Reading is één van de oude Inka Divination rituelen. Je doet dit ritueel als je meer duidelijkheid zoekt over een bepaalde vraag over, of situatie in je leven.

  Het werkt als volgt: Je blaast je gebeden in dertien kleine stenen en gooit ze dan op een met de hand getekende kaart. De diverse vlakken van de kaart geven informatie over verschillende aspecten van je vraag. De stenen zelf zijn niet voorzien van archetypische afbeeldingen zoals bijvoorbeeld tarot kaarten, maar ze geven degene die de stenen gooit informatie over aspecten van zijn of haar leven. Vier readings, één voor elke windrichting, worden uitgevoerd om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over de vraag van degene die de stenen gooit.

  Wat zijn de voordelen van de Inka Stone Throw Readings?
  Heather-02
  De stenen kunnen je informatie verschaffen over alle aspecten van het leven, liefde, werk, persoonlijke relaties, spirituele groei, gezondheid en je persoonlijke pad. Je kunt ze ook gebruiken bij het maken van belangrijke keuzes, waarbij de stenen je ook inzicht geven in mogelijkheden die je eerder nog niet had overwogen. De stenen kunnen je een inzicht geven vanuit een totaal ander perspectief. Je kunt de stenen gebruiken om door het doolhof dat het leven vaak is, te laveren.

  Knuffelstenen-kristal-edelstenen-mineralen-gemstone-hugstonesWat neem je mee naar de workshop?
  Elke deelnemer neemt zelf 13 kleine stenen/kristallen mee. Deze stenen moeten samen in je dichtgevouwen handen passen. Zo blaas je je gebeden erin alvorens de stenen op het papier te gooien.
  Drie van de stenen moeten aan specifieke eisen voldoen:
  – Eén van de stenen moet spierwit zijn (of helder kristal) als representatie van je goddelijke vonk.
  – Eén van de stenen moet de vorm van een hart hebben als representatie van je hart.
  – Eén van de stenen moet groter zijn dan alle andere en min of meer vierkant of rechthoekig.
  De overige tien stenen kunnen alle stenen/kristallen zijn die je kunt vinden en die goed voelen in een stenen/kristal winkel of in de natuur.
  Omdat je ermee gaat gooien moeten het wel stenen of kristallen zijn die niet te gemakkelijk beschadigen.
  Tenslotte moet je deze stenen uitsluitend gebruiken voor dit ritueel. Je kunt geen stenen gebruiken die je al voor een ander doel of ritueel hebt gebruikt.

  inkavision

   

   

   

  Heather-01Cursusleiding en voertaal:
  Cursusleider is Heather Clewett, afkomstig uit Sedona Arizona. Heather is Sensar Sjamaan in de Inka Traditie. De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven.

  Datum:
  Zaterdag 13 december 2014 van 13.30 tot 18.30 uur.

  Locatie:
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie?
  http://www.inkavisions.com