Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Donderdag 14 januari 2016, Willem Witteveen “Sakkara – laboratorium van de goden”

  Kerkje2_contactNieuwe serie lezingen in Oud-Beijerland
  Willem Witteveen trapt op 14 januari 2016 een nieuwe reeks lezingen af die Sky High Creations maandelijks zal organiseren in Oud-Beijerland. In de regel op de tweede donderdag van de maand. Wij hebben een nieuwe locatie gevonden in het kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland aan de Beneden Molendijk 35. Hier verwachten wij de intieme sfeer te kunnen voortzetten zoals wij die voorheen gewend waren in onze vestiging aan de West-Voorstraat. Deze serie lezingen staat los van de evenementen die wij tussentijds in Breda en Etten-Leur hebben georganiseerd. Daar gaan wij ook gewoon mee door.

  The Great Pyramid 150 breedTrots
  Met enige trots presenteren wij de lezing “Sakkara – laboratorium van de goden” van Willem Witteveen op donderdag 14 januari a.s. Willem is bekend van zijn boek “De grote piramide van Gizeh als monument van de schepping”. Over de grote piramide gaf Willem al in 2011 een zeer succesvolle lezing bij Sky High Creations op de oude locatie. Nu heeft zijn onderzoeksterrein verlegd naar Sakkara en is daar tot enkele verbijsterende conclusies gekomen. In januari komt de Engelse vertaling van zijn boek uit en daarin staan al enkele hoofdstukken over zijn nieuwe bevindingen.

  WWBuizerdKleinWie is Willem Witteveen?
  Willem Witteveen is opgeleid tot stuurman Grote Handelsvaart aan de Hogere Zeevaartschool te Amsterdam en heeft in deze hoedanigheid de wereldzeeën bevaren. Daarna heeft hij 25 jaar als registerloods in de Rotterdamse haven gewerkt. Vanwege zijn beroep en werkterrein was hij ruimschoots in de gelegenheid om wereldwijd vele oude archeologische plaatsen te bezoeken waarin hij al vroeg was geïnteresseerd. Vooral het Oude Egypte speelde een grote rol door de vele fysieke overblijfselen. Vanwege zijn opleiding in sterrenkunde en navigatie viel hem al snel op dat er verbanden bestonden tussen deze oude bouwwerken en ons universum. Verwijzingen naar sterren en planeten en exact op het noorden uitgelijnde bouwwerken, maar ook gecodeerde wiskundige en astronomische kennis. Al met al informatie en vragen waar geen enkele archeoloog of egyptoloog raad mee wist. Het belang van het koppelen van archeologie en astronomie bleek dan ook van groot belang te zijn en ook dankzij andere baanbrekende moderne auteurs besloot hij zelf onderzoek te verrichten. Het mag duidelijk zijn dat de gevestigde orde hier niet enthousiast over is en de nodige ‘tegenwerking’ is hem dan ook niet vreemd. Wetenschappelijke dogma’s zijn namelijk zeer sterk verankerd in onze moderne maatschappij. Zijn onderzoek zal nooit af zijn en hij heeft al menig artikel gepubliceerd in nationale en internationale media, waaronder Frontier Magazine. In deze artikelen worden de verschillende onderwerpen uit zijn boek en daarmee samenhangende Egyptische connecties verder uitgediept en toegelicht. Regelmatig reist hij naar Egypte om zijn onderzoek voort te zetten, maar ook om te proberen zijn eigen theorieën onderuit te halen. Dit laatste is tot op heden nog niet gelukt en sterkt hem alleen maar in zijn verdere onderzoek dat zich momenteel concentreert op verbanden tussen de Oude Egyptenaren en nog oudere beschavingen. Verbanden waarin de aardse elementen altijd weer een rol spelen. Verbanden die het misschien wel noodzakelijk maken om onze vroegste menselijke geschiedenis te herschrijven.

  Sakkara Etten-Leur vierkant2Sakkara – laboratorium van de goden
  Een verhaal over een bijzonder gebied in Egypte waar de meeste onverklaarbare artefacten zijn gevonden en waar nog steeds archeologische opgravingen plaatsvinden. Een gebied dat nog altijd veel interesse wekt bij archeologen en egyptologen vanwege de vele lagen van de Oud Egyptische cultuur die hier te vinden zijn. Het is een streng beveiligd gebied waar regelmatig archeologische vondsten door de Egyptische autoriteiten geheim worden gehouden en die dus niet hun weg vinden naar musea. En toch is er nog genoeg te ontdekken waar de reguliere wetenschapper geen weet van heeft. Sakkara was in de oudheid een belangrijke plaats waar veel werd geëxperimenteerd met geneesmethoden door middel van bijzondere fenomenen die nu pas door onze wetenschappers worden ‘herontdekt’. De grondlegger van de Egyptische geneeskunst zetelde in Sakkara. Zijn naam was Imhotep en vanwege zijn bijzondere kennis van de geneeskunst werd hij zelfs door de Egyptenaren tweeduizend jaar na zijn dood tot god verklaard en door de Grieken gelijkgesteld met de god Asklepios, de Griekse god van de geneeskunst. Dit alles maakt Sakkara tot een zeer interessante locatie die echter niet helemaal ongevaarlijk blijkt te zijn voor bezoekers. Ook de Bijbel speelt hierin een belangrijke rol. Door middel van dit verhaal zal Willem proberen een tipje van de sluier op te lichten.
  www.willemwitteveen.blogspot.nl

  Bekijk ook de trailer van het nieuwe boek van Willem Witteveen op youtube
  Trailer

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Willem Witteveen”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Willem Witteveen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Kerkje2_contactLocatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is ruime parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Na 18.00 uur is parkeren op donderdagavond gratis.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 19 december 2015, Themadag “Magie” met Lunadea, Benjamin Adamah en Femke Bloem

  12342608_536342856528958_1101985335939731521_n

  Wat is magie?
  Nancy-06Het woord “magie” komt uit het Oud Perzisch, waarin het zoveel als “toverkunst” betekent. Magie gaat uit van het bestaan van verborgen krachten in de natuur die de magiër, oftewel de wetende en ingewijde kan beheersen en gebruiken.
  Volgens de magie is er een wisselwerking tussen de micro- en macrokosmos. Hier is de beroemde uitspraak van Hermes Trismegistus van toepassing: “Beneden is gelijk aan boven en boven gelijk aan beneden”.
  Nancy-21De hekserij (wicca) onderscheidde zich oorspronkelijk van de algemene magie doordat de authentieke hekserij met de Elementen en elementaalkrachten werkte en de rituele magie veelal de doelen met behulp van engelen, daimones en djnns laat verwezenlijken.
  Er bestaan dus vele vormen van magie die zeer uiteen kunnen lopen. Hoe werken ze en waarom werken ze in het huidige tijdperk wellicht niet meer? De onderstaande sprekers hebben alle drie een eigen visie op en hun eigen ervaringen met een specifieke vorm van magie.

  Lunadea 2Lunadea
  Lunadea is een traditionele heks. Geen toverkol met een haakneus en zwarte gewaden maar een vrouw van 35 winters jong, moeder, creatief en heks!
  Hekserij is voor haar geen hobby, het is een levenswijze. Lunadea zegt: “Het is verweven met wie ik ben, wat ik uitstraal en met mijn dagelijks leven”.
  De keuze om zich in hekserij te verdiepen vloeide voort uit haar opvoeding. Haar ouders waren hippies en stonden open voor spiritualiteit. Vrienden reikten haar boeken aan over hekserij. Lunadea: “toen was het alsof de missende puzzelstukken op hun plek vielen en er een deur open ging!”
  Na diverse uitstapjes naar andere religies en spirituele bewegingen voelde het als een (h)erkenning toen ze las dat er ook tegenwoordig nog mensen zijn die zich heks noemen!

  1093870_356229571174968_1545705293_oHekserij is voor velen een solitair pad. Je werkt en verdiept je in je eentje in de materie. Maar er zijn ook heksengroepen, waarin je samen kunt werken en leren, covens genoemd. Lunadea heeft een jarenlange opleiding genoten in een wicca gerichte coven. Zes jaar na haar derde graads inwijding ging ze haar eerste heksengroep begeleiden als hogepriesteres.
  Wicca is een moderne stroming in hekserij, opgericht in 1952 door Gerald Gardner. Maar Lunadea onderzoekt tegenwoordig traditionele stromingen in de hekserij van ver daarvoor. Met name Stregheria, Seidr en andere Germaanse hekserij. Het is de zoektocht naar de persoonlijke eigen oorsprong die zij tegenwoordig overbrengt. Niet alleen in de heksengroepen, maar ook in cursussen, workshops, workshopweekenden en haar schriftelijke jaartraining en tijdens de open jaarfeestvieringen. Daarnaast is zij ook columniste van het spiritueel tijdschrift Onkruid en bestaat haar website al sinds 2003. Een website waarin zij openhartig vertelt over persoonlijke ervaringen met hekserij.
  Traditionele hekserij is voor Lunadea de manier om op een oorspronkelijke lunadeamanier met hekserij bezig te zijn, dicht bij de natuur. Wat zich ook weer uit in de interesse op het spirituele vlak, kruiden, natuurwezens en divinatie. Lunadea heeft van hekserij haar werk gemaakt. “Dit is wie ik ben en wat ik doe. Ik doe niets anders.. Mijn leven en hekserij zijn sterk met elkaar verbonden.”

  “Een leven als heks”
  Tijdens haar lezing zal Lunadea ons vertellen wat hekserij voor haar inhoudt, wat de geschiedenis is en hoe het geëvolueerd is tot de visie en de levenswijze die het tegenwoordig is. Ze vindt het leuk om vragen te beantwoorden en om te zien hoe daarmee de zienswijze op hekserij  wordt veranderd van ‘hocus-pocussende toverkollen’ in ‘moderne vrouwen en mannen’ die volop in het leven staan.
  Zie ook: www.lunadea.nl

  Website_Benjamin

  Benjamin Adamah 
  Benjamin Adamah is auteur van Vamachara – Raw Spirtuality, God M/V, de werking van magie en de passie van Lilith. Adamah begon zijn spirituele pad als sufi, is ingewijd qabbalist in de Spaans-joodse traditie, ingewijd heks en praktizerend ritueel magier met 30 jaar astrologie-ervaring. Spiritueel behoort hij tot het Linker Pad. Dit wordt kort gekenmerkt door een totale verwerping van staatsreligies en “spirituele stromingen” hieruit afgeleid, het actief herstellen van de connectie mens en natuur(wetten), het vervangen van God-Duivel dualiteit door yin-yang-synergie  en het emanciperen van vrouw-man gelijkwaardigheid en partnersamenleving. Samen met zijn vrouw Sylvia Carrilho startte hij onlangs uitgeverij VAMzzz Publishing op, die zich specialiseert in een hoge kwaliteit boeken rond de thematiek occultisme, magie, esoterie, hekserij. Hun eerste dertien uitgaven zullen in te zien zijn tijdens de themadag. Zie de titels vast op http://www.vamzzz.com.

  VAMA_Cover

  “KICK START-MAGIC”
  Tijdens de lezing krijg je de beste kick start die je kunt wensen op het vlak van magie. Adamah behandelt de kern-essenties van magie, de soorten die er zijn, de meest essentiële trainingsroutines, leert je door illusies heen prikken, en geeft heldere tips richting boeken en de praktijk. Aan bod komt een beknopte geschiedenis van de westerse magie, waarbij hij ingaat op magie in de Oudheid, Arabische astromagie, Middeleeuwse grimoires, de twintigste eeuw en chaosmagie. Ook behandelt hij magische ethiek. Gedurende zijn leven groeide Adamah steeds meer een richting op die hij noch witte, noch zwarte, maar liever Groene Magie zou willen noemen. De vernietiging van de natuur, het natuurlijke en het oprukken van het steriele ding en technocratische in het menselijke baart hem grote zorgen omdat dit slopen van mens en Moeder Aarde gelijk staat aan het vernietigen van het goddelijke.

  adamah-03Adamah heeft een lange ervaring met rituele magie. Wanneer het niet en wanneer het wel werkt en waarom, waar je op moet letten en wat je uitgangspunt moet zijn. Magie moet in zijn filosofie niet misbruikt worden zoals de mens de techniek heeft gebruikt. Magie is er om doodlopende wegen te beëindigen, nieuwe deuren te openen te beschermen wat ons lief is in dienst van kind, Aarde, natuur en de synergie tussen partners en mensen algemeen. Voor elk wissewasje magie gebruiken getuigt van respectloosheid naar de wezens die een magisch proces uitvoeren en daarbij moet magie niet voortdurend het eigen creatief vermogen vervangen.

  Deze lezing geeft je unieke praktische inzichten inzake rituele magie, hekserij, astrologie, metafysica, het opladen en beschermen van jezelf en hoe te werken met engelen, djinns, daemones, zonne-, en maanmagie. Ook haalt Adamah de desinformatie weg rond wezens als Pan, Lucifer, Lilith, Hecate, Satan en Adonay.
  Zie ook: www.adamah.nl

  awakening leadershipFemke Bloem
  Femke Bloem houdt zich al sinds jonge leeftijd bezig met mystiek en esoterie. Ze is priesteres, harpiste, zangeres, kunstenares, coach, moeder, schrijfster, danseres en nog veel meer.  Haar zoektocht deed haar bij verscheidene spirituele stromingen belanden zodat zij ervaring heeft opgedaan met de methoden van o.a. het Rozenkruis (AMORC), Prana Healing (HealingMiracles), Magnified Healing, Ceremoniële magie (Temple of Starlight), Gardnerian Withchcraft en uiteindelijk de Chakra Yoga.
  Femke is een veelzijdig mens. Zelf zegt ze dat dit komt omdat ze zich graag bezig houdt met zingeving en zich veel herinnert uit vorige levens.

  femke chalice wellIn november 2000 kwam haar eerste boek uit “Je levenswiel in beweging”. In dit boek maakt ze duidelijk dat het persoonlijk leven -net als de natuur- een bepaald ritme heeft. Ze gebruikt hiervoor het Keltisch jaarwiel als metafoor.
  De harp is een magisch instrument. Femke zegt: “Er wordt wel gezegd dat ik harp speel, maar eigenlijk ‘bespeelt’ de harp mij, of een ieder die luistert”. Met zijn engelachtige klank die ons herinnert aan alles wat goed, mooi en waar is in het leven, opent hij deuren naar waarachtigheid en liefde. Naar genezing.
  Inmiddels zijn 2 cd’s verschenen met eigen composities, rustige Keltisch aandoende nummers waarvan enkele met zang.
  In de praktijk gebruikt Femke haar kennis en kunde om de verscheidene paden samen te brengen in een evenwichtig (holistisch) geheel.

  “Magische ruimte, de 5 elementen in de ceremoniële magie”
  In deze Femke harplezing gaat Femke het er over hebben hoe je als magiër door een bepaalde plek in de ruimte in te nemen je meest magische zelf kan ervaren, maar ook hoe je met magie een doodnormale ruimte kan veranderen in een sacrale plek. Aan bod komen derhalve de 5 elementen, ceremoniële voorwerpen, sterrenbeelden en chakra’s. Met veel praktische aanwijzingen om thuis ook aan de slag te gaan. Het laatste deel van de lezing bestaat uit een pathworking, een in de magie veel gebruikte meditatietechniek om magische werkelijkheden te beleven, met daarop aansluitend een betoverend harpconcert.
  Zie ook: www.centrumuniversale.nl

  Programma
  10.00 uur: Inloop
  10.30 uur: Lunadea: “Een leven als heks”
  12.00 uur: Lunch
  13.00 uur: Benjamin Adamah: “Kick start-magic deel I”
  14.00 uur: Pauze
  14.30 uur: Benjamin Adamah: “Kick start-magic deel II”
  15.30 uur: Pauze
  16.00 uur: Femke Bloem: Magische ruimte, de 5 elementen in de ceremoniële magie”
  17.00 uur: Femke Bloem brengt enkele muziekstukken op de harp ten gehore
  17.30 uur: Borrel

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze themadag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Themadag Magie”. De kosten bedragen € 45,– per persoon inclusief 3 consumpties (koffie of thee). Studenten en jongeren tot 20 jaar € 30,– op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. Borrel, broodjes en andere dranken zijn niet inbegrepen. Ter plekke zijn broodjes beschikbaar voor een redelijke prijs. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Aan de zaal is de prijs € 50,–

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 22 november 2015, Symposium “5 jaar Sky High Creations” Het beste van Sky High Creations en meer!

  11Op 17 november 2010 organiseerde Sky High Creations de eerste lezing in Galerie Beelden Bij Beljon in Oud-Beijerland. Deze was van Nancy Polet en had de naam “De Transformerende werking van Graancirkels”. In deze vijf jaar zijn talloze indrukwekkende sprekers de revue gepasseerd. Om dat te vieren presenteren wij het Symposium “5 jaar Sky High Creations” onder het motto, het beste van Sky High Creations en meer. Met vier sprekers die al eerder hun opwachting bij ons hebben gemaakt, maar die nu met een nieuw verhaal komen en twee sprekers die voor het eerst bij Sky High Creations optreden.  Allemaal sprekers die zich begeven op het snijvlak tussen wetenschap, grenswetenschap en spiritualiteit en die daar boeiend over kunnen vertellen. Zes lezingen die je zullen verrassen, verbazen en die je wereldbeeld zullen doen wankelen.

  Het symposium “5 jaar Sky High Creations” wordt mede mogelijk gemaakt door Frontier World, bekend van het Frontier Symposium, Frontier Magazine en de Frontier Bookshop. 

  Programma (onder voorbehoud)
  09.00 uur: Inloop
  09.55 uur: Inleiding door Nancy Polet en Roeland Beljon
  10.00 uur: dr. Gert Schuitemaker:“Eerst voeding, dan medicijnen”
  11.00 uur: ir. Klaas van Egmond:  “Een vorm van beschaving”
  11264982_892578900801242_3975988522492802233_n12.00 uur: Lunchpauze
  13.00 uur: mr. Nancy Polet: “Synchronicities happen!”
  14.00 uur: Riet Okken: “Jezus ontsluierd”
  15.00 uur: Koffiepauze
  15.30 uur: dr. ir. Coen Vermeeren: “9/11”
  16.30 uur: Theepauze
  17.00 uur: Willem Witteveen: “Sakkara, laboratorium van de goden”
  18.30 uur: Borrel
  19.30 uur: Einde

  De sprekers:

  Dr. Gert Schuitemaker
  Gert Schuitemaker is (niet praktiserend) apotheker en doctor in de Geneeskunde. Hij promoveerde op een bevolkingsonderzoek naar risicofactoren voor hart- en vaatziekten. Hij houdt zich al vanaf 1980 bezig met de orthomoleculaire geneeskunde, zoals die is gedefinieerd door tweevoudig Nobelprijswinnaar Linus Pauling.
  Schuitemaker is auteur van vele boeken en hoofdredacteur van het orthomoleculaire vakblad ORTHOmagazine en van het consumententijdschrift Fit met Voeding. Hij is voorzitter van de stichting Ortho Institute die zich ten doel stelt informatie te verspreiden over voeding en gezondheid. Ook is Gert directeur van Ortho Communications & Science BV, een uitgeverij die tijdschriften en boeken uitgeeft en cursussen, congressen en workshops organiseert.
  image002Eerst voeding, dan medicijnen
  Als je het hebt over voeding, medicijnen en gezondheid, dan kan het niet anders of je komt ook bij de politiek uit. Er spelen namelijk méér factoren een rol dan alleen menselijke en wetenschappelijke. Deze bijkomende factoren blijven te vaak op de achtergrond en onbesproken, terwijl ze juist het hele onderwerp domineren. Het klinkt wellicht vreemd, maar meer begrip van hoe het allemaal in elkaar zit leidt tot een betere gezondheid voor u.
  www.schuitemaker.nl en www.gezondeboeken.nl

  download (1)Ir. Klaas van Egmond
  Klaas van Egmond, emeritus hoogleraar Geowetenschappen en Milieukunde aan de Universiteit van Utrecht en daarvoor directeur  van het Milieu en Natuurplanbureau. In deze functie was hij adviseur van het kabinet over actuele milieu- en duurzaamheidsvraagstukken. Daarnaast beschikt Klaas ook over een enorme kennis op het gebied van spiritualiteit en grenswetenschappen. Zo heeft hij uitvoerig het werk van Rudolf Steiner bestudeerd, maar ook Blavatsky, Baily etc. Ook houdt Klaas zich bezig met het bestuderen van de samenleving en het economische stelsel. Daarbij gaat hij de gebaande paden uit de weg om totaal nieuwe oplossingsrichtingen te vinden.
  Een vorm van beschaving
  Klaas van Egmond heeft zijn kennis gecombineerd in de boeken “Een vorm van beschaving” (herziene editie 2013 en “Sustainable coverfiguur-e1431774193221Civilization” 2014). Hierin legt hij uit dat het mogelijk is om de crisis te overstijgen. Terugkijkend op de afgelopen 2000 jaar blijken onze samenlevingsvormen herhaaldelijk een reactie te zijn op de vorige. Deze cyclische beweging moet doorbroken worden. Hierbij zijn vereenvoudiging van onze samenleving, overbrugging van tegenstellingen en duurzaamheid sleutelbegrippen.
  Maar de wereld kan niet veranderen als de mens niet verandert. De mens moet zich ervan bewust worden dat hij in een geestelijke en materiële wereld leeft. De mens moet zichzelf gaan worden.
  www.klaasvanegmond.nl

  Nancy-06Mr. Nancy Polet
  Nancy Polet verdiept zich al ruim 30 jaar in esoterische en grenswetenschappelijke onderwerpen. Sinds 1994 bezoekt zij samen met haar partner Roeland Beljon jaarlijks de Engelse en Nederlandse graancirkels. Samen zijn zij de drijvende krachten achter Sky High Creations. Nancy is ruim 22 jaar als milieujuriste werkzaam geweest. Daarnaast schreef ze artikelen voor Frontier Magazine, Spiegelbeeld en Vamzzz. Nancy interviewde markante personen uit de Maxime and Alexgrenswetenschappen zoals Pieter Barten, Bud Hopkins, Sir Laurence Gardner, Judith Moore, Jim Marrs en Al Bielek.
  Synchronicities happen!
  Nancy brengt sinds 1995 ieder jaar een bezoek aan Glastonbury ofwel het magische Avalon. In 2010 had zij een mystieke ervaring in de White Spring in Glastonbury. Deze ervaring liet haar niet meer los en heeft haar leven een andere wending gegeven. Haar leven werd magischer en de synchroniciteiten stapelen zich op. In de zomer van 2015 octopusbereikte deze aaneenschakeling van synchroniciteiten een magisch hoogtepunt. Nancy deelt een bizar en persoonlijk verhaal rond octopussen en Alexandrian Witchcraft. Voldoende stof voor een spannend relaas met een belangrijke boodschap: Let op!
  Klik hier voor het artikel dat Nancy schreef over haar mystieke ervaring in het blad Spiegelbeeld. Voor meer informatie over Nancy Polet, klik hier.

  Riet Okkenshapeimage_1
  De bevrijdende kracht van emoties is altijd het pad van Riet Okken en haar werk geweest, en nog. Het diep doorleven en uiten van alles wat van binnen in haar opwelt, heeft haar bevrijd van oud zeer en oude patronen. Begonnen als een ernstig en stil Steenbok kindje is Riet nu een vrije en blije vrouw geworden. Dankzij haar eigen Lichtpuntwerk dat een samenraapsel is van alle therapierichtingen die zij in haar leven heeft gevolgd en die werkten, van Jungiaanse therapie, Gestalt, Hypnotherapie, Postural Integration, Holotropic Ademwerk van Stan Grof, Kinesiologie tot en met de Initiatische therapie van Karlfried von Dürckheim.
  35 jaar lang heeft Riet Okken ook anderen in het proces van bevrijding begeleid, eerst in Nederland en vanaf 1998 in haar centrum in de Franse Ardeche. Vanaf 2009 heeft zij haar therapeutschap aan de Franse wilgen gehangen. Het was tijd voor een nieuwe fase in haar leven. Riet schrijft nu vooral. Begin 2012 komt haar boek “Bevrijdende kracht van emoties” in Amerika uit en is daardoor wereldwijd bereikbaar. Voorwaar een hele mijlpaal.
  CoverGroen1[1]Jezus ontsluierd
  In het boek “Jezus ontsluierd” onderzoekt Riet Okken de oorsprong van het Christendom en ontsluierd zij op overtuigende wijze de persoon van Jezus Christus. Wie was Jezus? En hoe komt het dat er in de eerste 150 jaar na zijn leven en dood alleen in de bijbel over hem geschreven werd, maar nergens anders? Waarom werd er vanaf het begin getwijfeld aan zijn bestaan? Welke rol speelden de politiek en oorlogen in die tijd? Wat is de relatie met astronomie, astrologie, bestaande mythologieën, de Dode Zeerollen en de Nag Hammadi geschriften? Er blijkt niet veel overeen te komen met wat ons traditioneel is overgeleverd.
  www.rietokken.eu

  Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384Dr. ir. Coen Vermeeren
  Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleider. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.
  twintow9/11
  Na de aanval op de Twin Towers in New York liet Coen al in 2006 een aantal studenten onderzoek doen naar de technische aspecten van het instorten van de drie WTC torens. Afgelopen april was Richard Gage, de voorman van Architects and Engineers for 911 Truth, te gast in Delft en sprak voor een volle zaal van 1000 man over de bewijslast voor het gebruik van explosieven (!) bij het instorten van de Twin Towers. Komend jaar is deze catastrofe die de wereld voorgoed veranderde precies 15 jaar geleden. Moeten we de officiële lezing geloven of is er een reden dat miljoenen Amerikanen niet langer geloven in de mythe van 911?
  www.coenvermeeren.nl

  WWBuizerdKleinWillem Witteveen
  Willem Witteveen is opgeleid tot stuurman Grote Handelsvaart aan de Hogere Zeevaartschool te Amsterdam en heeft in deze hoedanigheid de wereldzeeën bevaren. Daarna heeft hij 25 jaar als registerloods in de Rotterdamse haven gewerkt. Vanwege zijn beroep en werkterrein was hij ruimschoots in de gelegenheid om wereldwijd vele oude archeologische plaatsen te bezoeken waarin hij al vroeg was geïnteresseerd. Vooral het Oude Egypte speelde een grote rol door de vele fysieke overblijfselen. Vanwege zijn opleiding in sterrenkunde en navigatie viel hem al snel op dat er verbanden bestonden tussen deze oude bouwwerken en ons universum. Verwijzingen naar sterren en planeten en exact op het noorden uitgelijnde bouwwerken, maar ook gecodeerde wiskundige en astronomische kennis. Al met al informatie en vragen waar geen enkele archeoloog of egyptoloog raad mee wist. Het belang van het koppelen van archeologie en astronomie bleek dan ook van groot belang te zijn en ook dankzij andere baanbrekende moderne auteurs besloot hij zelf onderzoek te verrichten. Het mag duidelijk zijn dat de gevestigde orde hier niet enthousiast over is en de nodige ‘tegenwerking’ is hem dan ook niet vreemd. Wetenschappelijke dogma’s zijn namelijk zeer sterk verankerd in onze moderne maatschappij. Zijn onderzoek zal nooit af zijn en hij heeft al menig artikel gepubliceerd in nationale en internationale media, waaronder Frontier Magazine die de verschillende onderwerpen uit zijn boek en daarmee samenhangende Egyptische connecties verder uitdiepen en toelichten. Regelmatig reist hij naar Egypte om zijn onderzoek voort te zetten, maar ook om te proberen zijn eigen theorieën onderuit te halen. Dit laatste is tot op heden nog niet gelukt en sterkt hem alleen maar in zijn verdere onderzoek dat zich momenteel concentreert op verbanden tussen de Oude Egyptenaren en nog oudere beschavingen. Verbanden waarin de aardse elementen altijd weer een rol spelen. Verbanden die het misschien wel noodzakelijk maken om onze vroegste menselijke geschiedenis te herschrijven.
  Sakkara Etten-Leur vierkant2Sakkara – laboratorium van de goden
  Een verhaal over een bijzonder gebied in Egypte waar de meeste onverklaarbare artefacten zijn gevonden en waar nog steeds archeologische opgravingen plaatsvinden. Een gebied dat nog altijd veel interesse wekt bij archeologen en egyptologen vanwege de vele lagen van de Oud Egyptische cultuur die hier te vinden zijn. Het is een streng beveiligd gebied waar regelmatig archeologische vondsten door de Egyptische autoriteiten geheim worden gehouden en die dus niet hun weg vinden naar musea. En toch is er nog genoeg te ontdekken waar de reguliere wetenschapper geen weet van heeft. Sakkara was in de oudheid een belangrijke plaats waar veel werd geëxperimenteerd met geneesmethoden door middel van bijzondere fenomenen die nu pas door onze wetenschappers worden ‘herontdekt’. De grondlegger van de Egyptische geneeskunst zetelde in Sakkara. Zijn naam was Imhotep en vanwege zijn bijzondere kennis van de geneeskunst werd hij zelfs door de Egyptenaren tweeduizend jaar na zijn dood tot god verklaard en door de Grieken gelijkgesteld met de god Asklepios, de Griekse god van de geneeskunst. Dit alles maakt Sakkara tot een zeer interessante locatie die echter niet helemaal ongevaarlijk blijkt te zijn voor bezoekers. Ook de Bijbel speelt hierin een belangrijke rol. Door middel van dit verhaal zal Willem proberen een tipje van de sluier op te lichten.
  www.willemwitteveen.blogspot.nl

  Stands
  Op de dag zullen stands aanwezig zijn met allerhande producten en informatie op het gebied van gezondheid, grenswetenschap en spiritualiteit.
  Klik hier voor meer informatie.

  Aanmelden
  Aanmelden voor dit symposium kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Symposium 5 jaar Sky High Creations”. Maak gebruik van de vroegboek prijs van € 65,– pp tot en met 21 november 2015. Op de dag zelf bedraagt de prijs € 70,– pp. Korting voor studenten en jongeren tot 20 jaar op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. De prijzen zijn dan respectievelijk: € 35,–  € 40,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Ter plekke zijn koffie, thee, kleine versnaperingen, lunch en drankjes voor een redelijke prijs verkrijgbaar. (Voor betalingen vanuit België is de BIC Code: ABNANL2A).

  het-turfschip-wLocatie
  Het Turfschip in Etten-Leur,
  10 minuten van Breda.
  Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
  www.hetturfschip.nl

  11264982_892578900801242_3975988522492802233_n

 • Zaterdag 17 oktober 2015, “Werkelijkheid of Fictie?”, over graancirkels en kosmische levenslessen, door Sjaak Damen en Aad van der Hout

  Sjaak Damen
  IMG_8749
  Sjaak Damen (1961) is een landbouwer met bovennatuurlijke gaven, die als geen ander kan uitleggen hoe het gewas zich gedraagt na zaaien, bewerken en oogsten. Sjaak maakt een helder onderscheid tussen echte anomalieën (afwijkingen) en veronderstelde afwijkingen in het gewas in graancirkels.
  Naast zijn werk als agrariër spreekt zijn wetenschappelijk graancirkel-onderzoek tot de verbeelding.
  Vanaf 2007 heeft Sjaak allerlei proeven genomen met zaden afkomstig uit graancirkels, laboratorium-technisch en wetenschappelijk verantwoord, waarbij een aantal karaktereigenschappen is onderzocht van opnieuw geplante zaden uit vorige jaren, zoals val-getal, kiemsnelheid en eiwitgehalte. Zaden die in een magnetisch veld hebben gelegen laten een afwijkend groeipatroon zien. Een zogenoemd  2,45 GHz-magnetron onderzoek heeft laten zien dat straling allerlei gen–verIMG_7047anderingen teweegbrengt. Sjaak heeft hiervoor jarenlang monnikenwerk verricht en alle monsters achter glasplaten geplaatst.
  De belangrijkste uitkomst van het onderzoek van Sjaak is dat hij een nieuw tarwe-ras met turbo-aren (een derde langer) heeft ontwikkeld met zaad afkomstig van een graancirkel uit 2009. Andere landbouwers en ook de CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging) zijn geïnteresseerd. De CZAV heeft de afgelopen zomer zelfs enkele proefvelden gezaaid met dit nieuwe tarwe ras en verricht er nu officieel onderzoek naar. Het nieuwe ras, “Agnes” genaamd heeft het eerste jaar van een driejarig praktijkonderzoek goed doorstaan. Het nieuwe ras is onlangs officieel gekwalificeerd als baktarwe. Sjaak is dus op de goede weg om het nieuwe ras, dat uit een graancirkel komt, op de markt te krijgen. Dit is uniek, want er is nergens ter wereld iemand die een ras heeft ontwikkeld uit een graancirkel.

  Daarnaast heeft hij wonderbaarlijke IMG_8737ervaringen beleefd de afgelopen jaren. Het prikkelende feitenrelaas over zijn letterlijke ontmoetingen met ‘Opa-Oma-graancirkelmakers’ weerspiegelen zijn geestelijke gaven van helderhorendheid en helderziendheid. ‘Opa-Oma’ manifesteren zich vaak in fysieke zin, maar zoeken ook contact met Sjaak vanuit Gene Zijde dan wel een andere dimensie via dromen, typopdrachten, telefoon, internet en tv. Zij beschouwen hem als hun zoon.

  Trilogie
  Naar aanleiding van dit alles is in samenwerking met Aad van der Hout (zie hieronder) in mei 2014 het boek “Wekelijkheid of fictie” verschenen. In dit boek IMG_7786wordt een uitgebreid en onderbouwd onderscheid in verschillende soorten graancirkels gemaakt. Maar het boek is vooral een indringende oproep aan de aardse samenleving om ons destructieve gedrag aan banden te leggen. Met parallelle ervaringen van ‘Opa-Oma-graancirkelmakers’ aan gene zijde in vroeger tijden.
  Vervolgens kreeg Sjaak, naast de contacten met ‘Opa-Oma’ ook vergelijkbare contacten met een ‘jonge vrouw’.

  IMG_20150922_0001Zijn tweede boek “Kosmische levenslessen” (met Aad van der Hout opnieuw als co-auteur) verscheen in december 2014. Het kan beschouwd worden als een vervolg en bevat diepere lessen. Dit boek bevat een boodschap van grote innerlijke en praktische betekenis, gelardeerd met de nodige humor. Het boek is een middel om hun missie van bewustwording van de mensheid door te geven. Wij moeten leren ‘out-of-the-box te denken!

  Begin oktober 2015 zal het laatste boek in de trilogie, getiteld:
  “Op naar zelfbewustzijn” verschijnen. Dit deel is voor het overgrote deel gevuld met intrigerende bijdragen van de ‘jonge vrouw’. Zelf zegt zij: “Het eerste deel IMG_20150922_0002“Werkelijkheid of fictie” van wat een trilogie moest worden zaaide nogal wat verwarring. Het zijn hele bijzondere bizarre droom verhalen, ergens halfweg tussen surrealisme en fictie! Het tweede deel “Kosmische levenslessen” wordt afgewisseld met verhalen die excentriek genoemd kunnen worden. Ze hebben lange dialogen, soms met veel vuurwerk en de ouderwetse theatraliteit ervan spreekt veel lezers onbewust aan. Maar uiteindelijk komt alles samen in een orgie van onhandige overdreven verhalen, die wel de werkelijkheid zijn. Het zijn verschillende verhaallijnen die ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hebben om die dan toch op een onverwachte manier samen te brengen, want alles hangt uiteindelijk aan proefveldenelkaar vast. Het is wonderlijk hoe de boeken allemaal precies bij de juiste lezers terecht komen.”
  De reeks is voortgezet met een keur aan nieuwe onderwerpen met nauwgezette ethische en filosofische verdieping, zoals resonantie-therapie, robotica, betekenis ziel, DNA-veranderingen, Nieuwe Wereldorde, buitenaardse beschavingen en gevolgen van straling. Kosmische vergezichten worden ons getoond waarbij vooral de “helicopter-view” een indringend beeld toont over ons moeizaam reilen en zeilen ten aanzien van al het leven. Het motto: ‘out-of-the-box-denken’ blijft van toepassing.

  Aad van der Hout
  Aad van der Hout (1941) heeft  een aantal jaren in het bedrijfsleven (Philips, Akzo Pharma) gewerkt in produktieplanning en informatisering.  Vervolgens is hij bij de Gemeente Tilburg gedurende 25 jaar in diverse functies werkzaam geweest, zoals Organisatie-adviseur (afdeling P&O ), Coördinator mondiale bewustworAad van den Houtding + secr. Adviesraad Mondiale Bewustwording (ontwikkelingssamenwerking en vredesvraagstukken op gemeentelijk niveau) en Beleidsadviseur gemeentebestuur (sociale vraagstukken). In diezelfde tijd was hij actief op het gebied van de Medezeggenschap (voorzitter Ondernemingsraad Welzijndienst en Vertrouwenscomissie).
  Aad heeft een brede esoterische belangstelling  en verkreeg inzicht en spirituele betrokkenheid via bestudering van meerdere geestelijke stromingen. Ook was hij in voorgaande jaren actief op het gebied van geweldloosheid (SVAG).
  Sinds 1980 is hij speciaal geïnteresseerd in het gedachtegoed van de mediamieke schrijver en schilder Jozef Rulof (1898-1952) en leidt hij sinds 2001 een gelijknamige Studiegroep.
  Hij is auteur van de volgende boeken: “Een perspectief zonder weerga” (2003), “Christus’ bewustzijn in kosmisch perspectief” (2007) en “Verankering van het Christus’ bewustzijn” (2009). Voor meer info: www.eenperspectiefzonderweerga.nl (2010)
  Aad heeft al jaren belangstelling voor het fenomeen graancirkels en heeft er daarom ook vele bezocht. De ontmoeting met Sjaak damen – geïnitieerd door de graancirkelmakers – heeft  geresulteerd in het co-auteurschap van de boeken:”Werkelijkheid of fictie” (mei 2014) en “Kosmische levenslessen” (december 2014) en “Op naar zelfbewustzijn” (oktober 2015).

  Symposium-37 150Stand
  Tijdens de ontvangst, in de pauze en tijdens de borrel zullen Aad en Sjaak bij hun stand te vinden zijn. Hier zijn de boeken te koop alsmede het meel dat gemaakt is van het nieuwe tarwe ras van Sjaak. Ook heeft Sjaak de glasplaten bij zich waarmee hij kan laten zien hoe de ontwikkeling van zijn nieuwe ras is verlopen en wat het verschil is tussen gangbare tarwearen en zijn “Turbo Aren”.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Werkelijkheid of fictie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Dat is inclusief 1 consumptiemunt voor koffie of thee. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Sjaak Damen en Aad van der Hout persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  IMG_6417Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 19 september 2015, “The Lightcode Experience”, een totaal beleving van Heilige Geometrie

  frontier advertentie 27 aug 2015 downsize

  bio_donnaJohanna (Donna) Kleipool: “De simpele structuren om ons heen”.
  Johanna gebruikt sinds een jaar haar officiële naam. Zij groeide op in een gezin waar wetenschap en spiritualiteit hoog in het vaandel stonden. Al op zeer jonge leeftijd ontdekte ze dat deze aspecten afzonderlijk niemand gelukkig maken. Voor haar was dus de meest logische stap om een combinatie daarvan te vinden. Direct na haar beta-opleiding is ze over de hele wereld gaan reizen totdat ze uiteindelijk een Flower of Life workshop deed in 1994. Sinds haar persoonlijke training door Drunvalo Melchizedek in Arizona heeft ze zich fulltime gewijd aan het geven van workshops met als doel om de deelnemers te ondersteunen bij het activeren van hun Merkaba (lichtvoertuig) en het ontwikkelen van authenticiteit. Haar nieuwsgierigheid heeft haar naar bijna alle energetische disciplines geleid en deze hebben haar gevormd tot de leraar die ze vandaag is.
  Zij geeft inmiddels al ruim 20 jaar workshops voor zelfbekrachtiging en Merkaba-activatie.
  Johanna heeft onlangs het werk van Alejandra Casado vertaald naar het Nederlands. 12 Universeel Perspectief video’s met een verrassende andere kijk op het leven staan gratis op haar website: www.merkabalight.com/videos
  Ze geeft verder healing sessies en coachings waarbij ze zich richt op de pijnappelklier en electro-magnetische velden. Daarnaast geeft ze lezingen en organiseert ze reizen naar het buitenland.
  donna 7Johanna zal op 19 september een lezing geven over heilige geometrie. Haar manier van uitleg is eenvoudig en door de speciale afbeeldingen die zij heeft gemaakt, is de stof voor iedereen te begrijpen. Stap voor stap krijgt men een nieuwe visie op -of wordt men zich bewust van- de belangrijkste vormen die overal om ons heen zijn, zoals bijvoorbeeld de kubus, de octaëder, de tetraëder, de icosaëder en de dodecaëder.
  Johanna geeft deze lezing speciaal om alle bezoekers van deze dag voor te bereiden zodat zij de film “22 The Lightcodes” optimaal kunnen beleven. Zij zal ook een oefening met de groep doen.
  Zie: www.merkabalight.com

  imagesIris (Irisea) Barkhuysen: “Diamant Licht Bewustzijn”.
  Iris Barkhuysen is één van de eerste Diamant Lichtkinderen en pionier op het gebied van Diamant Licht. Zij is een inspirerende spreker, auteur en (klank)heler en geeft al jaren workshops en behandelingen in zowel Nederland als Amerika. Ze reist regelmatig de wereld over op zoek naar informatie over het Diamant Licht, dat haar leven voor altijd heeft veranderd.
  Licht is het medicijn van de toekomst. Licht is voeding voor ons fysieke en mentale systeem. De aanwezigheid van licht maakt leven op aarde mogelijk. Dit licht zit niet alleen in het zonlicht maar is een alom aanwezig plasmaveld op aarde. Zonlicht is het resultaat van geactiveerde deeltjes van dit licht door de straling die van de zon komt. Het Diamant Licht is een manier om toegang te hebben tot dit alomvattende veld van licht.
  Wat de diamant zo bijzonder maakt, is zijn oorsprong. De diamant stamt niet af van het vierkant of de cirkel, maar van de vesica pisces. Hier vind je de juiste verhoudingen van de diamant. Het Diamant Licht vertegenwoordigt de versmelting, het samenkomen en de verbinding.
  Mensen die met het Diamant Licht werken zijn lichter, optimistischer enthousiaster, krachtiger en hebben minder last van depressie en neerslachtigheid. Maar nog veel belangrijker is dat Licht de voeding is van ons Hart. Door het toepassen van het stacks_image_44Licht zal het Hart zich (weer) openen, waardoor stress verdwijnt en je de wereld ervaart vanuit niet-oordelen en compassie.
  Iris heeft inmiddels haar diepgaande kennis vastgelegd in het boek “Diamant Licht Bewustzijn” dat ook in het Engels is vertaald. Het is een buitengewoon inspirerend boek over Licht en de verbinding ervan met ons bewustzijn.
  In de opbouw naar de film “22 The Lighcodes” zal Iris een lezing geven over haar Diamond Light Expertise. Tijdens de film zal Iris ook meechanten/zingen op haar eigen zang die in de originele filmmuziek is verwerkt.
  Zie: www.diamondlightenergy.com

  robbert vd BRobbert van den Broeke: “De bekrachtiging van de lichtcodes”.
  Robbert van den Broeke behoeft eigenlijk weinig introductie. In 1996 zag Robbert een grascirkel in de omgeving van Hoeven. Het was de eerste van een groot aantal cirkels en pictogrammen die zouden volgen. Robbert voorvoelt wanneer een cirkel gaat verschijnen en krijgt boodschappen door omtrent de formatie.
  Na 2000 startte hij een praktijk waar hij mensen “readings” kon geven. Robbert werd door zijn tv-optredens in 2004/2005 het bekendste medium in Nederland.
  In 2005 verscheen zijn boek “Robbert; Van zorgenkind tot medium”.
  Inmiddels verschijnen overledenen, ufo’s en “buitenaardsen” op zijn duizenden foto’s. Hij verschijnt in de geest maar ook fysiek aan mensen voor hulp. De combinatie van bijzondere gaven van Robbert maken hem tot een zeldzaam medium.
  AnkhIn 2014 verscheen de biografie van Robbert “Door de vensters van God”. Op dit moment geeft Robbert lezingen en healing bijeenkomsten door het land.
  Voorafgaand aan de vertoning van de film “22 The Lightcodes” zal Robbert de lichtcodes bekrachtigen. Robbert voelt de bezieling en de daadwerkelijke codering die plaatsvindt wanneer je de beelden bekijkt. Daarnaast zal Robbert een korte lezing geven die is afgestemd op de film. Hij vertelt daarbij onder andere over hoe de graancirkels door hem als kanaal heen een link vormen naar lichtwezens en hier zijn om de mens te helpen evolueren op spiritueel gebied.
  Zie: www.robbertvandenbroeke.nl

  The Hi-fi Mysteryschool en de Award Winning Film “22 The Lightcodes”
  _HiFiMysteryschool-Logo3D-2015-shadows
  The Hi-Fi Mysteryschool is een producers/designerscollectief dat bewustwording als hoofdthema heeft in zijn muziek, animaties en kunstwerken. Heilige Geometrische patronen/vormen spelen hierbij een belangrijke rol. De unieke codes in deze vormen kunnen het bewuste van de mens op zo’n niveau prikkelen dat je een bijzondere ervaring kunt krijgen, bijvoorbeeld een euforisch gevoel of een diep inzicht. De coderingen raken in ieder geval het onderbewuste van de mens aan! In combinatie met de muziek (in 423Hz) is het positieve effect nog krachtiger! De 1+1 = 3.
  Na een aantal verschillende muziek en geometrische projecten gedaan te hebben, is nu na 2 jaar hard werken hun nieuwste animatieproject “22 The Lightcodes” afgerond.
  Deze animatiefilm duurt ongeveer 35 minuten en neemt je mee naar onder andere 21044_1266016042921_2354880_nde Kosmos, Atlantis en de Himalaya. Het is een combinatie van 22 door Jeroen van Meeteren (oprichter van The Hi-Fi Mysteryschool) gechannelde Heilige Geometrische coderingen samen met 11 zelf gecomponeerde muziekstukken. De film gaat niet om het verhaal maar is bedoeld om je onderbewuste en ziel aan te raken. De 22 codes komen net lang genoeg in beeld zodat je (onder)bewustzijn deze volledig kan opnemen. Op bewust niveau hoef je niet per se iets te ervaren. In combinatie met de muziekstukken in 432Hz, die volledig zijn afgestemd op de beelden en andersom, zal dit een enorm krachtige positieve ervaring/activatie voor je totale wezen zijn. Een nieuwe paradigma activatie voor jouw ziel!
  Als deel van de Lightcode Experience zullen etherische geuren aan passages van de film worden toegevoegd, waardoor deze nog een extra dimensie krijgt. Specialist Gabrielle Thijssen zal dit onderdeel verzorgen
  Zie: www.hifimysteryschool.com

  JeroenFilm Award
  Op 1 augustus 2015 heeft de film “22 The Lightcodes” een Britse Award ontvangen in de categorie  “Beste semi-professionele film” op The Bases Film Festival te Marlborough.

  Stands
  Op de dag zullen stands aanwezig zijn, waar de film en andere producten van de sprekers en van The Hi-Fi Mysteryschool te koop zijn.

  thumb_2014110114334516032011IMG_3827Theaterzaal
  Dit evenement vindt plaats in de theaterzaal van Het Turfschip in Etten-Leur. Deze zaal is net als een bioscoop helemaal te verduisteren. Daardoor kan de kijker zich compleet op de beleving van de film concentreren zonder afgeleid te worden door geluiden of lichten van buitenaf.

  Programma
  12.30 uur             Ontvangst
  13.30 uur             Johanna Kleipool: “De simpele structuren om ons heen”
  14.30 uur             Pauze
  15.00 uur             Iris Barkhuysen: “Diamant Licht Bewustzijn”
  16.00 uur             Pauze
  16.30 uur             Robbert van den Broeke “De bekrachtiging van de lichtcodes”
  17.20 uur             Jeroen van Meeteren
  17.25 uur             Screening van de film: “22 The Lightcodes”
  18.00 uur             Borrel met gelegenheid om de sprekers en het team van The Hi-Fi Mysteryschool persoonlijk te ontmoeten.

  Trailer:
  Klik op de afbeelding voor een trailer van de Award Winning film “22 The Lightcodes”
  titel shot temple complex

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze themadag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “22 The Lightcodes”. De kosten bedragen € 44,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Aan de zaal is de prijs € 50,–

  het-turfschip-wLocatie
  Het Turfschip in Etten-Leur, 10 minuten van Breda. Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Adres: Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
  Voor de bereikbaarheid, klik hier.

  Let op, dit is een andere locatie dan waar de andere evenementen van Sky High Creations plaatsvinden. Voor meer informatie over deze locatie klik hier.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.