Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 17 oktober 2015, “Werkelijkheid of Fictie?”, over graancirkels en kosmische levenslessen, door Sjaak Damen en Aad van der Hout

  Sjaak Damen
  IMG_8749
  Sjaak Damen (1961) is een landbouwer met bovennatuurlijke gaven, die als geen ander kan uitleggen hoe het gewas zich gedraagt na zaaien, bewerken en oogsten. Sjaak maakt een helder onderscheid tussen echte anomalieën (afwijkingen) en veronderstelde afwijkingen in het gewas in graancirkels.
  Naast zijn werk als agrariër spreekt zijn wetenschappelijk graancirkel-onderzoek tot de verbeelding.
  Vanaf 2007 heeft Sjaak allerlei proeven genomen met zaden afkomstig uit graancirkels, laboratorium-technisch en wetenschappelijk verantwoord, waarbij een aantal karaktereigenschappen is onderzocht van opnieuw geplante zaden uit vorige jaren, zoals val-getal, kiemsnelheid en eiwitgehalte. Zaden die in een magnetisch veld hebben gelegen laten een afwijkend groeipatroon zien. Een zogenoemd  2,45 GHz-magnetron onderzoek heeft laten zien dat straling allerlei gen–verIMG_7047anderingen teweegbrengt. Sjaak heeft hiervoor jarenlang monnikenwerk verricht en alle monsters achter glasplaten geplaatst.
  De belangrijkste uitkomst van het onderzoek van Sjaak is dat hij een nieuw tarwe-ras met turbo-aren (een derde langer) heeft ontwikkeld met zaad afkomstig van een graancirkel uit 2009. Andere landbouwers en ook de CZAV (Coöperatieve Zuidelijke Aan- en Verkoopvereniging) zijn geïnteresseerd. De CZAV heeft de afgelopen zomer zelfs enkele proefvelden gezaaid met dit nieuwe tarwe ras en verricht er nu officieel onderzoek naar. Het nieuwe ras, “Agnes” genaamd heeft het eerste jaar van een driejarig praktijkonderzoek goed doorstaan. Het nieuwe ras is onlangs officieel gekwalificeerd als baktarwe. Sjaak is dus op de goede weg om het nieuwe ras, dat uit een graancirkel komt, op de markt te krijgen. Dit is uniek, want er is nergens ter wereld iemand die een ras heeft ontwikkeld uit een graancirkel.

  Daarnaast heeft hij wonderbaarlijke IMG_8737ervaringen beleefd de afgelopen jaren. Het prikkelende feitenrelaas over zijn letterlijke ontmoetingen met ‘Opa-Oma-graancirkelmakers’ weerspiegelen zijn geestelijke gaven van helderhorendheid en helderziendheid. ‘Opa-Oma’ manifesteren zich vaak in fysieke zin, maar zoeken ook contact met Sjaak vanuit Gene Zijde dan wel een andere dimensie via dromen, typopdrachten, telefoon, internet en tv. Zij beschouwen hem als hun zoon.

  Trilogie
  Naar aanleiding van dit alles is in samenwerking met Aad van der Hout (zie hieronder) in mei 2014 het boek “Wekelijkheid of fictie” verschenen. In dit boek IMG_7786wordt een uitgebreid en onderbouwd onderscheid in verschillende soorten graancirkels gemaakt. Maar het boek is vooral een indringende oproep aan de aardse samenleving om ons destructieve gedrag aan banden te leggen. Met parallelle ervaringen van ‘Opa-Oma-graancirkelmakers’ aan gene zijde in vroeger tijden.
  Vervolgens kreeg Sjaak, naast de contacten met ‘Opa-Oma’ ook vergelijkbare contacten met een ‘jonge vrouw’.

  IMG_20150922_0001Zijn tweede boek “Kosmische levenslessen” (met Aad van der Hout opnieuw als co-auteur) verscheen in december 2014. Het kan beschouwd worden als een vervolg en bevat diepere lessen. Dit boek bevat een boodschap van grote innerlijke en praktische betekenis, gelardeerd met de nodige humor. Het boek is een middel om hun missie van bewustwording van de mensheid door te geven. Wij moeten leren ‘out-of-the-box te denken!

  Begin oktober 2015 zal het laatste boek in de trilogie, getiteld:
  “Op naar zelfbewustzijn” verschijnen. Dit deel is voor het overgrote deel gevuld met intrigerende bijdragen van de ‘jonge vrouw’. Zelf zegt zij: “Het eerste deel IMG_20150922_0002“Werkelijkheid of fictie” van wat een trilogie moest worden zaaide nogal wat verwarring. Het zijn hele bijzondere bizarre droom verhalen, ergens halfweg tussen surrealisme en fictie! Het tweede deel “Kosmische levenslessen” wordt afgewisseld met verhalen die excentriek genoemd kunnen worden. Ze hebben lange dialogen, soms met veel vuurwerk en de ouderwetse theatraliteit ervan spreekt veel lezers onbewust aan. Maar uiteindelijk komt alles samen in een orgie van onhandige overdreven verhalen, die wel de werkelijkheid zijn. Het zijn verschillende verhaallijnen die ogenschijnlijk niks met elkaar te maken hebben om die dan toch op een onverwachte manier samen te brengen, want alles hangt uiteindelijk aan proefveldenelkaar vast. Het is wonderlijk hoe de boeken allemaal precies bij de juiste lezers terecht komen.”
  De reeks is voortgezet met een keur aan nieuwe onderwerpen met nauwgezette ethische en filosofische verdieping, zoals resonantie-therapie, robotica, betekenis ziel, DNA-veranderingen, Nieuwe Wereldorde, buitenaardse beschavingen en gevolgen van straling. Kosmische vergezichten worden ons getoond waarbij vooral de “helicopter-view” een indringend beeld toont over ons moeizaam reilen en zeilen ten aanzien van al het leven. Het motto: ‘out-of-the-box-denken’ blijft van toepassing.

  Aad van der Hout
  Aad van der Hout (1941) heeft  een aantal jaren in het bedrijfsleven (Philips, Akzo Pharma) gewerkt in produktieplanning en informatisering.  Vervolgens is hij bij de Gemeente Tilburg gedurende 25 jaar in diverse functies werkzaam geweest, zoals Organisatie-adviseur (afdeling P&O ), Coördinator mondiale bewustworAad van den Houtding + secr. Adviesraad Mondiale Bewustwording (ontwikkelingssamenwerking en vredesvraagstukken op gemeentelijk niveau) en Beleidsadviseur gemeentebestuur (sociale vraagstukken). In diezelfde tijd was hij actief op het gebied van de Medezeggenschap (voorzitter Ondernemingsraad Welzijndienst en Vertrouwenscomissie).
  Aad heeft een brede esoterische belangstelling  en verkreeg inzicht en spirituele betrokkenheid via bestudering van meerdere geestelijke stromingen. Ook was hij in voorgaande jaren actief op het gebied van geweldloosheid (SVAG).
  Sinds 1980 is hij speciaal geïnteresseerd in het gedachtegoed van de mediamieke schrijver en schilder Jozef Rulof (1898-1952) en leidt hij sinds 2001 een gelijknamige Studiegroep.
  Hij is auteur van de volgende boeken: “Een perspectief zonder weerga” (2003), “Christus’ bewustzijn in kosmisch perspectief” (2007) en “Verankering van het Christus’ bewustzijn” (2009). Voor meer info: www.eenperspectiefzonderweerga.nl (2010)
  Aad heeft al jaren belangstelling voor het fenomeen graancirkels en heeft er daarom ook vele bezocht. De ontmoeting met Sjaak damen – geïnitieerd door de graancirkelmakers – heeft  geresulteerd in het co-auteurschap van de boeken:”Werkelijkheid of fictie” (mei 2014) en “Kosmische levenslessen” (december 2014) en “Op naar zelfbewustzijn” (oktober 2015).

  Symposium-37 150Stand
  Tijdens de ontvangst, in de pauze en tijdens de borrel zullen Aad en Sjaak bij hun stand te vinden zijn. Hier zijn de boeken te koop alsmede het meel dat gemaakt is van het nieuwe tarwe ras van Sjaak. Ook heeft Sjaak de glasplaten bij zich waarmee hij kan laten zien hoe de ontwikkeling van zijn nieuwe ras is verlopen en wat het verschil is tussen gangbare tarwearen en zijn “Turbo Aren”.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Werkelijkheid of fictie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Dat is inclusief 1 consumptiemunt voor koffie of thee. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Sjaak Damen en Aad van der Hout persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  IMG_6417Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 19 september 2015, “The Lightcode Experience”, een totaal beleving van Heilige Geometrie

  frontier advertentie 27 aug 2015 downsize

  bio_donnaJohanna (Donna) Kleipool: “De simpele structuren om ons heen”.
  Johanna gebruikt sinds een jaar haar officiële naam. Zij groeide op in een gezin waar wetenschap en spiritualiteit hoog in het vaandel stonden. Al op zeer jonge leeftijd ontdekte ze dat deze aspecten afzonderlijk niemand gelukkig maken. Voor haar was dus de meest logische stap om een combinatie daarvan te vinden. Direct na haar beta-opleiding is ze over de hele wereld gaan reizen totdat ze uiteindelijk een Flower of Life workshop deed in 1994. Sinds haar persoonlijke training door Drunvalo Melchizedek in Arizona heeft ze zich fulltime gewijd aan het geven van workshops met als doel om de deelnemers te ondersteunen bij het activeren van hun Merkaba (lichtvoertuig) en het ontwikkelen van authenticiteit. Haar nieuwsgierigheid heeft haar naar bijna alle energetische disciplines geleid en deze hebben haar gevormd tot de leraar die ze vandaag is.
  Zij geeft inmiddels al ruim 20 jaar workshops voor zelfbekrachtiging en Merkaba-activatie.
  Johanna heeft onlangs het werk van Alejandra Casado vertaald naar het Nederlands. 12 Universeel Perspectief video’s met een verrassende andere kijk op het leven staan gratis op haar website: www.merkabalight.com/videos
  Ze geeft verder healing sessies en coachings waarbij ze zich richt op de pijnappelklier en electro-magnetische velden. Daarnaast geeft ze lezingen en organiseert ze reizen naar het buitenland.
  donna 7Johanna zal op 19 september een lezing geven over heilige geometrie. Haar manier van uitleg is eenvoudig en door de speciale afbeeldingen die zij heeft gemaakt, is de stof voor iedereen te begrijpen. Stap voor stap krijgt men een nieuwe visie op -of wordt men zich bewust van- de belangrijkste vormen die overal om ons heen zijn, zoals bijvoorbeeld de kubus, de octaëder, de tetraëder, de icosaëder en de dodecaëder.
  Johanna geeft deze lezing speciaal om alle bezoekers van deze dag voor te bereiden zodat zij de film “22 The Lightcodes” optimaal kunnen beleven. Zij zal ook een oefening met de groep doen.
  Zie: www.merkabalight.com

  imagesIris (Irisea) Barkhuysen: “Diamant Licht Bewustzijn”.
  Iris Barkhuysen is één van de eerste Diamant Lichtkinderen en pionier op het gebied van Diamant Licht. Zij is een inspirerende spreker, auteur en (klank)heler en geeft al jaren workshops en behandelingen in zowel Nederland als Amerika. Ze reist regelmatig de wereld over op zoek naar informatie over het Diamant Licht, dat haar leven voor altijd heeft veranderd.
  Licht is het medicijn van de toekomst. Licht is voeding voor ons fysieke en mentale systeem. De aanwezigheid van licht maakt leven op aarde mogelijk. Dit licht zit niet alleen in het zonlicht maar is een alom aanwezig plasmaveld op aarde. Zonlicht is het resultaat van geactiveerde deeltjes van dit licht door de straling die van de zon komt. Het Diamant Licht is een manier om toegang te hebben tot dit alomvattende veld van licht.
  Wat de diamant zo bijzonder maakt, is zijn oorsprong. De diamant stamt niet af van het vierkant of de cirkel, maar van de vesica pisces. Hier vind je de juiste verhoudingen van de diamant. Het Diamant Licht vertegenwoordigt de versmelting, het samenkomen en de verbinding.
  Mensen die met het Diamant Licht werken zijn lichter, optimistischer enthousiaster, krachtiger en hebben minder last van depressie en neerslachtigheid. Maar nog veel belangrijker is dat Licht de voeding is van ons Hart. Door het toepassen van het stacks_image_44Licht zal het Hart zich (weer) openen, waardoor stress verdwijnt en je de wereld ervaart vanuit niet-oordelen en compassie.
  Iris heeft inmiddels haar diepgaande kennis vastgelegd in het boek “Diamant Licht Bewustzijn” dat ook in het Engels is vertaald. Het is een buitengewoon inspirerend boek over Licht en de verbinding ervan met ons bewustzijn.
  In de opbouw naar de film “22 The Lighcodes” zal Iris een lezing geven over haar Diamond Light Expertise. Tijdens de film zal Iris ook meechanten/zingen op haar eigen zang die in de originele filmmuziek is verwerkt.
  Zie: www.diamondlightenergy.com

  robbert vd BRobbert van den Broeke: “De bekrachtiging van de lichtcodes”.
  Robbert van den Broeke behoeft eigenlijk weinig introductie. In 1996 zag Robbert een grascirkel in de omgeving van Hoeven. Het was de eerste van een groot aantal cirkels en pictogrammen die zouden volgen. Robbert voorvoelt wanneer een cirkel gaat verschijnen en krijgt boodschappen door omtrent de formatie.
  Na 2000 startte hij een praktijk waar hij mensen “readings” kon geven. Robbert werd door zijn tv-optredens in 2004/2005 het bekendste medium in Nederland.
  In 2005 verscheen zijn boek “Robbert; Van zorgenkind tot medium”.
  Inmiddels verschijnen overledenen, ufo’s en “buitenaardsen” op zijn duizenden foto’s. Hij verschijnt in de geest maar ook fysiek aan mensen voor hulp. De combinatie van bijzondere gaven van Robbert maken hem tot een zeldzaam medium.
  AnkhIn 2014 verscheen de biografie van Robbert “Door de vensters van God”. Op dit moment geeft Robbert lezingen en healing bijeenkomsten door het land.
  Voorafgaand aan de vertoning van de film “22 The Lightcodes” zal Robbert de lichtcodes bekrachtigen. Robbert voelt de bezieling en de daadwerkelijke codering die plaatsvindt wanneer je de beelden bekijkt. Daarnaast zal Robbert een korte lezing geven die is afgestemd op de film. Hij vertelt daarbij onder andere over hoe de graancirkels door hem als kanaal heen een link vormen naar lichtwezens en hier zijn om de mens te helpen evolueren op spiritueel gebied.
  Zie: www.robbertvandenbroeke.nl

  The Hi-fi Mysteryschool en de Award Winning Film “22 The Lightcodes”
  _HiFiMysteryschool-Logo3D-2015-shadows
  The Hi-Fi Mysteryschool is een producers/designerscollectief dat bewustwording als hoofdthema heeft in zijn muziek, animaties en kunstwerken. Heilige Geometrische patronen/vormen spelen hierbij een belangrijke rol. De unieke codes in deze vormen kunnen het bewuste van de mens op zo’n niveau prikkelen dat je een bijzondere ervaring kunt krijgen, bijvoorbeeld een euforisch gevoel of een diep inzicht. De coderingen raken in ieder geval het onderbewuste van de mens aan! In combinatie met de muziek (in 423Hz) is het positieve effect nog krachtiger! De 1+1 = 3.
  Na een aantal verschillende muziek en geometrische projecten gedaan te hebben, is nu na 2 jaar hard werken hun nieuwste animatieproject “22 The Lightcodes” afgerond.
  Deze animatiefilm duurt ongeveer 35 minuten en neemt je mee naar onder andere 21044_1266016042921_2354880_nde Kosmos, Atlantis en de Himalaya. Het is een combinatie van 22 door Jeroen van Meeteren (oprichter van The Hi-Fi Mysteryschool) gechannelde Heilige Geometrische coderingen samen met 11 zelf gecomponeerde muziekstukken. De film gaat niet om het verhaal maar is bedoeld om je onderbewuste en ziel aan te raken. De 22 codes komen net lang genoeg in beeld zodat je (onder)bewustzijn deze volledig kan opnemen. Op bewust niveau hoef je niet per se iets te ervaren. In combinatie met de muziekstukken in 432Hz, die volledig zijn afgestemd op de beelden en andersom, zal dit een enorm krachtige positieve ervaring/activatie voor je totale wezen zijn. Een nieuwe paradigma activatie voor jouw ziel!
  Als deel van de Lightcode Experience zullen etherische geuren aan passages van de film worden toegevoegd, waardoor deze nog een extra dimensie krijgt. Specialist Gabrielle Thijssen zal dit onderdeel verzorgen
  Zie: www.hifimysteryschool.com

  JeroenFilm Award
  Op 1 augustus 2015 heeft de film “22 The Lightcodes” een Britse Award ontvangen in de categorie  “Beste semi-professionele film” op The Bases Film Festival te Marlborough.

  Stands
  Op de dag zullen stands aanwezig zijn, waar de film en andere producten van de sprekers en van The Hi-Fi Mysteryschool te koop zijn.

  thumb_2014110114334516032011IMG_3827Theaterzaal
  Dit evenement vindt plaats in de theaterzaal van Het Turfschip in Etten-Leur. Deze zaal is net als een bioscoop helemaal te verduisteren. Daardoor kan de kijker zich compleet op de beleving van de film concentreren zonder afgeleid te worden door geluiden of lichten van buitenaf.

  Programma
  12.30 uur             Ontvangst
  13.30 uur             Johanna Kleipool: “De simpele structuren om ons heen”
  14.30 uur             Pauze
  15.00 uur             Iris Barkhuysen: “Diamant Licht Bewustzijn”
  16.00 uur             Pauze
  16.30 uur             Robbert van den Broeke “De bekrachtiging van de lichtcodes”
  17.20 uur             Jeroen van Meeteren
  17.25 uur             Screening van de film: “22 The Lightcodes”
  18.00 uur             Borrel met gelegenheid om de sprekers en het team van The Hi-Fi Mysteryschool persoonlijk te ontmoeten.

  Trailer:
  Klik op de afbeelding voor een trailer van de Award Winning film “22 The Lightcodes”
  titel shot temple complex

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze themadag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “22 The Lightcodes”. De kosten bedragen € 44,– per persoon. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Aan de zaal is de prijs € 50,–

  het-turfschip-wLocatie
  Het Turfschip in Etten-Leur, 10 minuten van Breda. Ook per openbaar vervoer goed bereikbaar.
  Adres: Schipperstraat 2
  4871 KK Etten-Leur
  Voor de bereikbaarheid, klik hier.

  Let op, dit is een andere locatie dan waar de andere evenementen van Sky High Creations plaatsvinden. Voor meer informatie over deze locatie klik hier.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 30 augustus 2015: Themadag “Hulpbronnen voor de Transformatietijd”

  11064735_702322419894719_7880658988221245435_nKlik hier om direct naar het programma te gaan.

  Piet Vergunst en zijn komende boek: “ELYSIUM, Toepassingen van het vitafield in de 21e eeuw”
  Drs. Piet Vergunst is coach, therapeut, onderzoeker en auteur. Hij heeft wijsbegeerte, theoretische natuurkunde en neurowetenschappen bestudeerd. Het is de verwachting dat in de zomer van 2015 zijn boek “ELYSIUM” zal verschijnen. De inhoud ervan zal hij in het eerste deel van zijn lezing op deze themadag behandelen.

  pietDe aanhangers van het mechanisch materiële wereldbeeld zijn nog steeds in de meerderheid. Dat betekent dat veel wetenschappers en filosofen continu aan het bewijzen zijn dat ook wij totaal niet bewust zijn. Zij beargumenteren dat bewustzijn een illusie is of een bijproduct van hersenactiviteit.
  Volgens Piet is er een duidelijke vraag naar herdefiniëring in economische zin, in natuurwetenschappelijke zin, en rond de gezondheidszorg. Nieuwe Inzichten uit de fysica, biologie en chemie tonen aan dat het onmogelijk is om op dezelfde manier voor onszelf te blijven zorgen. Het boek gaat over deze veranderde inzichten en de effecten die zij hebben op onze alledaagse praktijk.
  Een herdefiniëring is op zijn plaats omdat er zoveel gemeenschappelijke data in de natuurwetenschappen bestaan, die onverklaarbaar zijn in de standaard modellen. Dit is inclusief de zo geroemde quantum mechanica, die nauwkeurig is ingepast in dit dogma. De gehele wetenschappelijke methode is uit de tijd.

  Overal is merkbaar dat de mens terug wil naar de oorspronkelijke vragen. Piet legt uit hoe wij multi-dimensioneel zijn. Hoe deze muliti-dimensionaliteit zich verhoudt tot ons fysieke en emotionele mentale lichaam. Wat het te maken heeft met de ziel. Waar ons bewustzijn zich bevindt. Wat gewaarzijn daarmee te maken heeft. Het is dit multi-dimensionele wezen dat “veld”-achtige eigenschappen heeft. Waarmee je kunt uitleggen wat antieke tradities misschien bedoeld hebben. Maar waar je ook mee kunt onderbouwen hoe moderne alternatieve toepassingen tot hun resultaten komen. Resultaten die gaan over verhoogde vitaliteit, toegenomen regeneratie en bescherming in de voorheen onzichtbare delen van de werkelijkheid.

  Piet-04Piet refereert ook aan de ‘vonk’ waarmee hij doelt op de ‘elan vital’, ‘de adem Gods’ van Henri-Louis Bergson (1859-1941), een belangrijk Frans filosoof. Dat wat van dode materie levende materie maakt. Dat wat van gewone moleculen zichzelf reproducerende moleculen maakt. Iets waar we het zicht volledig op verloren hebben. Terug dus naar de oude filosofische vraag: “Wat maakt leven tot levend?” Piet pleit er net als Bergson voor om het leven ook in zijn dynamische vorm te bestuderen.

  Andere thema’s die het boek zal behandelen zijn: Bewustzijn versus gewaarzijn; De drie lichamen die wij “zijn”; De nieuwe moderne natuurwetenschappen; Bestaat er een authoriteit buiten onszelf zoals Akasha, nulpunt of zielsveld?; Waar zit de vonk, de ‘elan vital’ van Bergson?; Wat is gezond en wat is ziekte?; Hoe werkt de zeepbel-methode waarmee je tussen fractale dimensies kan reizen?’ Wat doet de Spiegel van Kozyrev?; En wat is Starwhite?

  Verbeter de kwaliteit van je leven met de Spiegel van Kozyrev
  Spiegel-02Piet Vergunst heeft ontdekt hoe je op eenvoudige wijze, zonder jarenlange training, het ka-lichaam (het zgn. etherisch dubbel) kunt opladen. Daarvoor heeft hij de Torsie-Spiegel van Kozyrev nagebouwd.
  Deze spiegel is een manshoge cilinder waarin je kunt plaatsnemen. Binnenin heerst het torsieveld. Dit veld is de tijd zelf en het informatieveld, ook wel Akasha veld dat ons allen verbind. In deze tijd/ruimte loze ruimte, kan de gebruiker blokkerende overtuigingen, beperkende emoties, angsten en negatieve zelfbeelden opruimen. Zodra je je ka-lichaam kunt opladen, groeit en transformeert je bewustzijn. Je wordt creatiever en je probleemoplossend vermogen wordt groter. In de spiegel openen zich nieuwe dimensies. In zijn praktijk “Kompas” kan de spiegel worden gebruikt.

  Tijdens de Themadag legt Piet uit de spiegel werkt en hoe je die kunt gebruiken om het bewustzijn verder te ontwikkelen. Ook zal hij tijdens de themadag één van de door hem gemaakte spiegels meenemen, zodat mensen erin kunnen plaatsnemen.

  Starwhite of het voormalige “White Powder Gold”
  StarWhite-pot-02In de zomer van 2013 heeft Piet Vergunst zich verdiept in de verhalen van Sir Laurence Gardner en David Hudson over het ‘White Powder Gold’. Hij is op zoek gegaan naar de bereidingswijzen van dit materiaal. Vervolgens heeft hij zich teruggetrokken in zijn alchemie werkplaats in de Franse Ardeche. Hij heeft de oude receptuur gevolgd die waarschijnlijk in Bethlehem is gebruikt en hij is de witte stof gaan maken. En dit is gelukt!
  Het witte goudstof was al bekend in Egypte. Op afbeeldingen met hiëroglyfen konden taalkundigen ontcijferen dat goud werd verwerkt tot ‘mfkzt’ (goudstof). Ook bij de Maya’s en bij de Sumeriërs werd dit poeder gebruikt. Het poeder wordt vermeld in de bijbel, in antieke Vedische geschriften en er wordt over verteld in oude Chinese verhalen. In het westen noemen wij de stof  ‘de steen der wijzen’.

  Piet heeft het voormalige ‘White Powder Gold’ omgedoopt tot ‘Starwhite’, in navolging van het verhaal van de Siberische Sjamanen over Sterrenstof. Het is de sleutel om je bewustzijn en je gewaarzijn te vergroten. Volgens Piet is de witte stof  ‘levenskracht’, de vitaliteit die Bovis meetbaar maakt. De stof is in staat ons systeem te vitaliseren.
  ‘Starwhite’ is gemaakt van puur organisch zeezout. De elementen in ‘Starwhite’ zijn trans-dimensioneel van aard en gedrag. Zij verbinden een persoon subtiel maar direct aan het kosmische veld. Sommige mensen voelen deze verbinding direct, anderen kunnen dat niet. Maar onafhankelijk daarvan wordt er een verbinding gemaakt met wat in de oudheid ‘the blessed fields’ of ‘the Akashic Records’ heette. Deze elementen zijn net als sterrenstof de basis van al het leven in de kosmos. Het poeder is de quantum verbinding tussen het licht-lichaam en de ziel. Daardoor ontstaat het vermogen om een wakker gewaarzijn te ontwikkelen. Om de, in jezelf gecentreerde, ontwerper van deze werkelijkheid te worden. Het is ontworpen om je te verbinden met de aarde en de kosmos, wat de voorwaarde is voor balans, harmonie en welzijn. Stel je fantastische inzichten voor en het verkrijgen van grote wijsheid. Verbindt je!

  Piet zal het Starwhite meenemen naar de Themadag.

  Meer informatie: www.jouwkoers.com en www.torsieveld.info

  Frank SilvisFrank Silvis “Vitaliteit van water”
  Ir. Frank Silvis (1957) is van oorsprong een ‘harde wetenschapper’ met een grote belangstelling voor alles wat met water te maken heeft. Hij heeft civiele techniek gestudeerd in Delft, richting waterbouwkunde en hydrologie, en is afgestudeerd op de Gorkumse kanaalsluis. Daarna heeft hij meer dan 25 jaar gewerkt bij achtereenvolgens Grondmechanica Delft, nu onderdeel van Deltares (rivierwater, zeewater en grondwater), bij BDG Architecten Ingenieurs in Zwolle (koelwater, bluswater en rioolwater) en tenslotte 12 jaar als hoofd van het ingenieursbureau en regiodirecteur Friesland en Overijssel bij drinkwaterbedrijf Vitens (drinkwater).

  Vijf jaar geleden hoorde Frank iemand spreken over zijn drinkwater thuis en de hoogte van de Boviswaarde daarvan. Daar had hij ondanks zijn waterachtergrond nog nooit van gehoord. Hij verdiepte zich er in hoe hij de Boviswaarde met een biometer en een pendel zelf kon meten en kwam er al snel achter dat hij de gave heeft om water energetisch te meten en ook allerlei vormen van straling waar te nemen. Dit vakgebied heet Radiësthesie. Er ging een nieuwe boeiende wereld voor hem open.
  Afbeelding1Radiësthesie is het waarnemen van straling. Het is een oeroude ervaringswetenschap, die ervan uitgaat dat de wereld een buiten– en een binnenkant heeft. De buitenkant isde objectief meetbare werkelijkheid en het terrein van de exacte wetenschappen. De binnenkant is de subjectieve menselijke beleving en omvat de emotionele, mentale en geestelijke dimensies. Volgens de traditionele Chinese en Indische culturen zijn deze twee werelden met elkaar verbonden door een complex systeem van subtiele energieën, die men aanduidt als ‘levensenergie’, ook wel prana, chi of ki genoemd.
  Levensenergie is niet meetbaar met technische apparatuur, maar wordt wel ervaren door mensen, dieren en planten. Sensitieve en getrainde mensen hebben het vermogen deze energie niet alleen waar te nemen, maar ook te meten. Zij gebruiken daarvoor de wichelroede of pendel.

  De wondere wereld van water
  Iedereen heeft dagelijks met water te maken. Wanneer we douchen, eten, koken en niet te vergeten wanneer we een lekker glas water drinken. Water is voor ons in Nederland zo vanzelfsprekend, dat we zelden stilstaan bij hoe bijzonder het element water eigenlijk is.
  Afbeelding2Frank Silvis laat dat in zijn lezing zien. Daarbij gaat hij in op onderzoekers die hebben laten zien dat water in staat is om informatie op te slaan. Onderzoekers als Viktor Schauberger, Jacques Benveniste en Masaru Emoto passeren de revue. Wie kent niet de prachtige ijskristallen die Emoto heeft gemaakt van water waar hij verschillende soorten muziek voor heeft gedraaid? Harmonische muziek liet hele mooie ijskristallen zien, terwijl disharmonische muziek chaotisch ijskristallen liet zien.

  nimfHoe zuiver en vitaal is ons drinkwater eigenlijk? Frank heeft onderzoek gedaan naar de vitaliteit van ons drinkwater en de manier waarop we water positief kunnen beïnvloeden met positieve intenties, muziek en edelstenen, flowforms, sommige vitalisers en filters, De Ring of Harmony (zie hieronder) en geactiveerde krachtsymbolen (zie hieronder). Op zijn zoektocht naar het wezen van water is hij zelfs waternimfen tegen gekomen.

  Onder de naam Vortex Vitales biedt Frank de volgende diensten aan:

  • HPIM4827Meten en in harmonie brengen van de energie in huizen en bedrijven;
  • Beoordelen van de vitaliteit van water en voedsel en advies hoe de kwaliteit te verbeteren;
  • Geven van lezingen en workshops over water en over gezond en vitaal wonen;
  • Ontwikkelen van vitaliteitsproducten.

  Tijdens de themadag zal hij de volgende vitaliteitsproducten te koop aanbieden:

  • Elektriciteitssticker: Doel is het zuiveren van straling en negatieve informatie die via het elektriciteitsnet uw woning binnenkomt;
  • Waterleidingsticker: Zuivert en vitaliseert het water dat door uw waterleiding stroomt;
  • Mobieltjessticker: Vermindert de elektromagnetische belasting van uw mobiele telefoon met meer dan 90%. Uw ontvangt/bereik blijft gelijk;
  • De Stickers zijn voorzien van krachtsymbolen, die speciaal voor dit doeleinde zijn geprogrammeerd;
  • Ring of Harmony: Zuivert en vitaliseert elke (vloei-)stof die u door de ring giet.

  Zie ook www.vortexvitalis.nl
  Voor meer informatie over Frank Silvis, zie de sprekerspagina

  IMG_1729

  Philip Varekamp en zijn Orgone Giftshop
  Philip Varekamp is Beeldend Kunstenaar, heeft o.a. een opleiding genoten op de Wackers Kunstacademie in Amsterdam en is momenteel eigenaar van de Orgone Giftshop. Hij kwam via via in aanraking met orgone energie en Orgone Transformers, maakte zijn eerste orgonite en voelde er energie uitkomen. Sindsdien is het van een hobby tot zijn werk gegroeid en heeft hij een webwinkel opgericht, later aangevuld met een stenenwinkel in een winkelstraatje in Rotterdam. Het is voor Philip een ideale combinatie van mensen helpen, spiritualiteit, creativiteit en ambachtelijkheid.

  IMG_8760In de lezing zal Philip o.a. ingaan op het symbool op de foto hiernaast. Hij schilderde dit bekende symbool op het elektriciteitshuisje tegenover zijn winkel. Het is één van de belangrijkste symbolen van deze tijd.

  In de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw was Dr. Wilhelm Reich (1897-1957) in staat om het bestaan van etherische energie (levensenergie, Chi, Prana, Ether) waar te nemen en te meten, welke hij Orgone noemde. Hij gebruikte hiervoor een aangepaste geigerteller.

  orgonerozopiramido15Schadelijke straling kan spininversie op moleculair niveau in de bloedcellen veroorzaken. Bloed bestaat uit bloedcellen en een cel bestaat weer uit moleculen. Moleculen bestaan uit een kern met daarom heen draaiende elektronen. In een gezonde toestand draaien deze elektronen rechtsom, met de klok mee. Door magnetische velden die met name ijzer moleculen beïnvloeden gaan de elektronen in het molecuul van de cel linksom, oftewel tegen de klok in draaien. Dit heet spininversie.
  Negatieve energie of schadelijke straling wordt veroorzaakt door:
  Binnenshuis: mobiele telefoons, DECT-telefoons, computers, draadloos internet, tv’s, magnetrons, ovens, CV’s, waterbedden, wekkerradio’s, elektrische dekens, loopbanden, TL-verlichting en aardstralen.
  Buitenshuis: mobiele telefoonmasten, UMTS-masten en electriciteits-transportkabels.

  orgone-cone-restoracio-1

  Wat is en hoe werkt een Orgone Transformer?
  Een Orgone Transformer is een mengsel van metaal, kunsthars en halfedelstenen. Heel simpel gesteld werken de objecten zo dat de energie aangetrokken wordt door de organische component (de kunsthars) en dan weerkaatst wordt door de anorganische component (het metaal). Een kwartskristal zorgt ervoor dat de energie vol continue georganiseerd wordt en het object verlaat als een positieve en schone energie.

  Orgone Transformers doen het volgende:

  • Polen het lichaam om en heffen hierdoor spininversie op;
  • Reinigen en balanceren de energie;
  • Harmoniseren de Chi/Prana om je heen:
  • Transformeren de negatieve etherische energie in positieve energie;
  • Zijn effectief tegen elektrosmog en negatieve aardstralen;
  • Verminderen schadelijke gevolgen van elektro-magnetische straling;
  • Zorgen dat je meer in je eigen energie blijft;
  • Helpen aangeboren psychische gevoeligheid te ontwaken;
  • Stimuleren de positiviteit in mensen en de omgeving;
  • Verbeteren de relaties tussen mensen;
  • Verminderen vaak chronische slapeloosheid.

  Je kan een Orgone Transformer overal neerleggen om positieve Chi/Prana in de omgeving in te brengen. Bijvoorbeeld bij de watermeter, onder het bed, bij de planten, bij de magnetron, in de koelkast, in het handschoenen vakje van de auto, bij het basisstation van de DECT-telefoon, bij de computer, op negatieve aardlijnen of bij de mobiele telefoon zendmast op het dak. Overal zal het de negatieve energie omzetten in positieve energie.
  Philip heeft piramides, ronde piramides, kogels, hangers met fractals, ringen, hartjes eIMG_8766n meer vormen ontworpen. Deze zijn alle met de hand gemaakt, zeer betaalbaar en te verkrijgen in de Orgone Giftshop van Philip Varekamp aan de Zaagmolenkade 113 te Rotterdam.

  Tijdens de themadag zal Philip een deel van zijn assortiment Orgone Transformers te koop aanbieden.

  Zie ook www.orgone-giftshop.com.

  Programma (onder voorbehoud)
  13.30 uur: Inloop
  14.00 uur: Frank Silvis: “De wondere wereld van water”
  15.15 uur: Pauze
  15.45 uur: Philip Varekamp: “Orgone Transformers”
  17.00 uur: Pauze
  17.30 uur: Piet Vergunst: “ELYSIUM, Toepassingen van het vitafield in de 21e eeuw”
  18.30 uur: Broodjesmaaltijd
  19.15 uur: “Piet Vergunst: “De Spiegel van Kozyrev” en “Starwhite”
  20.15 uur: Forumdiscussie
  20.45 uur: Borrel
  21.30 uur: einde

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze themadag kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Themadag Hulpbronnen Transformatietijd”. De kosten bedragen € 55,– per persoon inclusief 4 consumpties (koffie of thee). Studenten en jongeren tot 20 jaar € 30,– op vertoon van hun studentenkaart of identiteitsbewijs. Borrel, broodjes en andere dranken zijn niet inbegrepen. Ter plekke zijn broodjes beschikbaar voor een redelijke prijs. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt het betreffende bedrag overmaken op NL78 ABNA 0467074526 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. R.J. Beljon. Aan de zaal is de prijs € 60,–

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

   

 • Wednesday July 29, 2015, the first Sky High Creations Summer Event: “A Night of Crop Circling”

  Summer Event Flyer Engels 2 met sprekers

  Your hosts for the evening:

  Nancy Polet and Roeland Beljonroeland-nancy (1)
  We have been visiting Wiltshire and the crop circles every year since 1994. We experienced numerous synchronicities. Through the crop circles we met a lot of interesting people and made all kinds of new friends. Nowadays we use our network of people to spread the knowledge by organising lectures, symposia etc. Enjoy our “Night of Crop Circling”!
  www.skyhighcreations.nl

  Speakers:

  tim carson_newssTim Carson
  Tim Carson is the owner of the most well known wheatfield in the world, the Eastfield. In this field where some legendary pictograms like the key shaped pictograms in 1990 and the double helix formation in 1996. Being a farmer in witshire Tim Carson has had more than his fair share of crop circles through the years.

  download (1)Klaas van Egmond
  Klaas van Egmond is a scientist. He teaches environmental studies at the University of Utrecht. His interest in Crop Circles was raised when he was the director of the Agency for Environmental and Nature planning in the Netherlands. “Surely an agency like mine must know what is going on in the wheat fields”. He has been studying the phenomenon for years and has had some very exciting experiences while doing that.

  ShawnShawn Randall
  Shawn Randall has a Masters Degree in Transformational Psychology at the University of Philosophical Research in Los Angeles, California. To achieve this she has written a thesis called: “The Phenomena of Crop Circles, Opening a Nonlocal Window and Evolving Consciousness”. Shawn is regarded the foremost teacher of channeling in the US. She has been researching the crop circles since the nineties.
  www.shawnrandall.com

  thumb 222:THE LIGHT CODES
  Just before the break, we will be showing a short trailer of the sacred geometry movie 22:THELIGHTCODES. This movie contains 22 unique sacred geometrical codes, combined with 11 cinematrical in-house music productions, tuned in 432Hz. Dvd’s will be on sale. The producer of the movie, Jeroen van Meeteren, who dedicated two years of his life to making it, will be there. Jeroen is the founder of the Hifi Mystery School.
  www.hifimysteryschool.com

  331857fTony Hughes
  Tony is the owner of the renowned Wiltshire Microlight Centre at Yatesbury. We flew with him numerous times, allways ending up with great pictures. He experienced many strange phenomena in all his years of flying the crop circles. He has some great stories to share.
  www.wiltshiremicrolights.com

  Simeon HeinSimeon Hein
  Dr. Simeon Hein has a Ph. D. in Sociology with a focus on the interaction between humans and technology. He also teaches Resonant Viewing, a systematic set of procedures that allow you to transcend your conscious mind. Simeon has been visiting Wilshire and studying the crop circles for the best part of the last two decades. Simeon will be with us on video.
  http://www.mountbaldy.com/mbi/

  58956_595005143844374_1537333149_nBert Janssen
  Bert Janssen is one of the world most important crop circle researchers from outside the UK. He produced several documentaries on the topic as well as several books. He specialises in synchronicities and what he calls the otherworld. He is well known for his inspiring and entertaining lectures all over the world. He has a vast crop circle experience to share. www.cropcirclesandmore.com

  Stalls:

  Miek09cAnnemieke Witteveen
  Annemieke got involved in crop circles in 2002 after reading a book about crop circles by Janet Ossebaard. In 2003 she went to Wiltshire on her own and soaked herself in the phenomenon. Annemieke is well known for her Antroposophical dolls, filled with the seeds from crop circles. Annemieke wrote a children’s book that revolves around crop circles.
  annemiekewitteveen.blogspot.nl

  Hifi Mystery School
  The film “22 THE LIGHT CODES” is on sale at the Hifi Mystery School stall.

  Programme
  7.30 pm: Doors open
  8.00 pm: Tim Carson
  8.20 pm: Klaas van Egmond
  8.40 pm: Shawn Randall
  9.00 pm: Trailer “22 The Light Codes”
  9.05 pm: Tea/Coffee Break
  9.30 pm: Tony Hughes
  9.50 pm: Simeon Hein (on video)
  10.10 pm: Bert Janssen
  10.30 pm: End
  11.00 pm: Coronation Hall closes

  Details
  Date: Wednesday july 29, 2015
  Location: Coronation Hall, Alton Barnes, Wiltshire UK SN8 4LB
  Close to the Milk Hill White Horse
  Tickets only at the door, £ 10,– p.p, no reservations needed
  Coffee or tea £ 1,–

  Crop Circle Experience
  For an impression of the world of crop circling, watch this video:

   

 • Zaterdag 16 mei 2015, workshop in de Inka Shamanic Divination Series: “Stone Throw Reading” met Heather Clewett

  HEATHERStone Throw Reading is één van de oude Inka Divination rituelen. Je doet dit ritueel als je meer duidelijkheid zoekt over een bepaalde vraag over, of situatie in je leven.

  Het werkt als volgt: Je blaast je gebeden in dertien kleine stenen en gooit ze dan op een met de hand getekende kaart. De diverse vlakken van de kaart geven informatie over verschillende aspecten van je vraag. De stenen zelf zijn niet voorzien van archetypische afbeeldingen zoals bijvoorbeeld tarot kaarten, maar ze geven degene die de stenen gooit informatie over aspecten van zijn of haar leven. Vier readings, één voor elke windrichting, worden uitgevoerd om zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over de vraag van degene die de stenen gooit.

  Wat zijn de voordelen van de Inka Stone Throw Readings?
  Heather-02
  De stenen kunnen je informatie verschaffen over alle aspecten van het leven, liefde, werk, persoonlijke relaties, spirituele groei, gezondheid en je persoonlijke pad. Je kunt ze ook gebruiken bij het maken van belangrijke keuzes, waarbij de stenen je ook inzicht geven in mogelijkheden die je eerder nog niet had overwogen. De stenen kunnen je een inzicht geven vanuit een totaal ander perspectief. Je kunt de stenen gebruiken om door het doolhof dat het leven vaak is, te laveren.

  Knuffelstenen-kristal-edelstenen-mineralen-gemstone-hugstonesWat neem je mee naar de workshop?
  Elke deelnemer neemt zelf 13 kleine stenen/kristallen mee. Deze stenen moeten samen in je dichtgevouwen handen passen. Zo blaas je je gebeden erin alvorens de stenen op het papier te gooien.
  Drie van de stenen moeten aan specifieke eisen voldoen:
  – Eén van de stenen moet spierwit zijn (of helder kristal) als representatie van je goddelijke vonk.
  – Eén van de stenen moet de vorm van een hart hebben als representatie van je hart.
  – Eén van de stenen moet groter zijn dan alle andere en min of meer vierkant of rechthoekig.
  De overige tien stenen kunnen alle stenen/kristallen zijn die je kunt vinden en die goed voelen in een stenen/kristal winkel of in de natuur.
  Omdat je ermee gaat gooien moeten het wel stenen of kristallen zijn die niet te gemakkelijk beschadigen.
  Tenslotte moet je deze stenen uitsluitend gebruiken voor dit ritueel. Je kunt geen stenen gebruiken die je al voor een ander doel of ritueel hebt gebruikt.

  inkavision

   

   

   

  Heather-01Cursusleiding en voertaal:
  Cursusleider is Heather Clewett, afkomstig uit Sedona Arizona. Heather is Sensar Sjamaan in de Inka Traditie. De workshop wordt in eenvoudig Engels gegeven.

  Datum:
  Zaterdag 16 mei 2015 van 12.30 tot 17.30 uur.

  Kerkje2_contactLocatie:
  De NPB Kerk in Oud-Beijerland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland

  Kosten:
  € 75,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie, thee, kleine versnaperingen en een borrel aan het eind van de dag.

  Aanmelden:
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl met je naam en telefoonnummer. Maak € 75,– over op rekening NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon. Je aanmelding is definitief als het bedrag is ontvangen. Je ontvangt een bevestiging. Bellen kan ook: 06 54752559.

  Vragen?
  Stuur een e-mail naar info@skyhighcreations.nl

  Meer informatie over Heather Clewett?
  http://www.inkavisions.com