Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Donderdag 13 oktober 2016, Ganga Hoogendoorn: “Leven van licht, is dat mogelijk?”

  GangaLange zoektocht
  Volgens Ganga begon de transformatie al in haar kindertijd. Eén van haar vragen was: “Waarom wordt je geboren als je toch doodgaat?” Ze zocht naar antwoorden en haar devotie lag bij Maria en Jezus. Ze ging dagelijks vrijwillig naar de kerk en was op jonge leeftijd al veel in gebed.
  Later kwam Ganga in aanraking met Kundalini-yoga en zocht ze yoga-leraren persoonlijk op in Amerika. In New York kwam ze in contact met Shizuko Yamamoto, een bekende Japanse Shiatsu master en macrobiotisch consultant en volgde ze dagelijks Kundalini-yoga bij de Sikhs.
  Toen Ganga terugkwam in Nederland ontmoette ze haar man en kreeg ze vier kinderen. Ze leidde een heel normaal leven, totdat rond haar 34ste haar verleden wakker werd. Ganga besloot dat ze alles wilde weten wat ze toen nog niet zag of wist. Ze dacht: “De pijn van het weten kan niet groter zijn dan de pijn van het niet-weten.”
  Haar zoektocht bracht Ganga voor het eerst naar India en in 1986 werd zij Sai Baba devotee. Later ontmoette ze Devi Amma en haar heeft ze al haar onbeantwoorde vragen kunnen stellen. Amma leerde haar om naar binnen te kijken. Mede dankzij Amma begon Ganga een yogaschool in Amsterdam. Met het stoppen van de yogaschool trad een nieuwe fase in: leven van prana, ofwel universele levensenergie.

  666784462 150Leven van prana
  In 1996 ontmoette Ganga Ellen Greve, beter bekend als Jasmuheen, tijdens een lezing in de Apollohal in Amsterdam. Deze Australische van Noorse afkomst is sinds 1994 vooral bekend vanwege haar onderzoek naar het leven van louter en alleen prana. Ook kwam Ganga het boek “Traveling in the light” van Oberom tegen. De moeder van deze jonge Braziliaan leidt het pranaproces voor groepen en Ganga boekte direct haar reis. Het zaadje van Jasmuheens boodschap: “Het is mogelijk om op licht te leven” groeide in een tijdspanne van zes jaar flink.
  Maar voor Ganga persoonlijk draait het niet zozeer om niet-eten. Voor haar gaat het erover dat wij mensen gedachtepatronen hebben die driedimensionaal zijn – aarde gebonden beelden die wij zelf gecreëerd hebben. Ganga: “Het pranaproces trekt daar een grote streep doorheen. Dat transformatieve proces maakt het mogelijk om dingen te zien en te voelen die je nooit eerder hebt durven dromen of denken.”

  IMG_0373 150Het 21-daagse pranaproces
  Het concept van het 21-daagse vasten is dat de lichaamsenergieën opnieuw uitgebalanceerd worden volgens de originele blauwdruk van de mens. Daarna is het niet langer noodzakelijk om te eten of te drinken; de kosmische levensenergie, die overal is, is voldoende.
  Bij Ganga broedde al 20 jaar een gevoel dat ze het pranaproces “moest”gaan doen. Ze gebruikte een jaar om zich voor te bereiden en steeds lichter te gaan eten.  De eerste week van het pranaproces wordt er niet gegeten of gedronken. Althans, op het fysieke vlak. Want je verplaatst je bron naar een hogere bron of dimensie. Ganga: “Want wat je normaal uit voedsel haalt kun je uit prana halen. Eigenlijk ligt de verandering in je denken. Je fysieke lichaam maakt namelijk geen onderscheid tussen wat fysiek is en wat pranisch voedsel is. Dus als jij en ik het vertrouwen hebben dat er pranisch voedsel is, dan is het er onmiddellijk.”
  De nacht na de derde dag vindt de verandering van het DNA plaats. Het DNA dat gericht is op fysiek voedsel wordt omgezet naar pranisch leven.
  Ganga: “Tijdens het pranaproces realiseer je je dat je het lichaam niet bent, je bent alleen maar geest.
  download 150Daarnaast wordt het lichaam ook nog eens energieker en gezonder. In de tweede en derde week voel je je energie langzaam terugkomen.”
  Tijdens het proces koos Ganga voor veel rust en meditatie en las ze “Autobiografie van een Yogi” van Paramahansa Yogananda. In zijn boek beschrijft Yogananda zijn ontmoeting met de vrouwelijke yogi Giri Bala, die op dat moment (1936) al meer dan 56 jaar zonder fysiek eten en drinken leeft. In het boek worden ook christelijke heiligen genoemd die zonder voedsel leefden, zoals de (volks)heilige Liduina van Schiedam (1380-1433).

  132f5d38f8800b08a0987db7ab66365c 150Gezamenlijke transformatie
  Volgens Ganga zijn we hier allemaal voor transformatie. Nu gaat het erom dat ze haar ervaringen deelt met anderen. Een jonge meester drukte Ganga op het hart om veel kenbaarheid aan het proces te geven en om er zoveel mogelijk mensen in te begeleiden. Dit, omdat er in de toekomst grote veranderingen op komst zijn. Inmiddels begeleidt Ganga anderen bij het pranaproces en gebruikt daar naast meditatie, massage en gebed ook transformatieve teachings bij. Er hoeft volgens haar maar een klein percentage mensen te zijn die het oppakt.
  Wat haar betreft is vertrouwen op God nodig. Ganga: “Als je niet op God vertrouwt, hoe doe je dan het pranaproces? Ik heb iets overleefd wat ik volgens de huidige medische kennis niet had kunnen overleven”.
  “Als je van prana gaat leven, komt er meer stilte in je systeem. Door de stilte verandert alles, ook de sociale contacten. In de tijd selecteert zich dat uit. Als je het pranaproces hebt gedaan, betekent dat niet dat je niet (meer) eet. Het betekent alleen dat de bron is veranderd.”
  Maar prana is meer dan alleen dat voor Ganga. Achter het pranaproces licht een nog een heel andere wereld. “Prana kan de wereldhonger op heffen. Het kan mensen verlichting brengen. Het kan heel veel patronen doorbreken. Het is absoluut een start voor vrede. Het doel van het pranaproces is wakker worden!”

  Bron: Frans Vermeulen Frontier mei/juni 2016

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Leven van licht”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Ganga Hoogendoorn persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Kerkje2_contactLocatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 8 oktober 2016, Janet Ossebaard: “Het oude Egypte en de Cirkelmakers”

  Janet Ossebaard verwierf grote bekendheid door haar onderzoek naar graancirkels en haar boeken “Graancirkels, de meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs”. Janet heeft sinds jaren haar leven geheel in het teken van graancirkels gezet. Ze vertelt daar zeer openhartig over in de dvd “Graancirkels, vingerafdrukken van de goden”.

  Tijdens het schrijven van het hoofdstuk over het Oude Egypte van haar nieuwe boek “Graancirkels – UFO’s & ET’s”, reisde Janet Ossebaard twee keer af naar het land van de farao’s. Wat zij daar ontdekte ging haar stoutste verwachtingen te boven. Janet zegt nu keihard bewijs te kunnen laten zien van het feit dat de piramiden NIET door aardse slaven werden gebouwd maar door buitenaardse bouwmeesters. En die laatste communiceren volgens Janet momenteel met ons met behulp van graancirkels.
  Hoe? Waarom? Ze doet het allemaal uit de doeken aan de hand van nieuwe beelden en grensverleggende ontdekkingen…

  Meer informatie over Janet Ossebaard en haar werk vind je op www.graancirkelsite.nl

  janet 2015 (1) vierkant Grote Pyramide stand

  4 hierogliefen_2658728 papyrus

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Janet Ossebaard persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Janet Ossebaard”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 17 september 2016, dr. ir. Coen Vermeeren “9/11 is gewoon een complot”

  vierkant

  9/11 is gewoon een complot
  Volgens dr. ir. Coen Vermeeren (TU Delft) wordt het na 15 jaar eens tijd dat we over 9/11 een normaal en inhoudelijk debat gaan voeren. De naweeën van deze wereldschokkende gebeurtenis duren voort tot op de dag van vandaag: oorlogen met honderdduizenden slachtoffers, crises en vluchtelingen en de steeds verder gaan inperking van burgerlijke vrijheden maakt dat de hele wereld het slachtoffer is geworden.

  Schermafbeelding-2016-07-22-om-09.57.17-370x524Zijn nieuwe boek “9/11 is gewoon een complot” (en de gelijknamige lezing op 17 september a.s.) behandelt de vraag is wie het complot hebben beraamd en uitgevoerd, en wie daarbij het meeste te winnen hadden. Dit zegt voormalig minister president Dries van Agt erover:
  “Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk. Het schrijven van een boek als dit door dr.ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” 

  Meer aanbevelingen van o.a. Willem Middelkoop, Andreas von Bulow, Guido Jonkers en Lange Frans vind je hier: http://www.obeliskmediaservices.nl/aanbevelingen/

  Het boek geeft tevens antwoord de volgende vragen. Een deel daarvan zal in de lezing op 17 september aan de orde komen:
  – wat is een complot en sinds wanneer is het woord ‘complottheorie’ een wapen in de strijd geworden om mensen die kritische vragen stellen de mond te snoeren?
  – hoe kan het dat de vermeende 19 kapers maar liefst bijna 100 minuten boven Amerikaans grondgebied konden vliegen zonder onderschept te worden – terwijl dat in 2001 al 67 wel was gebeurd met andere toestellen waar iets mee aan de hand leek te zijn?- welke technische argumenten hebben 2600 internationale architecten en ingenieurs om in elk geval een paar zeer kritische kanttekeningen te plaatsen bij de officiële Amerikaanse onderzoeken naar het instorten van de Twin Towers?
  – waarom zijn er, ondanks dat er 85 camera’s op en rond het Pentagon stonden, nooit beelden vrijgegeven van een vliegtuig dat, zoals ons is verteld, het Pentagon is binnengevlogen?
  – waarom zijn er geen onderdelen gevonden van het vierde toestel in Pennsylvania maar wel twee zwarte dozen die respectievelijk maar liefst 5 en 8 meter onder de grond twintowzouden zijn teruggevonden?
  – als er inderdaad 19 moslimkaper waren, waarvan gezegd wordt dat ze nog geen Cessna konden vliegen, waarom werden die dan niet tegengehouden terwijl de FBI al jaren wist waar ze zaten en dat ze iets van plan waren?
  – waarom zeggen de Amerikanen dat ze door de aanslagen van 9/11 volslagen verrast waren, terwijl ze door zo’n beetje alle geheime diensten van de wereld van tevoren waren gewaarschuwd?
  – hoe kan het dat het hele Amerikaanse leiderschap beweerde dat het gebruik van vliegtuigen nooit van tevoren was overwogen, terwijl er de jaren voor 9/11 en zelfs op de dag zelf oefeningen werden gehouden waarbij het scenario juist inhield dat gekaapte toestellen Amerikaanse gebouwen zouden binnenvliegen?
  – hoe kan het dat een Amerikaanse 4-sterrengeneraal openlijk stelt dat de Amerikanen al voor 9/11 van plan waren om o.a .Lybie, Syrië, Sudan, Irak aan te vallen terwijl men wist dat die landen niets met 9/11 te maken hadden, maar dat ze gewoon een aanleiding nodig hadden zoals 9/11?
  – waarom werd Osama bin Laden voor van alles en nog wat gezocht door de FBI, maar nooit voor de aanslagen van 9/11 terwijl dat toch volgens de Amerikanen zijn masterplan was geweest?

  Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384

  Dr. ir. Coen Vermeeren
  Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleiders. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Coen Vermeeren”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Coen Vermeeren persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Donderdag 8 september 2016, Lezing: Robbert van den Broeke: “Het belang van graancirkels”

  IMG_9334Graancirkels
  De eerste lezing van het seizoen gaat bij Sky High Creations traditioneel over graancirkels. Dit jaar valt de eer te beurt aan medium Robbert van den Broeke. Robbert is bekend om zijn connectie met het graancirkel-fenomeen. Sinds midden jaren 90 ontstaan er in zijn nabije omgeving graancirkels. Onder andere in 1998 in een tarwe veld vlak achter zijn huis. De Amerikaanse graancirkel onderzoekster Nancy Talbot was erbij in de nacht dat deze ontstond. Later heeft Eltjo hoeven 01Haselhoff, een Nederlandse natuurkundige, zijn bekende lichtbol theorie bewezen na grondig onderzoek van deze graancirkel. De laatste jaren verschijnen er naast veel graancirkels in de buurt van Hoeven en Standaarbuiten waar Robbert woont, ook veel grascirkels. Robbert zal vertellen wat de graancirkels voor hem betekenen en hoe deze passen in zijn leven als medium. Ook zal hij ingaan op de bedoeling van graancirkels voor de mensheid, wat graancirkels met je kunnen doen en waarom het goed is om graancirkels te bezoeken.

  Aanmelden
  10805662_1492464087681393_2600580611946230462_nAanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Robbert van den Broeke”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  palingstraatProgramma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.00 uur: gelegenheid tot vragen stellen
  22.15 uur: groepshealing
  22.30 uur: borrel

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  kapelle-03 5 x 10Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op, in sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Wednesday July 27, 2016. “A Night of Crop Circling”

  Milk Hill Alton Barnes 2001 bannerAfter the success of the “Night of Crop Circling” last summer, we decided to do it again in the summer of 2016. Like last time it will be a series of 6 short lectures on various crop circle related topics. We are happy to have found six new speakers with a profound interest and background in crop circling. There will also be stalls with crop circle books, jewelry and other crop circle memorabilia. 

  Program
  7.30 pm: Doors open
  8.00 pm: Frank Laumen (Slide show)
  coronation hall door8.20 pm: Roeland Beljon
  8.40 pm: Busty Taylor
  9.00 pm: Tea/Coffee Break
  9.30 pm: Annemieke Witteveen
  9.50 pm: Simon Miles
  10.10 pm: Prof. J. Paul de Vierville
  10.30 pm: End
  11.00 pm: Coronation Hall closes

  1000011_646470945364460_96247742_nFrank Laumen (D)
  Frank is one of the leading photographers in the field of crop circles and ancient sites. He also specializes in photographs of illuminated buildings around the world. Frank got involved in the phenomenon in 1997 when he first visited Wiltshire and he has been back every summer since. He will start the Night of Crop Circling with a stunning slide show to set the mood. www.visiblesigns.de

  Roeland Coronation HallRoeland Beljon (NL) “Crop circles, the chase goes on”
  Roeland has been visiting Wiltshire and the Crop Circles together with his partner Nancy Polet since 1994. In these years they have experienced some remarkable events, both in the UK and the Netherlands. He will share some of them tonight. Back home in the Netherlands, Roeland is chairman of the Dutch Centre for Crop Circle Studies, in Dutch: Graancirkelwerkgroep Nederlanden.
  www.skyhighcreations.nl

  Busty Taylor Barge InnBusty Taylor (UK)
  Busty is one of the first crop circle researchers ever, being involved in the phenomenon since 1985. He was one of the leading crop circle researchers and photographers all during the nineties when the phenomenon was at it’s peak. He was a central member of the Centre for Crop Cirlce Studies. Through the years he developed his own unique view on crop circles that might be surprising to some of us. Busty also studied the ufo phenomenon. Nowadays his main interest is ancient sites. http://www.busty-taylor.com/

  Miek09cAnnemieke Witteveen (NL)
  “The message of the Goddess”

  Annemieke got involved in crop circles in 2002 after reading a book about crop circles by Janet Ossebaard. In 2003 she went to Wiltshire on her own and soaked herself in the phenomenon. Annemieke is well known for her Antroposophical dolls, filled with the seeds from crop circles. Annemieke wrote a children’s book that revolves around crop circles. She has a vast experience visiting crop circles and has many stories to tell.
  annemiekewitteveen.blogspot.nl

  Simon Miles (2) vierkant

  Simon Miles (UK)
  The Barbury Castle Crop Circle Sequence 1991-2008″
  Simon Miles, originally from Australia, has been fascinated by the mystery of crop circles since the late 1980s, but only went public with his research in 2015 with a presentation at the Bases Conference in Wiltshire in August. This fascinating talk has attracted very positive reactions from foremost investigators including Colin Andrews. Simon has uncovered deep connections between the geometry of key crop circles clustered around Barbury Castle which point to the involvement of higher mind in the creation of these designs, regardless of whether or not the circles involved were man-made. This is highly original and unique material which has the potential to open up an entirely new discussion on the origin of the phenomenon.
  Read more

  1dc00feProf. J. Paul de Vierville Ph.D. (CA)
  Conscious and Unconscious Crop Circling…Watching Psyche in the Field Formations…”
  Dr. De Vierville is Professor Emeritus of The Humanities, History and Interdisciplinary Studies at St. Philips College, Texas. His teaching interests and research experience is in cultural history with a special concentration on spa cultures, civilizations and the new cosmology. He has been a crop circle researcher for over ten years and a familiar face in the crop circle community in Wiltshire. Dr. De Vierville is especially interested in the symbols and their effect on our (un)consciousness. http://www.spacultures.com/

  Your hosts for the evening: Roeland Beljon and Nancy Polet
  Roeland en Nancy

  Details
  Date: Wednesday july 27, 2016
  Location: Coronation Hall, Alton Barnes, Wiltshire UK SN8 4LB
  Close to the Milk Hill White Horse
  Tickets only at the door, £ 10,– p.p, no reservations needed
  Coffee or tea £ 1,–

  Videos and photos
  For some video footage of the “Night of Crop Circling” last summer, see our video page: https://www.skyhighcreations.nl/?page_id=378
  And photos: https://www.skyhighcreations.nl/?page_id=4634

  IMG_8997