Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 13 mei 2017, Workshop “Buiten-Lichamelijke Ervaringen: Avonturen In Bewustzijn” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)

  Deze bijzondere workshop is bedoeld voor iedereen die zich wel eens afvraagt of er meer is dan dit “materiële” leven. Het Monroe Institute heeft een methode ontwikkeld waarmee je dit zelf kunt ervaren. Met behulp van de Hemi-sync® technologie ben je zelf in staat om andere bewustzijnsvormen te beleven. In de workshop leer je wat het kan betekenen voor jou in je dagelijks leven.

  De volgende thema’s worden op een interactieve manier besproken, en afgewisseld met enkele korte oefeningen en meditaties:

  Deel I: Hemi-Sync® & Synchroniciteit
  Na een korte voorstelling, laat Rolf je -vanuit de eigen ervaring- kennismaken met Hemi-Sync®. 
  We bespreken een waaier aan bewustzijnsvormen -van dagdromen over Lucid dreaming tot Bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Verder staan we stil bij de uiteenlopende toepassingsgebieden van Hemi-Sync en het besef dat… je meer bent dan je fysieke lichaam.

  Deel II: Buiten-Lichamelijke Ervaringen
  Tijdens deze lezing schetst Rolf een beeld van de Focuslevels, de wegwijzers, de TMI (The Monroe Institute)-tools, de Westerse kaart voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Een kaart die ons buiten de tijd, naar andere dimensies en… voorbij de dood brengt.
  Aan de hand van de eigen buiten-lichamelijke ervaringen en de verhalen van Bob Monroe, neemt Rolf je mee naar nieuwe en oude bewustzijnsgebieden, vele reeds gekend en beschreven door de (oer)oude wijsheidstradities van de Aarde.

  Deel III: Het Leven Voor en Na De Dood
  Bestaat er leven na de dood? Kan je overleden mensen ontmoeten?
  Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken?
  We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

  Deel IV: Het Huidige (Buiten)Aardse model
  Er bestaat een fysieke aardse realiteit en een niet-fysieke realiteit.
  Hoe kunnen we beiden -door de zingeving van de eigen ervaring- integreren in ons dagelijks leven? En wat is de plaats van de mens in dit geheel?
  Rolf gaat dieper in op het ontstaan van de aarde, het oorspronkelijke doel en wat een mogelijke toekomst ons kan brengen. Hierbij onderzoeken we de invloed van ‘buitenaardse’ intelligenties en de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen.

  Immers… de grootste illusie is dat de mensheid beperkingen heeft. 

  Wat breng je mee?

  • een matje voor de oefeningen, eventueel kussen en deken.
  • flesje water
  • pen en papier indien je notities wenst te maken.

  Over Rolf Nuyts
  Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie ed. Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe (Oprichter van The Monroe Institute) ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

  Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.
  Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zij dan ze ooit zelf hadden gedacht. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

  Meer informatie vind je op www.focus34.com

  Programma
  9.30 uur: inloop
  10.00 uur: Deel I
  11.30 uur: Deel II
  13.00 uur: Lunch
  14.00 uur: Deel III
  15.30 uur: Deel IV
  17.00 uur: Borrel

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar dus reageer snel. 

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Lecture Workshop”. De kosten bedragen € 95,– per persoon in de voorverkoop. Er kunnen maximaal 15 mensen aan deze workshop deelnemen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 95,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

  kapelle-03 5 x 10Locatie:
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

 • Donderdag 13 april 2017, Lezing “Avonturen in Bewustzijn” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)

  In deze lezing bespreekt Rolf een waaier aan bewustzijnsvormen. Van dagdromen via lucid-dreaming tot bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Vanuit de eigen ervaring laat hij ons kennismaken met verschillende niet-fysieke realiteiten, zoals leven-na-de-dood en “buitenaardse“ intelligenties, de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen, …
  Hij legt de link met zowel onze Westerse wereld als de oude wijsheidstradities. 
  Zo komen we bij de zin van dit “Aardse bestaan”, en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel.

  Deze lezing is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan dogma’s, geloofsstelsels en overtuigingen.
  Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is… dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

  Over Rolf
  Sinds 2013 is Rolf Certified Trainer aan het TMI (The Monroe Institute) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync®, de beproefde audio-technologie ontwikkeld door Bob Monroe (oprichter van The Monroe Institute), wordt hierbij gebruikt als laagdrempelig tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

  Meer informatie vind je op www.focus34.com

  The Monroe Intsitute
  Robert Monroe was een succesvolle en veelzijdige zakenman die op middelbare leeftijd geconfronteerd werd met het fenomeen uittreding. Op een schijnbare normale nacht, waarbij hij naast zijn vrouw Nancy in bed lag, merkte hij plotseling dat hij tegen het plafond aandrukte. Perplex keek hij naar beneden en zag daar twee mensen liggen. Het kostte hem even om zich te realiseren dat het Nancy en hijzelf waren die hij zag liggen. Zijn eerste reactie was: “Help, ik ga dood!”. Daarop dook hij terug zijn lichaam in. Het fenomeen bleef zich aandienen bij hem en na het langzaam overwinnen van zijn angst hiervoor en vervolgens na vele experimenten kon hij enige controle over het verschijnsel uitoefenen. Hij verrichtte in de jaren daarop als het ware het voorwerk voor meer acceptatie in de hele wereld door het schrijven van drie boeken (Uittredingen, Astrale Reizen en De Ultieme Reis) over zijn uittredingen, het oprichten van een instituut en het zo wetenschappelijk mogelijk onderzoeken van het verschijnsel. Ten slotte kon Monroe een soort routine opzetten om uittreding bij andere mensen op te roepen.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Avonturen in Bewustzijn”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Rolf Nuyts persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 8 april 2017, Lezing “Graancirkels, de Graal en Bewustzijn” met Herbert van Erkelens (Breda)

  Herbert van Erkelens is theoretisch fysicus en docent alchemistische symboliek. Hij houdt zich bezig met de transformatie van onze wereld naar de vijfde dimensie van liefde en synchroniciteit. Graancirkels vormen voor hem tekens van stellair bewustzijn die door welwillende buitenaardsen worden aangebracht om de mensheid en de Aarde vooruit te helpen.

  In de lezing zal Van Erkelens ingaan op het baanbrekende werk van Judith Moore en Johan Keijser rond de kosmische betekenis van graancirkels. De numerologie van graancirkels blijkt verbonden te zijn met de dertien tonen van de schepping uit de Maya-kalender. Hieruit volgt dat we de dageraad van een nieuwe schepping beleven.

  De boodschappen die Judith bij specifieke graancirkels heeft ontvangen inspireerden Van Erkelens om vanaf 2010 op zoek te gaan naar de Heilige Graal en de betekenis van Maria Magdalena voor onze tijd. In het tweede deel van de lezing zal hij vertellen hoe Glastonbury en de graancirkels van Wiltshire hem de sleutel aanreikten om met hulp van zijn dochter Laura uit het onbewuste een echte Graalprinses tevoorschijn te toveren.

  Herbert van Erkelens
  Herbert van Erkelens werd als zoon van een poppenspeler geboren in Alkmaar (1952). Hij promoveerde aan de Universiteit van Amsterdam in de theoretische fysica. Daarna ging hij zich bezighouden met het verschijnsel synchroniciteit. Aan de hand van de dromen van Nobelprijswinnaar Wolfgang Pauli ontdekte hij dat er een wereld van liefde en synchroniciteit voorbij de quantumfysica ligt. Dat vond de Vrije Universiteit waar hij werkzaam was minder geslaagd en noodgedwongen werd hij een aantal jaren freelance journalist totdat hij besloot zich met hulp van de Maya-kalender op een wereld van kosmische verbondenheid te gaan richten.

  In oktober 2006 verscheen zijn boek De dertien tonen van de schepping gewijd aan de psychologische betekenis van de eerste dertien getallen. Omdat deze getallen een belangrijk onderdeel van de taal van graancirkels vormen, raakte hij geïnteresseerd in het werk van Judith Moore die als medium een relatie legt tussen graancirkels en de Heilige Graal. Het meest werd hij echter geraakt door boodschappen van Maria Magdalena die regelmatig via Judith werden doorgegeven. Maria Magdalena bleek in Ethiopië geboren te zijn en werd als bruid van Christus door de kerk op een zijspoor gezet.

  Na zijn bezoek in 2012 met zijn vrouw Inge aan Glastonbury en diverse graancirkels in Wiltshire schreef hij twee boeken over het werk van Judith Moore rond graancirkels en Maria Magdalena als de bruid van Christus. In de zomer van 2013 schreef hij een sprookje waarin een Joodse jongeman de missie op zich neemt om meer liefde en magie in de wereld te brengen. Joël en de verloren Graalprinses kwam twee jaar later uit bij Frontier. Het sprookje is een poging om Sara, de oudste dochter van Jezus en Maria Magdalena, naar onze tijd te halen en meer onder de aandacht te brengen. Want zij heeft het op zich genomen de mensheid naar een wereld van vrede en mededogen te leiden.

  Meer informatie: http://herbert.vanerkelens.nl/en/

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Herbert van Erkelens persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Herbert van Erkelens”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 18 maart 2017, Randell: “De Beeldtaal van Graancirkels” (Breda)

  Randell is beeldend kunstenaar en houdt zich sinds al jaren intensief met graancirkels bezig. Hij bezoekt ze trouw ieder jaar in Engeland, fotografeert ze onder andere vanuit de lucht en publiceert regelmatig artikelen over dit onderwerp op zijn website. Ook schreef hij het boek “Beeldtaal Gewasformaties”.

  Beeldtaal
  Tijdens de lezing zal Randell kort ingaan op de veelzijdigheid van het graancirkelfenomeen, om vervolgens de aandacht te concentreren op het aspect van de beeldtaal waarvan het fenomeen zich rijkelijk bedient en waarin Randell gespecialiseerd is. De telkens terugkerende strijdvraag over de veronderstelde herkomst van de mysterieuze formaties is voor hem van ondergeschikt belang. Dit neemt niet weg dat er genoeg materiaal naar voren zal komen waaruit ieder voor zich, zijn of haar conclusies kan trekken.

  Boodschappen
  Veel interessanter is, volgens Randell, het vertolken van de raadselachtige boodschappen die voor de mensheid ter bestudering in de velden zijn neergelegd. Deze behandelen zeer uiteenlopende onderwerpen op een doorgaans geniale wijze. Sublieme artistieke schoonheid en wetenschappelijk diepgaand inzicht blijken vaak hand in hand te gaan. Schijnbaar zonder enige moeite haakt het fenomeen in op de allernieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen om er doodleuk extra accurate informatie aan toe te voegen! Wie er oog voor heeft begrijpt het belang van dit fenomeen voor de ontwikkeling van de mensheid in deze bijzonder verwarrende tijd van grote politieke aardverschuivingen, extreme technologische expansie, financiële wanverhoudingen en ongekende milieurampen. Verder legt Randell uit dat het voor iedereen mogelijk is zich desgewenst persoonlijk te verbinden met het fenomeen.

  Randell
  Randell is geboren en getogen in Sas van Gent. Op zijn negentiende trok hij naar Amsterdam om deel uit te maken van de toen nog bruisende actiewereld. Zijn kunst behandelt thema’s als sociale onrechtvaardigheid, de menselijke evolutie en de wereld van de geest. Beeldtaal is voor hem als gesneden koek. Als kind maakte hij al paranormale tekeningen. Deze tekeningen bleken nauw verwantschap te tonen met een reeks graancirkels van enkele jaren terug. De zielsverwantschap van Randell met de visie van de graancirkelkunstenaars is voor hem geen verrassing. Er is in de loopbaan van Randell altijd een krachtige aantrekkingskracht geweest voor mystieke of paranormale zaken. Alsof zijn loopbaan, buiten de gevestigde structuren van de maatschappij om, een leerschool betrof om zich op een zeker spiritueel plan af te kunnen stemmen.
  Meer informatie: randell.nl/

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Randell persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Randell”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 9 maart 2017, Lezing en harpmeditatie “De Zeven Chakra’s” met Femke Bloem (Oud-Beijerland)

  In dit bijzondere harpconcert begeleidt Femke Bloem de luisteraar met haar harp en zang op een helende reis door de zeven chakra’s. Een bekend effect van deze meditatie is onder andere dat emotionele blokkades die aan allerlei ziektes ten grondslag liggen worden doorbroken doordat de harpklanken en de luisterrijke composities van Femke een ruimte creëren waarin vrede en zelf-inzicht kan worden ervaren. Veelal worden mensen diep geraakt door deze ontroerende concerten.

  De zeven chakra’s voorzien de meridianen in het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie op gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd is een beproefde methode om in balans te komen.

  Femke Bloem is van huis uit Beeldend Kunstzinnig Therapeut . In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

  Tevens ontwikkelde Femke in de loop der tijd een eigen yogastijl waarin visualiseren een sleutelrol vervult bij het vinden van de juiste balans in de houdingen.
  www.femkebloem.nl
  www.harpspel.nl
  Promo video:

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze avond kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Harpmeditatie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: inleiding en harpmeditatie
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: vragen stellen en ervaringen delen
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Femke Bloem persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.