Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Donderdag 10 november 2016, Nina Elshof: “Huis en Ziel”

  Huis & Ziel
  De omgeving waar we in leven, beïnvloed in belangrijke mate wie we kunnen zijn. Het veranderen van deze omgeving verandert niet alleen hoe we leven, maar ook hoe we ons kunnen verbinden met anderen en met onszelf. Het verandert het beeld dat we van onszelf gecreëerd hebben. Het is onze omgeving die bepaalt in hoeverre we in staat zijn om ons volledige potentieel te leven. Die bepaalt of we gelukkig en gezond zijn. Of verdrietig en teneergeslagen. Je huis in een thuis veranderen is de beste manier om te herkennen dat de omgeving aanzet tot het ervaren van emoties en deze zelfs oproept. In plaats van te praten over huizen in termen van design, functie, technologie, grootte en geld, wordt het tijd dat we het huis op waarde leren te schatten als de plek waar het hart in vrede aanwezig kan zijn. Het wordt tijd om over emoties te praten en over wonen in een prachtig, ideaal, gezond en persoonlijk huis. Een huis waarin de magisch-spirituele werkelijkheid als vanzelfsprekend aanwezig is en kan zijn. Een huis waarin we onszelf kunnen (her)ontdekken als de magiërs die we zijn, in staat de werkelijkheid te creëren naar ons persoonlijke evenbeeld. Een huis dat een ‘sacred space’ is voor onze ziel. Een huis van waaruit we kunnen beginnen aan het bouwen van een betere wereld.

  ninaNina Elshof
  Nina Elshof wordt inmiddels erkend als dé specialist op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland. Nina is grondlegger en directeur van de eerste, volledig erkende en geaccrediteerde Feng Shui opleiding in Nederland, internationaal spreker en veelzijdig en productief auteur. Zij gebruikt Feng Shui, Nine Star Ki, haar kennis van geomantie en haar meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van transformatie processen zowel in mensen als in de gebouwen en omgevingen waarin deze mensen wonen, werken en verblijven. In haar workshops, cursussen, trainingen en consultaties begeleidt zij de deelnemers naar een dieper bewustzijn van henzelf. Over Feng Shui zegt Nina: “Een huis is niet alleen je derde huid, het is de ultieme plek die je stimuleert je te worden en te zijn die je werkelijk ten diepste bent. Je omgeving heeft een enorme impact op jou en je welbevinden omdat het zowel je bewustzijn als je onbewuste reflecteert.”

  Meer informatie over Nina Eshof, Feng Shui en Nine Star Ki: http://ninaelshoffengshui.nl/

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Huis en Ziel”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Nina Elshof persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

   

 • Vrijdag 28 oktober 2016 in Zwolle: Frank Stadermann en Janet Ossebaard: “Orbs? Wat een onzin! Of toch niet?”

  Frank en JanetOrbs? Wat een onzin! Of toch niet?
  Frank Stadermann is veertig jaar advocaat geweest. Sinds twee jaar onderzoekt hij het fenomeen ‘orb’. Hij leerde van het bestaan hiervan tijdens een graancirkelreis van Janet Ossebaard waaraan hij samen met zijn vrouw Marjan deelnam. Frank heeft tijdens zijn onderzoek geprobeerd vast te stellen of we hier te maken hebben met ‘gewoon’ stof of ‘gewoon’ vocht of iets van een heel andere orde. Bij zijn onderzoek betrad hij nieuwe paden die tot opmerkelijke ontdekkingen leidden. In deze lezing gaat hij vertellen wat zijn onderzoek inhield en wat hij heeft ontdekt.

  Janet OssebaardLichtfenomenen in de Graancirkels
  Aansluitend op het verhaal van Frank, gaat Janet Ossebaard verder met de rol van lichtbollen, lichtschepen en lichtwezens in de graancirkels. Wie of wat zijn deze lichtvormen, wat hebben ze met de geometrische patronen in onze velden te maken, waar komen ze vandaan en wat willen ze eigenlijk van ons? Janet zal tijdens deze presentatie nooit eerder vertoonde beelden laten zien (foto’s maar ook bewegende beelden) die tot een niet te vergeten avond zullen leiden! Meer informatie over Janet Ossebaard vind je op haar website: www.graancirkelsite.nl/

  orb orb 2 orb 3

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Orbs”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. Consumpties zijn aan de bar voor een redelijke prijs verkrijgbaar. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: Frank Stadermann:  “Orbs? Wat een onzin! Of toch niet?
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: Janet Ossebaard: “Lichtfenomenen in de graancirkels”
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Frank Stademann en Janet Ossebaard persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  EnkLocatie
  De Enk Assendorp
  Enkstraat 67
  8012 VA Zwolle
  Zie voor de locatie de website: http://deenkassendorp.nl/contact/

  In de omgeving geldt betaald parkeren tot 20.00 uur en dat kost € 1,– per uur. Vlakbij in de Van Karnebeekstraat is een parkeerterrein. Gratis parkeergelegenheid op 10 minuten loopafstand, maar let goed op de borden!

  Openbaar vervoer
  De Enk Assendorp is op loopafstand van NS Station Zwolle. Zie hiervoor de reisplanner van 9292.nl

  menu 150Eten
  In de binnenstad van Zwolle is voldoende gelegenheid om leuk en lekker te eten, wat fijn is voor wie van wat verder weg komt. In de Enk Assendorp kun je ook eten  voor een redelijke prijs.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen: 06 54752559

 • Donderdag 13 oktober 2016, Ganga Hoogendoorn: “Leven van licht, is dat mogelijk?”

  GangaLange zoektocht
  Volgens Ganga begon de transformatie al in haar kindertijd. Eén van haar vragen was: “Waarom wordt je geboren als je toch doodgaat?” Ze zocht naar antwoorden en haar devotie lag bij Maria en Jezus. Ze ging dagelijks vrijwillig naar de kerk en was op jonge leeftijd al veel in gebed.
  Later kwam Ganga in aanraking met Kundalini-yoga en zocht ze yoga-leraren persoonlijk op in Amerika. In New York kwam ze in contact met Shizuko Yamamoto, een bekende Japanse Shiatsu master en macrobiotisch consultant en volgde ze dagelijks Kundalini-yoga bij de Sikhs.
  Toen Ganga terugkwam in Nederland ontmoette ze haar man en kreeg ze vier kinderen. Ze leidde een heel normaal leven, totdat rond haar 34ste haar verleden wakker werd. Ganga besloot dat ze alles wilde weten wat ze toen nog niet zag of wist. Ze dacht: “De pijn van het weten kan niet groter zijn dan de pijn van het niet-weten.”
  Haar zoektocht bracht Ganga voor het eerst naar India en in 1986 werd zij Sai Baba devotee. Later ontmoette ze Devi Amma en haar heeft ze al haar onbeantwoorde vragen kunnen stellen. Amma leerde haar om naar binnen te kijken. Mede dankzij Amma begon Ganga een yogaschool in Amsterdam. Met het stoppen van de yogaschool trad een nieuwe fase in: leven van prana, ofwel universele levensenergie.

  666784462 150Leven van prana
  In 1996 ontmoette Ganga Ellen Greve, beter bekend als Jasmuheen, tijdens een lezing in de Apollohal in Amsterdam. Deze Australische van Noorse afkomst is sinds 1994 vooral bekend vanwege haar onderzoek naar het leven van louter en alleen prana. Ook kwam Ganga het boek “Traveling in the light” van Oberom tegen. De moeder van deze jonge Braziliaan leidt het pranaproces voor groepen en Ganga boekte direct haar reis. Het zaadje van Jasmuheens boodschap: “Het is mogelijk om op licht te leven” groeide in een tijdspanne van zes jaar flink.
  Maar voor Ganga persoonlijk draait het niet zozeer om niet-eten. Voor haar gaat het erover dat wij mensen gedachtepatronen hebben die driedimensionaal zijn – aarde gebonden beelden die wij zelf gecreëerd hebben. Ganga: “Het pranaproces trekt daar een grote streep doorheen. Dat transformatieve proces maakt het mogelijk om dingen te zien en te voelen die je nooit eerder hebt durven dromen of denken.”

  IMG_0373 150Het 21-daagse pranaproces
  Het concept van het 21-daagse vasten is dat de lichaamsenergieën opnieuw uitgebalanceerd worden volgens de originele blauwdruk van de mens. Daarna is het niet langer noodzakelijk om te eten of te drinken; de kosmische levensenergie, die overal is, is voldoende.
  Bij Ganga broedde al 20 jaar een gevoel dat ze het pranaproces “moest”gaan doen. Ze gebruikte een jaar om zich voor te bereiden en steeds lichter te gaan eten.  De eerste week van het pranaproces wordt er niet gegeten of gedronken. Althans, op het fysieke vlak. Want je verplaatst je bron naar een hogere bron of dimensie. Ganga: “Want wat je normaal uit voedsel haalt kun je uit prana halen. Eigenlijk ligt de verandering in je denken. Je fysieke lichaam maakt namelijk geen onderscheid tussen wat fysiek is en wat pranisch voedsel is. Dus als jij en ik het vertrouwen hebben dat er pranisch voedsel is, dan is het er onmiddellijk.”
  De nacht na de derde dag vindt de verandering van het DNA plaats. Het DNA dat gericht is op fysiek voedsel wordt omgezet naar pranisch leven.
  Ganga: “Tijdens het pranaproces realiseer je je dat je het lichaam niet bent, je bent alleen maar geest.
  download 150Daarnaast wordt het lichaam ook nog eens energieker en gezonder. In de tweede en derde week voel je je energie langzaam terugkomen.”
  Tijdens het proces koos Ganga voor veel rust en meditatie en las ze “Autobiografie van een Yogi” van Paramahansa Yogananda. In zijn boek beschrijft Yogananda zijn ontmoeting met de vrouwelijke yogi Giri Bala, die op dat moment (1936) al meer dan 56 jaar zonder fysiek eten en drinken leeft. In het boek worden ook christelijke heiligen genoemd die zonder voedsel leefden, zoals de (volks)heilige Liduina van Schiedam (1380-1433).

  132f5d38f8800b08a0987db7ab66365c 150Gezamenlijke transformatie
  Volgens Ganga zijn we hier allemaal voor transformatie. Nu gaat het erom dat ze haar ervaringen deelt met anderen. Een jonge meester drukte Ganga op het hart om veel kenbaarheid aan het proces te geven en om er zoveel mogelijk mensen in te begeleiden. Dit, omdat er in de toekomst grote veranderingen op komst zijn. Inmiddels begeleidt Ganga anderen bij het pranaproces en gebruikt daar naast meditatie, massage en gebed ook transformatieve teachings bij. Er hoeft volgens haar maar een klein percentage mensen te zijn die het oppakt.
  Wat haar betreft is vertrouwen op God nodig. Ganga: “Als je niet op God vertrouwt, hoe doe je dan het pranaproces? Ik heb iets overleefd wat ik volgens de huidige medische kennis niet had kunnen overleven”.
  “Als je van prana gaat leven, komt er meer stilte in je systeem. Door de stilte verandert alles, ook de sociale contacten. In de tijd selecteert zich dat uit. Als je het pranaproces hebt gedaan, betekent dat niet dat je niet (meer) eet. Het betekent alleen dat de bron is veranderd.”
  Maar prana is meer dan alleen dat voor Ganga. Achter het pranaproces licht een nog een heel andere wereld. “Prana kan de wereldhonger op heffen. Het kan mensen verlichting brengen. Het kan heel veel patronen doorbreken. Het is absoluut een start voor vrede. Het doel van het pranaproces is wakker worden!”

  Bron: Frans Vermeulen Frontier mei/juni 2016

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Leven van licht”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.00 uur: pauze
  21.30 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Ganga Hoogendoorn persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Kerkje2_contactLocatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 8 oktober 2016, Janet Ossebaard: “Het oude Egypte en de Cirkelmakers”

  Janet Ossebaard verwierf grote bekendheid door haar onderzoek naar graancirkels en haar boeken “Graancirkels, de meest betoverende ooit” en “Graancirkels, het bewijs”. Janet heeft sinds jaren haar leven geheel in het teken van graancirkels gezet. Ze vertelt daar zeer openhartig over in de dvd “Graancirkels, vingerafdrukken van de goden”.

  Tijdens het schrijven van het hoofdstuk over het Oude Egypte van haar nieuwe boek “Graancirkels – UFO’s & ET’s”, reisde Janet Ossebaard twee keer af naar het land van de farao’s. Wat zij daar ontdekte ging haar stoutste verwachtingen te boven. Janet zegt nu keihard bewijs te kunnen laten zien van het feit dat de piramiden NIET door aardse slaven werden gebouwd maar door buitenaardse bouwmeesters. En die laatste communiceren volgens Janet momenteel met ons met behulp van graancirkels.
  Hoe? Waarom? Ze doet het allemaal uit de doeken aan de hand van nieuwe beelden en grensverleggende ontdekkingen…

  Meer informatie over Janet Ossebaard en haar werk vind je op www.graancirkelsite.nl

  janet 2015 (1) vierkant Grote Pyramide stand

  4 hierogliefen_2658728 papyrus

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Janet Ossebaard persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding “Janet Ossebaard”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zaterdag 17 september 2016, dr. ir. Coen Vermeeren “9/11 is gewoon een complot”

  vierkant

  9/11 is gewoon een complot
  Volgens dr. ir. Coen Vermeeren (TU Delft) wordt het na 15 jaar eens tijd dat we over 9/11 een normaal en inhoudelijk debat gaan voeren. De naweeën van deze wereldschokkende gebeurtenis duren voort tot op de dag van vandaag: oorlogen met honderdduizenden slachtoffers, crises en vluchtelingen en de steeds verder gaan inperking van burgerlijke vrijheden maakt dat de hele wereld het slachtoffer is geworden.

  Schermafbeelding-2016-07-22-om-09.57.17-370x524Zijn nieuwe boek “9/11 is gewoon een complot” (en de gelijknamige lezing op 17 september a.s.) behandelt de vraag is wie het complot hebben beraamd en uitgevoerd, en wie daarbij het meeste te winnen hadden. Dit zegt voormalig minister president Dries van Agt erover:
  “Op nine-eleven 2001 heeft zich in New York een gigantische ramp voltrokken. De totale ineenstorting van de kolossale torens heeft vragen opgeroepen die tot dusver nog niet zijn opgehelderd. Het instellen van voortgezet onderzoek hieromtrent is allerminst onredelijk, laat staan verwerpelijk of kwalijk. Het schrijven van een boek als dit door dr.ir. Coen Vermeeren vergt onbevangenheid en lef.” 

  Meer aanbevelingen van o.a. Willem Middelkoop, Andreas von Bulow, Guido Jonkers en Lange Frans vind je hier: http://www.obeliskmediaservices.nl/aanbevelingen/

  Het boek geeft tevens antwoord de volgende vragen. Een deel daarvan zal in de lezing op 17 september aan de orde komen:
  – wat is een complot en sinds wanneer is het woord ‘complottheorie’ een wapen in de strijd geworden om mensen die kritische vragen stellen de mond te snoeren?
  – hoe kan het dat de vermeende 19 kapers maar liefst bijna 100 minuten boven Amerikaans grondgebied konden vliegen zonder onderschept te worden – terwijl dat in 2001 al 67 wel was gebeurd met andere toestellen waar iets mee aan de hand leek te zijn?- welke technische argumenten hebben 2600 internationale architecten en ingenieurs om in elk geval een paar zeer kritische kanttekeningen te plaatsen bij de officiële Amerikaanse onderzoeken naar het instorten van de Twin Towers?
  – waarom zijn er, ondanks dat er 85 camera’s op en rond het Pentagon stonden, nooit beelden vrijgegeven van een vliegtuig dat, zoals ons is verteld, het Pentagon is binnengevlogen?
  – waarom zijn er geen onderdelen gevonden van het vierde toestel in Pennsylvania maar wel twee zwarte dozen die respectievelijk maar liefst 5 en 8 meter onder de grond twintowzouden zijn teruggevonden?
  – als er inderdaad 19 moslimkaper waren, waarvan gezegd wordt dat ze nog geen Cessna konden vliegen, waarom werden die dan niet tegengehouden terwijl de FBI al jaren wist waar ze zaten en dat ze iets van plan waren?
  – waarom zeggen de Amerikanen dat ze door de aanslagen van 9/11 volslagen verrast waren, terwijl ze door zo’n beetje alle geheime diensten van de wereld van tevoren waren gewaarschuwd?
  – hoe kan het dat het hele Amerikaanse leiderschap beweerde dat het gebruik van vliegtuigen nooit van tevoren was overwogen, terwijl er de jaren voor 9/11 en zelfs op de dag zelf oefeningen werden gehouden waarbij het scenario juist inhield dat gekaapte toestellen Amerikaanse gebouwen zouden binnenvliegen?
  – hoe kan het dat een Amerikaanse 4-sterrengeneraal openlijk stelt dat de Amerikanen al voor 9/11 van plan waren om o.a .Lybie, Syrië, Sudan, Irak aan te vallen terwijl men wist dat die landen niets met 9/11 te maken hadden, maar dat ze gewoon een aanleiding nodig hadden zoals 9/11?
  – waarom werd Osama bin Laden voor van alles en nog wat gezocht door de FBI, maar nooit voor de aanslagen van 9/11 terwijl dat toch volgens de Amerikanen zijn masterplan was geweest?

  Ufos-bestaan-gewoon-e1397720384384

  Dr. ir. Coen Vermeeren
  Coen Vermeeren, wetenschapper, filosoof en musicus, is luchtvaart en ruimtevaartexpert en op dit moment hoofd van het Studium Generale van de TU Delft waar hij naast heel veel andere onderwerpen van tijd tot tijd ook grenswetenschappelijke onderwerpen aan de orde stelt. In de wereld van de grenswetenschap verwierf Coen Vermeeren vooral bekendheid vanwege zijn boek “Ufo’s bestaan gewoon”. Hierin behandelt hij talloze getuigenverklaringen van militairen, astronauten, piloten en luchtverkeersleiders. Bronnen die met spectaculaire informatie komen en, volgens Vermeeren, op zijn minste gehoord moeten worden. Coen wil vooral de feiten laten spreken en stelt daarvoor de benodigde ongemakkelijke vragen. In 2012 won hij de Grenswetenschap Award.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Coen Vermeeren”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Coen Vermeeren persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.