Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 14 oktober 2017, Yfke Laanstra: “Bits, Bytes en Bewustzijn” (Breda)

  op het snijvlak van computertechnologie en menselijk potentieel

  ‘In de toekomst worden we wellicht niet meer geboren maar enkel nog gefabriceerd, gekloond, ontdooid, gedownload of geprint. In een wereld voorzien van kunstmatige intelligentie en vergeven van kunstmatige frequenties.’

  Er vinden immense verschuivingen plaats, zowel op het wereldtoneel als diep in onszelf. Daarnaast bevindt de computertechnologie zich in een ongekende stroomversnelling. Dit zal ons mens-zijn en onze werkelijkheid radicaal en onherkenbaar veranderen in de komende 15 jaar.

  Virtual Reality, ‘wearables’ zoals smartwatches en het ‘Internet of Things’ zijn booming. Biologie en technologie smelt steeds meer samen, denk aan de implantatie van chips, het printen van organen, robotjes in je bloedbanen en het uploaden van je mind in een computer. 

  Wat zijn de implicaties voor ons bewustzijn, welzijn en mens-zijn? Is er sprake van een upgrade of juist een downgrade?

  Welkom in de wereld van Biohacking, Transhumanisme, Holistic Hacking en Slow Tech. 

  App
  Yfke heeft bij haar boek een gratis app ontwikkeld om van het lezen van het boek een multi dimensionale gebeurtenis te maken. Je kunt je hiermee ook vast voorbereiden op de lezing. Download de app hier.

  Yfke Laanstra
  “Mijn passie bevindt zich op het snijvlak van bewustzijn en computertechnologie, in relatie tot welzijn en menselijk potentieel”

  Rond haar 20e begon Yfle zich af te vragen wie zij eigenlijk zelf was. Dit ontsloot een volledig nieuw level in haar Game of Life en leidde haar op een avontuur van Nederland naar België naar Engeland naar New York en weer terug. Waarin ze het samenspel ontdekte tussen haar lichaam, ziel en geest en het verband tussen haar binnenwereld en de kosmos. Deze reis voltrok zich op meerdere levels en resulteerde in een volledige herziening van haar werkelijkheid en wereldbeeld en in de (h)erkenning van haar ware natuur en ongelimiteerde potentieel.

  Groei en ontwikkeling, evolutie en transformatie zijn voeding voor Yfke’s ziel, ze kan niet zonder. Yfke is geboren met een ongekende nieuwsgierigheid, onderzoeksdrang, open mind en leg de (ogenschijnlijk) minder voor de hand liggende verbanden. Ik zie, ik zie wat jij niet ziet.

  Yfke’s missie is het bieden van andere invalshoeken, los trekken van oogkleppen en schudden aan wereldbeelden.

  Meer informatie vind je op Yfke;s website: yfkelaanstra.nl

  Muzikale omlijsting
  De middag wordt muzikaal omlijst door Femke Bloem Pure en formatie Hertzz Soundscapes. Zij zullen spelen bij de ontvangst, in de pauze en tijdens de borrel.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Yfke Laanstra persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Bits, Bytes en Bewustzijn”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Roeland Beljon”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Donderdag 12 oktober 2017, Geert Kimpen: “De Magie van de Liefde” (Oud-Beijerland)

  Als schrijver Geert Kimpen ergens een lezing geeft, kun je dat al op afstand horen – aan de lachsalvo’s die uit de zaal komen. De schrijver van internationaal verschenen boeken als ‘De Kabbalist’ en ‘De geheime Newton’ staat dit keer stil bij een onderwerp waar hij niet over uitgesproken, en uitgeschreven, raakt: de liefde.

  Geert Kimpen vraagt zich hardop af: durven we nog wel in de liefde te geloven? Op datingsites vind je sneller een nieuwe minnaar dan je online een boek kunt kopen, maar gaan we nog wel echt voor de liefde?

  In zijn lezing zet hij zes wetten op een rij waarmee ‘je liefdesleven voorgoed verandert en je geen enkel excuus meer hebt om niet gelukkig te worden in de liefde’. Geert: “Zo wordt de liefde een motor in je leven, die je helpt eruit te halen wat er in zit. Want leven met de grote liefde is je geboorterecht.”

  Geert Kimpen
  Geert Kimpen (1965) debuteerde zeer succesvol met  de roman De kabbalist, dat ook direct zijn internationale doorbraak betekende. Het werd gevolgd door De geheime Newton die de ParaVisie-lezers Award 2009 ontving voor de meest inspirerende roman van het jaar. Over zijn boek “Stap voor Stap”, dat ook in Portugal veel succes kent, schreef Susan Smit in Happinez: “Dit boek is zo openhartig, toegankelijk en met humor uitgewerkt dat het met kop en schouder boven de andere boeken over dit onderwerp uitsteekt”.

  Interview 
  Ziehier een interview met Geert Kimpen op youtube:

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Geert Kimpen”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Geert Kimpen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zondag 1 oktober 2017, Boekpresentatie: “De Heelkamers, Liefde Voorbij het Leven” van Thea Terlouw

  Op 1 oktober 2017 verschijnt het nieuwe boek van Thea Terlouw: “De Heelkamers, Liefde voorbij het Leven”. Daarom zal op 1 oktober 2017, in de Sacramentskerk te Breda de officiële lancering van dit boek plaatsvinden met een boekpresentatie door Thea Terlouw zelf. 

  Wie het boek nu alvast in de voorverkoop bestelt, krijgt twee gratis VIP kaarten voor deze boekpresentatie. Het boek wordt je dan ter plekke overhandigd. Het boek is te bestellen via de uitgever Obelisk Boeken. Het boek kost € 24,99 inclusief twee VIP kaarten. Wil je naar de boekpresentatie zonder het boek aan te schaffen, Bestel dan hier kaarten à € 10,– pp

  Beschrijving
  In het nieuwe boek, voortbordurend op haar twee eerdere boeken, laat Thea een groot aantal mensen aan het woord die vertellen over hun overgang van het stoffelijke naar het eeuwige… en ook vaak weer terug.

  Onze Aarde wordt al vele eeuwen overspoeld door veel groot en klein leed. Iedereen van ons is in meerdere of mindere mate wel getraumatiseerd in de loop van dit leven of in een van onze talloze vorige incarnaties. Nu, in deze Eindtijd, is het van groot belang dat al onze trauma’s worden geheeld en opgelost.

  Het is daarom een hele geruststelling te weten dat we nu, na onze stoffelijke overgang, inderdaad kunnen en zullen worden geheeld. Dat gebeurt in de zogenaamde heelkamers en geldt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn speciale heelkamers voor allerlei soorten trauma’s. Ieder krijgt de behandeling die voor hem of haar noodzakelijk is. Daarna komt er een proces van keuzes maken: terugkeren of verder gaan, steeds in overleg met en onder begeleiding van onze dierbaren en gidsen.

  Meer informatie over het boek en de schrijfster vind je op www.theaterlouw.nl

  Programma

  • 14:30 inloop met koffie en thee
  • 15:00 officiële uitreiking van het eerste exemplaar van de Heelkamers aan Thea Terlouw
  • kort interview met Thea over haar werk en de totstandkoming van het boek
  • korte lezing van Thea Terlouw
  • vragen vanuit het publiek
  • 16:30 afsluiting met hapje en drankje

  Kaarten
  Kaarten voor de boekpresentatie kosten € 10,– pp. Bestel ze hier. Of bestel het boek inclusief twee VIP kaarten via Obelisk Boeken. Hier kun je ook terecht voor meer informatie.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Lezing
  Op donderdag 7 december 2017, zal Thea Terlouw bij Sky High Creations In Oud-Beijerland een uitgebreide lezing geven waarin ze dieper in gaat op de inhoud van haar boek. Meer informatie over deze avond vind je hier.

 • Donderdag 14 september 2017, Sjaak Damen: “Graancirkels, Werkelijkheid of Fictie?” (Oud-Beijerland)

  September staat traditioneel in het teken van graancirkels. Het gewas is grotendeels van het land, het graancirkelseizoen is zo goed als voorbij. De eerste lezing van het nieuwe seizoen in Oud-Beijerland gaat daarom over graancirkels. 

  Sjaak Damen
  Sjaak Damen is mediamiek begaafd landbouwer. Deze unieke combinatie van eigenschappen maakt dat hij een bijzondere plek inneemt in de graancirkelwereld. Waar de meeste van zijn collega’s de graancirkels met hoongelach of zelf woede ontvangen, omarmt Sjaak het fenomeen. Hij brengt het graancirkel onderzoek met zijn landbouwkundig oog in combinatie met zijn contacten met gene zijde tot een nieuw niveau.

  Nieuw tarweras
  In 2009 nam Sjaak monsters van een graancirkel in West Brabant. Het zaad van deze monsters kweekte hij in zijn eigen proeftuin op en hij herhaalde deze exercitie jaar na jaar. Daarnaast kweekte hij controleplanten van diverse tarwezaden om de verschillen goed in beeld te brengen. Hij zag dat de nakomelingen van zijn oorspronkelijke tarwemonsters elk jaar groter werden en elk jaar meer opbrengst opleverden. In 2015 leverde hem dat een nieuw tarweras op dat hij Agnes noemt, naar zijn dochter. Dit nieuwe ras is in 2016 en 2017 ook bij de CZAV in Westmaas als proef uitgezet. 

  Hoe heeft Sjaak dit kunststukje kunnen uitvoeren? Waar komt de kennis vandaan die hij voor deze proeven nodig had? Wat is de toekomst van zijn Turbo Aren? In de lezing neemt Sjaak Damen ons mee naar de geschiedenis van zijn graancirkel onderzoek sinds 2007. Hij licht zijn bronnen aan gene zijde toe, die hij opa en oma graancirkelmakers is gaan noemen. Dit is een totaal andere invalshoek op het graancirkelfenomeen dan je ooit hebt gezien.

  Het verhaal van een onderzoeker, een ongelofelijk en onvergetelijk verhaal!

  Boeken
  Sjaak schreef deels samen met Aad van der Hout drie boeken over het graancirkelfenomeen en zijn ontwikkeling daarin. Ook over de kosmische boodschappen die hij van zijn raadgevers aan gene zijde ontving;

  • Werkelijkheid of Fictie?
  • Kosmische Levenslessen
  • Op naar Zelfbewustzijn

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Werkelijkheid of Fictie?”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Sjaak Damen persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 9 september 2017, Roeland Beljon: “Graancirkels, Wonder of Verwondering?” (Breda)

  Roeland Beljon studeerde sociologie en is werkzaam op het gebied van mobiliteitsmanagement en milieu. In 1994 ontdekte hij met zijn partner Nancy Polet de graancirkels. Sindsdien zijn zij samen op cirkeljacht. In 1995 werden zij lid van het Dutch Centre for Crop Cirlce Studies, dat in dat jaar werd opgericht door Herman Hegge. Sinds 2011 is Roeland de voorzitter van deze groep, die nu Graancirkelwerkgroep Nederlanden heet.

  In de loop der jaren veranderde zijn kijk op het fenomeen, maar de overtuiging dat er een fenomeen is bleef altijd bestaan. Roeland droeg bij aan verschillende onderzoeken naar de herkomst van graancirkels en dat leverde hem een aantal belangrijke inzichten op. Naast natuurlijk de observaties die hij zelf in de graanvelden deed en in het graancirkel wereldje zowel in Nederland als in Engeland. Roeland en Nancy reizen nog steeds elke zomer naar het Engelse graafschap Wiltshire om van het graancirkel fenomeen te genieten. Sinds enkele jaren organiseren zij daar met succes de “Night of Crop Circling”. Eén van de weinige evenementen ter wereld die uitsluitend om graancirkels draaien. Roeland wordt tegenwoordig ook buiten onze landsgrenzen gevraagd om zijn verhaal te vertellen, zoals op het Glastonbury Symposium in juli dit jaar en voor het Duitse tijdschrift Omnia, dat momenteel in de winkels ligt.

  In de lezing zal Roeland eerst een overzicht tonen van de graancirkels van 2017. Vervolgens gaat hij aan de hand van verschillende anekdotes in op de zoektocht die hij samen met Nancy Polet heeft doorgemaakt sinds 1994. In dit levendige verhaal komt aan de orde hoe graancirkelonderzoek in de jaren 90 in zijn werk ging en hoe dat is veranderd in de loop der jaren, hoe je interactie met het fenomeen kunt hebben en veel plezier aan graancirkels kunt beleven. Ook komen enkele theorieën aan de orde over de mogelijke herkomst van graancirkels. Tenslotte zal Roeland zijn conclusies presenteren na 23 jaar “graancirkelen”.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel 

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Roeland Beljon”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  IMG_7407Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda
  Voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.