Archief

Welke evenementen heeft Sky High Creations in het verleden georganiseerd?

 • Zaterdag 17 juni 2017, Lezing “De Grote Transitie” door Maurits Prins (Breda)

  In deze lezing geeft Maurits Prins allereerst inzicht over wat er nu werkelijk in deze wereld aan de hand is en geeft hij antwoord op de vraag waarom systemen zo werken zoals ze werken. Ook laat hij zien en legt hij uit hoe wij in deze materiële wereld terecht gekomen zijn en wie de machthebbers in werkelijkheid zijn, wie er aan de knoppen draaien en wie ze vertegenwoordigen.

  In zijn voordracht onderbouwt hij dat niemand aan zijn persoonlijke transitie kan ontkomen en legt hij het concept bloot, wat dit op basis van bewustwording inhoudt. Hij draagt praktische handreikingen aan, op welke wijze iemand zijn persoonlijke transitie het beste kan aangaan om in die grote transitie mee te kunnen gaan.

  Hij vertelt wat we daarvoor zullen moeten doen, maar vooral ook wat we ervoor zullen moeten laten.

  In zijn betoog komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Bewustwording
  • Ontdekkingsreis
  • Zelfrealisatie
  • Bevrijding
  • Persoonlijke overwinning
  • Medestrijder in het Licht

  Tijdens de lezing wordt uitgebreid de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen.

  Klik hier voor de aanbeveling van onze collega’s van Stichting Wijzer 

  foto Maurits vierkant smallMaurits Prins
  Maurits Prins verwierf bekendheid met zijn boek “Het Bedrog van Rome”. Prins is Jungiaans psycholoog, para psycholoog en filosoof. Hij heeft ruim 40 jaar een psychologische praktijk gevoerd. Zijn grootste kracht en ambitie was het beste uit een mens naar boven te halen. Zijn onderzoek naar de Rooms Katholieke Kerk werd  zijn levens werk, omdat de leugen voor hem een onverkwikkelijk  gegeven was. Hij werd in een katholiek gezin geboren, ging als bijna 18 jarige naar een klooster en verliet dat convent weer vijf jaar later, om vervolgens de kerk officieel de rug toe te keren.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “De Grote Transitie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop. Dat is inclusief 1 consumptiemunt voor koffie of thee. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Voor studenten en jongeren tot 20 jaar is de toegang € 9,– in de voorverkoop en € 10,– aan de zaal op vertoon van identiteitskaart of studentenkaart. Stuur een scan van de kaart mee met de aanmelding.

  Programma
  13.30 uur: ontvangst
  14.00 uur: lezing deel I
  15.30 uur: pauze
  16.00 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Maurits Prins persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  IMG_6417Locatie
  De kapel van de Sacramentskerk
  Zandberglaan 58
  4818 GL Breda

  Zie de kaart op de contactpagina en maak een route met Google Maps

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

 • Zondag 11 juni 2017, Lezing “De pijnappelklier, middelaar tussen binnen en buiten”, door dr. Saskia Bosman (Oud-Beijerland)

  Lezing met meditatieve oefening over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De cellen ervan zijn zowel hersen-neuronen als hormoonproducerende cellen. Ze communiceren via elektrische signalen met de rest van ons zenuwstelsel en met onze zintuigen en ze geven hormonen af aan ons bloed, die ons hele lichaam beïnvloeden en bepalen in welke bewustzijnsstaat we zijn. De pijnappelklier is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid.

  Deze lezing gaat over:

  De pijnappelklier in gezondheid en genezing:
  De rol van de pijnappelklier het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier.

  De pijnappelklier en het bewustzijn:
  Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan. De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. De mogelijke rol van de kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers.

  Saskia Bosman
  Dr. Saskia Bosman is bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en Kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring als medisch bioloog in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarmee als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie.

  Programma
  14.30 uur: ontvangst
  15.00 uur: lezing deel I
  16.00 uur: pauze
  16.30 uur: lezing deel II
  17.30 uur: borrel en gelegenheid om Saskia Bosman persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Pijnappelklier”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Donderdag 18 mei 2017, Lezing “Alles is Energie” met Wilka Zelders (Oud-Beijerland)

  Ontdek je energetische vermogens
  Als je weet hoe makkelijk het is om toegang te krijgen tot de onmetelijke kracht van levensenergie, wordt het ook veel makkelijker om met deze energie je leven vorm te geven.

  Ontdek en vergroot je eigen energetische vermogens
  Kennis over de manier waarop jouw bewustzijn en levensenergie met elkaar samenwerken en op die manier jouw werkelijkheid creëren, bevrijdt je uit het gevoel machteloos te zijn; je bent namelijk oneindig veel krachtiger dan jij je nu nog kunt voorstellen.

  Aan de andere kant, zolang we ons deze kennis NIET toe eigenen, kunnen manipulatieve krachten buiten onszelf enorm veel invloed uitoefenen op de manier waarop we denken, voelen en ons gedragen. Het wordt tijd dat we de macht en kracht weer in eigen handen nemen en ontwikkelen, opdat we, deze keer MET ELKAAR, een samenleving gaan vormgeven waarin vrede, vertrouwen en liefde weer werkelijkheid worden.

  Ik geloof dat het mogelijk is om ‘heel gewoon’ te leven in een hoogfrequente ‘bliss-zône’, in plaats van een gemakkelijke comfort-zône. Maar daar hebben we wel nieuwe routines voor te ontwikkelen, gebaseerd op kennis die vroeger alleen binnen Mysteriescholen werd onderwezen en die de wetenschap tegenwoordig bevestigt.

  Voor iedereen die er klaar voor is om het heft in eigen handen te gaan nemen
  Het feit dat jij NU leeft, in deze transformerende tijden, betekent dat jij er klaar voor bent om te ontwaken in je ware menselijke natuur. Als je echter niet weet hoe, kan je overweldigd worden door de hoeveelheid soms tegenstrijdige informatie die op je af komt.

  Daarom is het belangrijk om gewoon weer terug te gaan naar de basiskennis, deze zelf te ervaren en daar vervolgens op verder te gaan bouwen op een manier die bij jou past. Het Handboek Energetische Basiskennis is precies daarvoor bedoeld. Informeer je, ontdek het zelf door te ervaren, pas het toe in je dagelijks leven en vergroot daarmee je energetische en creatieve vermogens. Je zult ontdekken dat je alle uitdagingen op je pad op een hele nieuwe manier gaat bekijken.

  Tijdens deze interactieve lezing laat ik je kennismaken met deze energetische vermogens die ieder van ons automatisch ingebouwd heeft gekregen. Ik ga je inspireren om er gebruik van te maken, je uitdagen om je energie in beweging te brengen en je helpen je frequentie te verhogen. Zodat je zelf gaat voelen wat daar zo prettig aan is.

  Ook kun je uiteraard het Handboek Energetische Basiskennis na afloop kopen en zal ik het zelfs voor je signeren als je dat leuk vindt.

  Ik zie je graag!

  Wat kun je van deze interactieve presentatie verwachten:
  – uitleg over de relatie tussen energie, bewustzijn en vorm
  – uitleg over de Map of Consciousness en wat dat me jou te maken heeft
  – korte introductie van ons energetische ontwerp
  – uitleg over wat het chakrasysteem nu werkelijk is en upgrade van je chakra-energieën
  – eventuele andere energetische onderwerpen als de groepsenergie daarom vraagt

  “Je boek heb ik nu helemaal gelezen en ik kan je zeggen dat ik vind dat je werkelijk een fantastisch werk hebt neergezet in de materie. Je boek bevat zeer uitgebreide en diepgaande informatie over de werking van energie en alles is heel duidelijk en helder beschreven. De structuur van tekst, oefeningen en samenvattingen werkt ook heel goed. Ik dacht gelijk dat dit nu informatie is die op scholen gegeven zou moeten worden. Hoe lang moeten we nog wachten totdat dit soort informatie, juist ook voor jongeren, beschikbaar is. Het is inderdaad heel belangrijk om te leren energieën te voelen en ermee te werken. Niet alleen in de buitenwereld, maar vooral ook in onszelf, zodat wij ons ‘pijnlichaam’ (Tolle) en alle chakra’s en krachtcentra adequaat kunnen helen.”

  Emy ten Seldam, Hoofdredacteur BRES Magazine

  Wilka Zelders
  Wilka Zelders heeft vanuit haar 30-jarige praktijkervaring als mentor, healer, trainer en energetisch kunstenaar een praktisch, informatief en inspirerend Handboek Energetische Basiskennis geschreven, zodat we allemaal nog beter gaan snappen hoe energie voor ons werkt. Dit boek is een super praktisch hulpmiddel om alle andere tools op je pad beter te kunnen ontdekken en gebruiken.

  Wilka is ook auteur van het boek ‘Hologrammen van Liefde en Kracht’, en mede-auteur van de Whizzard Kaarten set (samen met Jhadten Jewall) en De Nieuwe Aarde-frequenties (samen met Hanneke Hoppenbrouwer).

  Meer informatie over Wilka Zelders en haar werk kun je vinden op: https://wilkazelders.com/

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Alles is Energie”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Wilka Zelders persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.

 • Zaterdag 13 mei 2017, Workshop “Buiten-Lichamelijke Ervaringen: Avonturen In Bewustzijn” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)

  Deze bijzondere workshop is bedoeld voor iedereen die zich wel eens afvraagt of er meer is dan dit “materiële” leven. Het Monroe Institute heeft een methode ontwikkeld waarmee je dit zelf kunt ervaren. Met behulp van de Hemi-sync® technologie ben je zelf in staat om andere bewustzijnsvormen te beleven. In de workshop leer je wat het kan betekenen voor jou in je dagelijks leven.

  De volgende thema’s worden op een interactieve manier besproken, en afgewisseld met enkele korte oefeningen en meditaties:

  Deel I: Hemi-Sync® & Synchroniciteit
  Na een korte voorstelling, laat Rolf je -vanuit de eigen ervaring- kennismaken met Hemi-Sync®. 
  We bespreken een waaier aan bewustzijnsvormen -van dagdromen over Lucid dreaming tot Bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Verder staan we stil bij de uiteenlopende toepassingsgebieden van Hemi-Sync en het besef dat… je meer bent dan je fysieke lichaam.

  Deel II: Buiten-Lichamelijke Ervaringen
  Tijdens deze lezing schetst Rolf een beeld van de Focuslevels, de wegwijzers, de TMI (The Monroe Institute)-tools, de Westerse kaart voor het exploreren van het menselijke bewustzijn. Een kaart die ons buiten de tijd, naar andere dimensies en… voorbij de dood brengt.
  Aan de hand van de eigen buiten-lichamelijke ervaringen en de verhalen van Bob Monroe, neemt Rolf je mee naar nieuwe en oude bewustzijnsgebieden, vele reeds gekend en beschreven door de (oer)oude wijsheidstradities van de Aarde.

  Deel III: Het Leven Voor en Na De Dood
  Bestaat er leven na de dood? Kan je overleden mensen ontmoeten?
  Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken?
  We onderzoeken wat de ervaringen van de overledenen voor ons kunnen betekenen en welke levenslessen wij hieruit kunnen trekken.

  Deel IV: Het Huidige (Buiten)Aardse model
  Er bestaat een fysieke aardse realiteit en een niet-fysieke realiteit.
  Hoe kunnen we beiden -door de zingeving van de eigen ervaring- integreren in ons dagelijks leven? En wat is de plaats van de mens in dit geheel?
  Rolf gaat dieper in op het ontstaan van de aarde, het oorspronkelijke doel en wat een mogelijke toekomst ons kan brengen. Hierbij onderzoeken we de invloed van ‘buitenaardse’ intelligenties en de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen.

  Immers… de grootste illusie is dat de mensheid beperkingen heeft. 

  Wat breng je mee?

  • een matje voor de oefeningen, eventueel kussen en deken.
  • flesje water
  • pen en papier indien je notities wenst te maken.

  Over Rolf Nuyts
  Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst -bewust- in aanraking met het fenomeen Buiten- Lichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie ed. Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe (Oprichter van The Monroe Institute) ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

  Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer aan het TMI en vanaf juni 2014 ook Member of the Board.
  Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zij dan ze ooit zelf hadden gedacht. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

  Meer informatie vind je op www.focus34.com

  Programma
  9.30 uur: inloop
  10.00 uur: Deel I
  11.30 uur: Deel II
  13.00 uur: Lunch
  14.00 uur: Deel III
  15.30 uur: Deel IV
  17.00 uur: Borrel

  Kosten:
  € 95,– per persoon. Deze prijs is inclusief koffie en thee en een borrel aan het eind van de dag, maar exclusief lunch. Er zijn slechts 15 plaatsen beschikbaar dus reageer snel. 

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze workshop kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Lecture Workshop”. De kosten bedragen € 95,– per persoon in de voorverkoop. Er kunnen maximaal 15 mensen aan deze workshop deelnemen. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 95,– overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC code: ABNANL2A)

  kapelle-03 5 x 10Locatie:
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is ruime gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

 • Donderdag 13 april 2017, Lezing “Avonturen in Bewustzijn” met Rolf Nuyts (Oud-Beijerland)

  In deze lezing bespreekt Rolf een waaier aan bewustzijnsvormen. Van dagdromen via lucid-dreaming tot bijna-dood- en buiten-lichamelijke ervaringen. Vanuit de eigen ervaring laat hij ons kennismaken met verschillende niet-fysieke realiteiten, zoals leven-na-de-dood en “buitenaardse“ intelligenties, de kracht van het menselijk voorstellingsvermogen, …
  Hij legt de link met zowel onze Westerse wereld als de oude wijsheidstradities. 
  Zo komen we bij de zin van dit “Aardse bestaan”, en de plaats en opdracht van de Mens in dit geheel.

  Deze lezing is de ideale kennismaking om je inzicht te verruimen dat het menselijk potentieel geen grenzen kent. Er wordt voorbijgegaan aan dogma’s, geloofsstelsels en overtuigingen.
  Het enige dat gevraagd wordt om in overweging te nemen is… dat je meer bent dan je fysieke lichaam.

  Over Rolf
  Sinds 2013 is Rolf Certified Trainer aan het TMI (The Monroe Institute) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-Sync®, de beproefde audio-technologie ontwikkeld door Bob Monroe (oprichter van The Monroe Institute), wordt hierbij gebruikt als laagdrempelig tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.

  Meer informatie vind je op www.focus34.com

  The Monroe Intsitute
  Robert Monroe was een succesvolle en veelzijdige zakenman die op middelbare leeftijd geconfronteerd werd met het fenomeen uittreding. Op een schijnbare normale nacht, waarbij hij naast zijn vrouw Nancy in bed lag, merkte hij plotseling dat hij tegen het plafond aandrukte. Perplex keek hij naar beneden en zag daar twee mensen liggen. Het kostte hem even om zich te realiseren dat het Nancy en hijzelf waren die hij zag liggen. Zijn eerste reactie was: “Help, ik ga dood!”. Daarop dook hij terug zijn lichaam in. Het fenomeen bleef zich aandienen bij hem en na het langzaam overwinnen van zijn angst hiervoor en vervolgens na vele experimenten kon hij enige controle over het verschijnsel uitoefenen. Hij verrichtte in de jaren daarop als het ware het voorwerk voor meer acceptatie in de hele wereld door het schrijven van drie boeken (Uittredingen, Astrale Reizen en De Ultieme Reis) over zijn uittredingen, het oprichten van een instituut en het zo wetenschappelijk mogelijk onderzoeken van het verschijnsel. Ten slotte kon Monroe een soort routine opzetten om uittreding bij andere mensen op te roepen.

  Aanmelden
  Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Avonturen in Bewustzijn”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

  Programma
  19.30 uur: ontvangst
  20.00 uur: lezing deel I
  21.30 uur: pauze
  22.00 uur: lezing deel II
  22.30 uur: borrel en gelegenheid om Rolf Nuyts persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

  Locatie
  Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
  Beneden Molendijk 35
  3262 AA Oud-Beijerland
  Klik hier voor de locatie

  In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In de Buitenhavenstraat, Havendam en West-Voorstraat geldt vergunninghoudersparkeren.

  Nieuwsbrief
  Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

  Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.