Nieuws

  • Leo Dekker, “Ons vergeten verleden”

    Beeldend kunstenaar Leo dekker reisde begin jaren 70 al eens af naar de grote piramide van Gizeh. In de koningskamer werd hij aangetrokken om in de sarcofaag te gaan liggen. Wat hem toen overkwam heeft zijn leven voorgoed veranderd, maar het heeft ook grote invloed gehad op zijn kunstwerken. Hij begon met het bestuderen van Alice Bailey, Edgar Cayce Atlantis etc. Hij kwam erachter dat de mensheid een heel vergeten verleden heeft.

    Op woensdag 27 juni 2012 zal Leo zijn verhaal uit de doeken doen. Hij gaat in op ons vergeten verleden en de invloed die de ontdekking daarvan op zijn schilderijen heeft gehad. Tegelijkertijd vindt er in de galerie een expositie plaats van zijn schilderwerken. Er zal een aantal tweeling schilderijen te zien zijn waarbij het ene schilderij van de hand Leo Dekker is en het andere schilderij van zijn collega Hans Verloop. De schilders hebben zich voor deze serie onder andere laten inspireren door het grootste tempelcomplex ter wereld Angkor Wat in Cambodja. De expositie wordt geopend op zaterdag 23 juni 2012 en duurt t/m 18 augustus 2012.

    Aanmelden

    Aanmelden voor de lezing van 27 juni 2012 kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van de naam van de spreker. De kosten bedragen € 15,- per persoon. Consumpties zijn inbegrepen.

    Programma

    19.30 uur: ontvangst
    20.00 uur: lezing deel I
    20.45 uur: pauze
    21.00 uur: lezing deel II
    22.00 uur: borrel

    Locatie

    Galerie Beelden Bij Beljon
    West-Voorstraat 24
    3262 JP  Oud-Beijerland
    Zie kaart.

    Nieuwsbrief

    Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

    Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06 – 54 752 559.

  • Extra lezing Coen Vermeeren “Ufo’s Feit en Fictie”

    De belangstelling voor de lezing “Ufo’s, Feit en Fictie” van Coen Vermeeren op 9 mei 2012 is overweldigend. Er is nu een wachtlijst voor. Bij voldoende aanmeldingen komt er een extra lezing op dinsdag 8 mei a.s. Je kunt je nu aanmelden door een e-mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl. Het programma is hetzelfde. Kijk nog even naar het filmpje dat wij hierover hebben gemaakt.

    Ufo-meldingen
    Ter gelegenheid van deze lezing hebben wij diverse Ufo-meldingen en Ufo-tijdschrifen ter inzage. Tevens hebben wij een kleine expositie ingericht van documentaires en boeken over Ufo’s in onze vitrine.

    Adamski
    Toeval bestaat niet. Op 29 april jl. is de in de Ufo-wereld zeer bekende George Adamski aan medium Robbert van den Broeke verschenen en heeft hem een boodschap doorgegeven. Klik hier voor de boodschap en de video.

  • Eerste grascirkels van 2012 gevonden

    In het Brabantse Bosschenhoofd, naast vliegveld Seppe, is op 24 april de eerste grasformatie van dit seizoen gevonden. Daarmee is ook in Nederland het graancirkelseizoen van start gegaan. De cirkels zijn gevonden door Robbert van den Broeke. Klik hier voor zijn verslag en de foto’s die Roy Boschman er vanochtend van heeft gemaakt. Wie de formatie te plekke wil bekijken, download eerst de Graancirkels Up to Date app van Bert Janssen.

  • Coen Vermeeren wint Grenswetenschap Award

    Dr. ir. Coen Vermeeren heeft de Grenswetenschap Award gewonnen van de website grenswetenschap.nl. De belangrijkste reden is dat Vermeeren vindt dat men het ufo fenomeen serieus moet nemen. Voor deze gelegenheid reisde grenswetenschap.nl naar Breda om de award uit te reiken en een interview met Coen Vermeeren te doen. Klik hier voor het hele artikel en het interview.

    Op woensdag 9 april geeft Coen Vermeeren een lezing bij Sky High Creations met als titel “Ufo’s Feit en Fictie”. Klik hier voor meer informatie.

  • Graancirkelseizoen 2012 is begonnen!

    De eerste graancirkel van 2012 is een feit. Het betreft een formatie in koolzaad. Hij is gevonden op 15 april bij Hill Barn in de buurt van East Kennett in Wiltshire in Zuid Engeland. Voor een volledig rapport zie www.cropcirclegroup.com. Dank voor de foto aan www.cropcircleconnector.com.