Donderdag 10 november 2016, Nina Elshof: “Huis en Ziel”

Huis & Ziel
De omgeving waar we in leven, beïnvloed in belangrijke mate wie we kunnen zijn. Het veranderen van deze omgeving verandert niet alleen hoe we leven, maar ook hoe we ons kunnen verbinden met anderen en met onszelf. Het verandert het beeld dat we van onszelf gecreëerd hebben. Het is onze omgeving die bepaalt in hoeverre we in staat zijn om ons volledige potentieel te leven. Die bepaalt of we gelukkig en gezond zijn. Of verdrietig en teneergeslagen. Je huis in een thuis veranderen is de beste manier om te herkennen dat de omgeving aanzet tot het ervaren van emoties en deze zelfs oproept. In plaats van te praten over huizen in termen van design, functie, technologie, grootte en geld, wordt het tijd dat we het huis op waarde leren te schatten als de plek waar het hart in vrede aanwezig kan zijn. Het wordt tijd om over emoties te praten en over wonen in een prachtig, ideaal, gezond en persoonlijk huis. Een huis waarin de magisch-spirituele werkelijkheid als vanzelfsprekend aanwezig is en kan zijn. Een huis waarin we onszelf kunnen (her)ontdekken als de magiërs die we zijn, in staat de werkelijkheid te creëren naar ons persoonlijke evenbeeld. Een huis dat een ‘sacred space’ is voor onze ziel. Een huis van waaruit we kunnen beginnen aan het bouwen van een betere wereld.

ninaNina Elshof
Nina Elshof wordt inmiddels erkend als dé specialist op het gebied van Feng Shui en Nine Star Ki in Nederland. Nina is grondlegger en directeur van de eerste, volledig erkende en geaccrediteerde Feng Shui opleiding in Nederland, internationaal spreker en veelzijdig en productief auteur. Zij gebruikt Feng Shui, Nine Star Ki, haar kennis van geomantie en haar meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van transformatie processen zowel in mensen als in de gebouwen en omgevingen waarin deze mensen wonen, werken en verblijven. In haar workshops, cursussen, trainingen en consultaties begeleidt zij de deelnemers naar een dieper bewustzijn van henzelf. Over Feng Shui zegt Nina: “Een huis is niet alleen je derde huid, het is de ultieme plek die je stimuleert je te worden en te zijn die je werkelijk ten diepste bent. Je omgeving heeft een enorme impact op jou en je welbevinden omdat het zowel je bewustzijn als je onbewuste reflecteert.”

Meer informatie over Nina Eshof, Feng Shui en Nine Star Ki: http://ninaelshoffengshui.nl/

Aanmelden
Aanmelden voor deze lezing kan via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@skyhighcreations.nl onder vermelding van “Huis en Ziel”. De kosten bedragen € 17,50 per persoon in de voorverkoop inclusief consumpties. Aan de zaal is de prijs € 20,–. De aanmelding is definitief nadat de betaling is ontvangen. Je kunt € 17,50 overmaken op NL78 ABNA 0467074526 t.n.v. R.J. Beljon (BIC Code: ABNANL2A).

Programma
19.30 uur: ontvangst
20.00 uur: lezing deel I
21.00 uur: pauze
21.30 uur: lezing deel II
22.30 uur: borrel en gelegenheid om Nina Elshof persoonlijk te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje

Locatie
Kerkgebouw van Vrijzinnigen Nederland
Beneden Molendijk 35
3262 AA Oud-Beijerland
Klik hier voor de locatie

In de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid op verschillende parkeerterreinen. Let wel op! In sommige straten geldt vergunninghoudersparkeren.

Nieuwsbrief
Als u automatisch op de hoogte wilt blijven van de lezingen, meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen op: 06  54752559.